Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sıralamalarıma zarar vermeden geri bağlantıları nasıl alacağımı bana gösterebilir misin?

Geri bağlantıları en iyi şekilde nasıl elde edeceğinizi göstermeden önce ve kendinize ciddi bir sıralama cezası kazandırmadan önce konuyla ilgili derinlemesine inceleyelim. Web sitenize veya blogunuza daha fazla arama trafiğini pompalamak için kaliteli bağlantılar oluşturmanız gerektiğini söylemenize gerek yok. Ve içeriğinizle bu haklı geri dönüşleri "kazanmak" için belki de en belirgin, ancak yine de çok geniş ve ezici görev var. Bu nedenle, doğal olarak daha fazla bağlantı, yani mümkün olan en güvenli yolu çekmek için büyük içerik yaratmak gerekir. Ancak, kalıcı bir kitleyi cezbetmek ve web sitenizde veya blogunuzda bir araya getirmek için verdiği mükemmel çekici sayfa yazılarınızla nasıl geri dönersiniz, daha iyi bir bağlantı profili olması gerekecek - yalnızca sadık kullanıcıları çekmek için Ziyaretçiler ve size bağlanmalarına izin mi veriyorsunuz?

İçeriğin Kralı mı? Tekrar tekrar tekrar

Bu, proaktif olarak hareket etmeniz ve benzersiz ve alakalı sayfa içeriğiniz üzerinde şu anda çalışmaya başlamanız gerektiği anlamına gelir. Ancak, web sitenizin veya blogunuzun karşısına çıkan potansiyel olarak zararlı etkilerden endişe duymamanız için geri bağlantıları nasıl güvenle alacağınızı bilmek ister misiniz? Kabul edelim - ortak bağ kurma çabasıyla ilgili cezalardan kaçınmak şansınızla değil - yalnızca yüksek kaliteli geri bağlantıları yalnızca doğal ve organik olarak elde etmekle alakalıdır. Bu, iyi yapılmış bir çapa metnine sahip gerçek anlamda doğal bir geri dönüşüme sahip olduğunuz anlamına gelir, nişinize veya ticaret endüstrinizle ilgili güvenilir ve otoriter bir üçüncü parti kaynağına yerleştirilir - cezalandırılamaz. Ayrıca, Google ile kırmızı bayrak kaldırmak ve kendinize hızlı ve sıklıkla geri dönüşü olmayan derecelendirme cezası kazanmak istemiyorsanız, bağlantı kurmanın ücretli, exchange veya toplu planlarından kaçınılması gerekmez.

İşte anında güçlendirilmiş bir web trafiğinin tadını çıkarmak için yüksek kalitedeki geri bağlantıları nasıl elde edebileceğiniz - kalite sadece güvenli hissetmek değil, ölçeklerinizdeki global hedeflerine doğru tüm projenizi iyi hareket ettirmek açısından önemlidir. Aşağıda, size sağlam bir içerik hazırlamada yardımcı olabilecek iki temel yaklaşımın - elbette, esasen bağlantı kurma uğruna, listelenmeye başlayacağım.

Nakit Ödeme Yapan İnce Ayarlanmış Sayfa İçeriği Var

Görevi deneyimli serbest çalışanlara ayırın - genel nişinizde önde gelen profesyonel yazarları bulmaya çalışın..Çılgınca bir düşünce değil - sonuçta her şeyi yerine getirmek ve ihtiyaçlarınıza özel olarak uyarlamak değerinde olacaktır. En başta en başından beri, ivme kazanana kadar ve üçüncü parti yardımı olmadan bazı ses parçalarını işleyebileceksiniz. İpucu: Çok acele bir adım atmamak için, ılımlı davranmanız ve kendinize, çevrimiçi projenize girişken, türden bir e-posta konuşması başlatmanız ve elbette işe başlamadan önce umut verici her içerik yazarını değerlendirmek için yeterli zaman harcamanız gerekir.


Altruist Olun - En İyi Bilginizden Vazgeçin Zamanla Öde

En yaygın olarak, kendi emekle geri bağlantı kazanma söz konusu olduğunda çoğumuz yanlışlıkla konuk bloglamanın muhtemelen tek önlenebilir çözüm olduğuna inanıyoruz. Fakat tüm hikaye bu değil, sizi temin ederim. Gelecekteki referansınız için madde imi noktasının kısa bir listesi:

  • Biyo bölümünden hak ettiği backlinke sahip olmak için bazı standart konuk postaları yazmayı deneyin. Bir başlangıç için iyi olur, ancak bu rota gerçekten güçlü bir bağlantı kurmak için o kadar etkili değildir.
  • Pratik kılavuzlar, kendi vaka incelemeleri, çekici bilgi grafikleri, kullanışlı e-tablolar vb. Gibi paylaşımda bulunmak ve bunlarla bağlantı kurmak için en çok özellik verilen aşağıdaki içerik türlerini oluşturma konusunda zaman ve çaba harcamanızı düşünün. Not: mevcut içeriğinizin bir parçası - direksiyonu yeniden icat etmeye gerek yok, değil mi?
  • Sosyal medyada katı bir çevrimiçi varlığı başlatmak için ısrarla çalışın, yalnızca bağlanabilir ve paylaşılabilir içeriğinizi tanıtmak için değil aynı zamanda marka adınızı veya işletme yetkinizi geliştirin.
  • Son derece yüksek PageRank ve bağlantı ağırlığı ile eğitim veya resmi sitelerden elde edilebilecek en değerli ancak geri dönüşü olmayan geri dönüşler için, bir burs, bir yarışma veya cesur cazibe - kurmayı düşünün - onlara özel olarak uyarlanmış bir makale önermeyi teklif edin tam olarak ne duymak istediklerini. Unutmayın, en değerli ve kasa geri bağlantıları yalnızca para değil.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport