Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO ve geri bağlantı profili gerçekleştirmek arasındaki korelasyon nedir?

SEO ve geri bağlantıları, mevcut çevrimiçi promosyonun vazgeçilmez ve muhtemelen en zorlu yönleri olarak bilinirler. Bağlantı kurma süreci genel olarak site dışı Arama Motoru Optimizasyonu ile ilgiliyse de, zaten önemli olan bu alan son zamanlarda daha da kritik hale gelmiştir - aslında son yıllarda özellikle her web sitesinin sıralamasındaki ilerlemesine neden olmuştur. Yani, SEO ve geri bağlantıdaki her strateji anında kolaylıkla değiştirilebilir - Google tarafından sunulan tekrarlayan bir algoritma güncellemesi ile (yalnızca Penguin tarafından ne kadar hayal kırıklığı yaşandığını hatırlayın). Bununla birlikte, hem SEO hem de geri bağlantıları kendileri iyi tarafta kalmak ve kendilerini güvende hissetmek için çeşitli temel noktalar var - SEO'nun bu geniş ve gerçek anlamda kapsamlı alan üzerinde değişen gerçeklik arasında bile.

Yani oyunun tamamen uçucu kuralları üzerinde iyi tercüme eden birkaç temel ilke vardır. Ve SEO'daki genel performans ile web sitenizdeki veya blogunuzdaki geri bağlantı profilleri arasında net bir korelasyon var. Bunu kanıtlayacak bazı kurşun puanları vereyim, hem de doğru stratejileri seçmenize yardımcı olacak pek çok pratik önerinin yanı sıra - çünkü SEO ve geri bağlantıların bir araya getirildiğinde sadece mantıklı olduğuna inanıyorum.

SEO için Üç Ana Bağlantı Sinyali - Google'ın Gözünde

 1.  Çapa Metni muhtemelen sizin için kullanabileceğiniz en güçlü sinyaldir liderlik et ve rekabetten uzak dur.

 2.  Sosyal paylaşım bu kararlı değildir, ancak arama motorları tarafından hala kabul edilen ve tamamen ölçülebilir ve çoğu kez uzun süreli bir özelliktir.

 3.  Konuya Özgü Doğa veya sektörle alakalı karakter doğrudan kullanıcıların gönderdiği ve ilgili topluluklar içinde yaygın olarak gönderilen SEO ve geri bağlantıların son temel faktörüdür ve hedef piyasa nişleri.

SEO ve Backlinklerin Tam Resmi - Pratik Yaklaşımlar ve Öneriler

  • Kullanıcıya gerçek değer katan benzersiz ve değerli içerik üretin - web sitenizde veya blogunuzda, yalnızca en yüksek makam ve PageRank puanlarına sahip en iyi geri bağlantıları hak edin. Tabii ki, bu gerçekten zaman alıcı ve kesinlikle zor bir görevdir, ancak sosyal yardım bağlantı kurma için, yazılarınızla her zaman büyük bir değer önerme sunmanız gerekecektir. Sonuçta, neden hedef kitleniz web sitenize veya blogunuza bağlanmalıdır? En önemli endüstriyi veya niş etkilenenleri veya en iyi blog yazarlarını söylememek için her zaman en iyisine dikkat etmeniz gerekir.
  • Konuklar, DoFollow özelliğiyle yüksek kaliteli geri kazanmak için aslında SEO amaçlı çalışan bağlantılar içindir. Dahası, sosyal medyada yayılabilecek, size daha fazla hisse, öneri, bahis, abonelik ve tabii ki en güvenli doğal kaynak olan gerçekten değerli bir makale veya blog yazısı sunduğunuz için, çevrimiçi arama konusunda daha geniş bir poz verebilir neredeyse kendinden emin bir şekilde geri döner.
  • Kendi kendine yapılan geri bağlantıların, sitenin web yapısı boyunca daha iyi gezinmesi veya bağlantı suyu (yalnızca PR ve güven dağıtımı) amacıyla kullanılması gerekir. Yani burada, blog yorumlarını, misafir listelerini veya form kayıtlarıyla üretilen geri bağlantıların, açık bir anlayış olmadan yapıldığı zaman elbette büyük arama motorları tarafından devalüe edildiğini kastediyorum. Karşılaşalım - bu tür bağlantılar bile cezalandırılabilir. Ne yazık ki, çok fazla insan, SEO'larını artırmak uğruna kendi sayfalarını mümkün olduğunca kendi kendine yaratılmış bağlantılarıyla agresif bir biçimde yerleştirmeye çalışıyor. Aslında, bu gibi düşük kaliteli bağlantılar ve tamamen manipülatif nitelikteki diğer etkinlikler her zaman, Google'ın bakış açısından spam veya hileli görünecek, bu nedenle ciddi derecelendirme cezaları için başvuruda bulunacaklardır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport