Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Neden sitenize yüksek kaliteli geribildirim bağlantıları oluşturmanız gerekiyor?

Arama motoru optimizasyonunda en önemli faktör kuşkusuz bağlantı kurmaktır. Arama motorları, web sitesi sıralaması belirleyicileri olarak geri bağlantıları kullanır. Daha yüksek kaliteli geri bağlantıların sitenize işaret etmesi, SERP'yi daha üst sıraya alma şansınızı arttıracaktır. Dofollow geri bağlantıları Google'ın web sayfasının yetkisini ve sırasını belirlemeyi kolaylaştırıyor. Bu nedenle, arama sonucu sayfasındaki sitenizin konumunu iyileştirmek ve daha fazla hedefli trafik çekmek için; yüksek PR web sitesinin geri bağlantılarına önem vermeniz gerekir.

Bu kısa makale, sitenize yüksek kaliteli geri bildirim linklerinin nasıl alınacağını gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Ama önce dofollow'un geri dönüşleri neler olduğunu açıklayabilir miyim?

Dofollow geri bağlantıları ve trafik üretimindeki rolü

Dofollow geri bağlantıları, web kaynağınızı işaret eden farklı web sitelerindeki dış bağlantılardır. Bu bağlantılar, gelen veya harici bağlantılar olarak da bilinir. Bu bağlantılar bir bağlantı suyunu bir kaynaktan diğerine geçirmeye izin verir. Google botlar sitenizi tararken yalnızca yerinde olan bilgilere değil, harici bağlantılar gibi dış mekan sinyallerine de değinmektedirler. Bu bağlantılar dofollow ise, arama botları onlardan gelen bir bağlantı suyu sayacaktır. Yüksek kaliteli PR geri bağlantıları, arama motorlarının sitenizi görme yolu üzerinde önemli bir etkiye sahip olacak.

Bu nedenle bağlantılarınızı oluşturmak istediğinizde, bağlantı kurma çabalarınızı, yapılacak bağlantıları oluşturmanıza izin veren kaynaklara yoğunlaştırmak akıllıca olacaktır. Sonuç olarak, bu yüksek kaliteli, güvenilir bağlantılar, sayfa sıranızı artıracak ve marka yetkinizi artıracaktır.

Yüksek kaliteli geri dönüş almak için neler var?

Blogunuza dofollow bağlantıları almak için sayısız farklı yol vardır. Bununla birlikte, yalnızca yüksek PR geri bağlantılarına odaklanmamız gerekiyor. Onları yakalamak düşündüğünüz kadar kolay değildir. Dolayısıyla, dofollow geri bağlantılarının nasıl ve nerede olacağını daha ayrıntılı olarak tartışalım.

  • Forumlardaki destekler

Kaliteli ve organik geri almak için forum tartışmalarına katılmanız gerekiyor. Niş forumlarınızla alakalı aktif bir kullanıcı olmalısınız ve her yeni tartışma temasında yararlı, esprili ve makul yorumlar bırakın. Bununla birlikte, her zaman bir tartışma ortamında yönetici için şüpheli görünmemeye çalışmayın. Forumlar, işinizi geliştirmek, yeni kişiler oluşturmak ve marka saygınlığınızı artırmak için mükemmel bir yerdir. İlk önce, geri bağlarınızı eklemeden en az sekiz başlıkta yorum yapmanız ve yalnızca organik promosyon oluşturmaya başlamanız gerekir. Bununla birlikte, kalıcı ve kaba olmamalıydı.

  • Blogger incelemeleri

Diğer niş ile ilgili blog yazarlarına ulaşarak işinizi teşvik edebilir ve ürün veya hizmetlerini gözden geçirmelerine izin verebilirsiniz. Her şeyden önce, hedeflenen trafiği getiren alakalı bağlantılar oluşturmak için doğru blogları bulmanız gerekiyor. Blogculara yalnızca ilgili ürünler ekleyin. Aksi takdirde, markanızın olumsuz izlenimlerini alma riski taşırsınız. Daha sonra blogcularla iletişim kurmanın bir yolunu bulun. Kural olarak, iletişim bilgilerini bloglarının başlığına yerleştirir. Bir e-posta yazabilir veya LinkedIn aracılığıyla onunla iletişim kurabilirsiniz. Olumlu bir yanıt elde ederseniz, ürünlerinizi adım adım atmanın zamanı geldi. Markanızın doğru izlenimini yaratmanız gereken en iyi ürünleri seçmeniz gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport