Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

PR6 geri nasıl sitenizin SEO etkileyebilir?

İnşaat kalitesi için gelen kaynakların en iyi kaynaklarının yüksek PageRank alanları olduğunu herkes bilir. Arama motorları optimizasyonunu artırmak ve arama sonuçları sayfasındaki konumunuzu değiştirmek için görev yapıyorlar.

Bir geri bağlantı profili oluşturmaya başlamadan önce, PR6, PR7 ve diğer arama motoru sitelerini araştırmanız ve incelemeniz gerekmektedir. PageRank, web sitesi yetkisini gösteren önemli bir sıralama faktörüdür. Web sayfasının kendisine işaret eden bağlantı sayısını ve kalitesini sayarak önemini ölçmeye yarar. Başka bir deyişle, web üzerinden siteleri sıralamak için Google tarafından benimsenen karmaşık bir derecelendirme sistemidir. Minimum PageRank sıfırdır ve en fazla olan PageRank on'dır. Günümüzde, PageRank bir web sitesi başarısının tek bir ölçütü olarak hizmet vermemektedir. Ne yüksek bir arama sıralamasını ne de trafikte bir artışı garanti etmez.

Bununla birlikte, yüksek PR sitelerinden geri bağlantı elde etmek, bağlantı oluşturma profil geliştirmeniz için hala gereklidir. Google, yüksek PageRank'la yalnızca saygın ve uzun zamandır var olan web kaynaklarını ödüllendiriyor. İşte bu nedenle orada geri dönüşler oluşturmak Google'a içerik değeriniz hakkında bilgi verecektir. Bağlantı profiliniz PR6 - PR10 geri bağlantılarından oluşuyorsa, Google TOP sıralamasında yer alacaksınız.

PR6 geri almak için teknikler

  • Rakiplerinizin borcunu ödünç almak

Bu siteyi kullanarak sadece bir webmaster değilsiniz iyi bir bağlantı profili oluşturmak isteyen niş. Nişindeki en iyi web kaynaklarının çoğunda güçlü bağlantı kurma kampanyaları var ve sürekli yeni bağlantı kurma fırsatları arıyorlar. İster inanın ister inanmayın, rakiplerinizin geri dönüşlerinden yararlanabilirsiniz. Sizin için tüm bağlantı kurma çalışmalarını yaptınız. Bu nedenle, ihtiyacınız olan her şey, rakiplerin RLR çerçevesiyle geri dönmesi.

Rekabetçi bir araştırma yapmanız ve birincil rakiplerinizin bağlantı kurmalarını anlamanız gerekiyor. Ve son olarak, taktiklerini çoğaltmanız ya da sadece taksitlerle ödünç vermeniz gerekiyor. Rakiplerinizin bağlantılarını oluşturduğu kaynaklara başvurabilir ve alan adınız için bağlantı kurma fırsatlarını öğrenebilirsiniz.

  • Gökdelenler yaklaşımı

Muhteşem düğün uzmanı Brian Dean'in sunduğu verimli bağlantı kurma tekniğini muhtemelen duymuşsundur. Bu basit ama webmasterlara mükemmel sonuçlar sağlıyor.

Her şeyden önce, bir pazar araştırması yapmak ve popüler ve yüksek oranda bağlantılı makaleler veya mesajlar bulmak zorundasınız. O zaman içeriğinizi okuduğunuz materyallerden ilham almanız gerekir. Bununla birlikte, size karşı oynayacağı kopya-yapıştırmayı önlemeniz gerekir. Araştırmalarınıza dayanarak benzersiz bir makale oluşturmalısınız. Bunun yerine, kullanıcıların bunun yerine yeni güncellenmiş içerik parçanıza bağlanabildiğinden emin olmak için eski makalenin sürümüne bir bağlantı koymanız gerekir.

  • Av tüfeği gölge tekniği

Bu bağlantı yapım tekniği önceki tekniğe benzer. Bununla birlikte, büyük bir fark vardır. Zaten terfi ettirilmesi gereken içeriğe sahip olanlar için en iyi sonucu verir. Bu durumda, bağlantı olanakları için birçok gökdelenine güvenmeniz gerekir. Bu teknik, diğer web sayfalarının birçoğunu da sizinle aynı temaya dayalı olarak bulmak için bir şans verir; aynı zamanda bunlara işaret eden birçok bağlantıları da vardır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport