Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yüksek PR7 geri bağlantıları kurmanın en kolay yolu nedir?

Benim için gelin, geri bağlantı kurmak o kadar da zor değildir ve doğru yolu ele alırken oldukça kolay bir iş olabilir. Ayrıca, en yüksek yetkili web sitelerinden, mümkün olan en yüksek PageRank ile geri bağlantıları başarıyla gerçekleştirebilirsiniz. Yani sadece tek bir PR7 geri değil, aynı zamanda PR8 veya hatta PR9 puanlara kadar olan çok daha değerli olanları yakalamakta serbestsiniz demektir. Ve aşağıda size bağlantı oluşturmaya değer oldukça yüksek bir PageRank değeri olan bazı iyi yerler göstereceğim. About.me gibi en popüler web sitelerinin bazılarını içeren özellikli listemi inceleyelim. WordPress.org, Drupal.org, Apple.com ve Flickr.com.

Kendi web sitenize veya blog'unuza işaret etmek için fazladan PR7 geri bağlantıları almak için adım adım eylem planlarımı izleyin. Okumayı sürdürün ve PageRank, alan adı yetkilisi ve SEO'nun ölçekli olarak geliştirdiği umutları tamamen ölçülebilir bir iyileşmenin tadını çıkartın.

About.me

İlk denemenizi burada yapacağınız başka hiçbir yerde yapmamanızı öneririm. About.me, e-ticaret işletmesi için bir kart listesi olarak tasarlanmış çok basit bir çevrimiçi platformdur. Hizmet, Facebook, LinkedIn, Google Plus ve diğer web siteleri veya blog sayfaları gibi sosyal medya sitelerinde, her iki işletme sitesinde ve kişisel profillerinizde birlikte, ihtiyacınız olan her şeyi birlikte çekmeye izin verir. İşte orada birkaç değerli PR7 geri alabilirsiniz. Kayıt için A ana sayfasına gidin. Her şeyi yerine getirdiğinizde - "düzenle" sayfasına gidin ve "biyografi" bölümüyle devam ettirin. Ardından, ana web sitenize veya blog'unuzu gösteren bir bağlantı ekleyin. Görevi tamamlamak için, kendi alan adınızı koymak için sekme bağlantılarına tıklamanız yeter - bitti demektir!

WordPress.org

Açık kaynak yazılım sunan tanınmış ve güvenilir bir hizmettir. WordPress şu an için tüm web kaynaklarının yaklaşık dörtte birini yetkilendirip destekleyeceği tahmin edilen bloglama ve CMS çevrimiçi çerçeveleriyle ilgileniyor. PageRank değeri 9 puana kadar ulaşan bu haklı geri dönüşleri nasıl elde edebileceğiniz aşağıda. İhtiyacınız olan tek şey, kayıt işlemlerini tamamlamak ve yeni oluşturulan profil sayfanıza devam etmektir - sadece web sitenizin veya blogunuzun URL'sini doldurmak için.

Drupal.org

Önceki seçeneğin neredeyse basit olması nedeniyle sadece Drupal.org'a kaydolabilir ve gerekli sayıda PR7 geri alabilirsiniz. Aslında, Drupal.org ile olan herşey düzgün ve açıklayıcı olmalıdır, dolayısıyla herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmazsınız.

Flickr.com

Bu popüler barındırma hizmetine bağlantılar kurmayı deneyin. Flickr.com'da bulunan diğer gelişmiş ve kesinlikle güçlü özelliklerin yanı sıra, bu web sitesi, yerel kullanıcılar ve ilgi çeken topluluklar arasında fotoğraf keşfetmek ve paylaşmak için izin verir. Daha önceki iki davada olduğu gibi, tek ihtiyacınız olan kişisel profilinizi oluşturmak ve kayıt defterine koymaktır. İşlem tamamlandıktan sonra, çubuğu tıklayın ve profil bilgilerinizi düzenlemek için doğru seçeneği seçin. İlerleme kaydetmeyi ve web sitenize veya blog'unuzu işaret eden başka bir geri dönüşün tadını çıkarmayı unutma. İyi şanslar!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport