Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Otomatik bağlantı kurma, web sitesi arama motoru optimizasyonu için tehlikeli mi?

2017'de manuel bağlantı kurmanın eskimiş olduğuna inanıyoruz. Bu kavram çok kez tartışılıyor, ancak yine de açık bir demeç yok.

Genel olarak, manuel bağlantı kurma, aktif olarak bir web kaynağına gelen bağlantı sayısını artırmaya çalışan bir işlemdir. Bu çok zaman gerektiren ve çok çaba sarf eden bir süreçtir. Elle bağlantı kurma genellikle bağlantı üreten organik bir yöntemle ilişkilendirilir.

Niş sıralamasında TOP sıralama sitelerini araştırdığınızda onlara işaret eden bağlantı sayısını görürsünüz. Yüksek ve orta yetkili web kaynaklarından yüz binlerce gelen bağlantıları var. Elbette, bağlantı profilleri gece boyunca oluşturulmaz. Bu TOP sıralama siteleri, akıllıca çalışarak ve gelen bağlantıları manuel olarak oluşturarak böyle sonuçlar alıyor.

Bu makalede manuel ve otomatik bağlantı oluşturma tekniklerinden bahsedeceğiz. Ayrıca, Google'ın doğal ve doğal olmayan bağlantı oluşturma sonuçları arasındaki çizgiyi nasıl çalıştığını tartışacağız. İyi SEO sonuçları sağlayacak en kullanışlı elle ve otomatik backlink stratejilerini listeleyeceğim.

Manuel bağlantı kurma sitenizin sıralamalarını nasıl artırabilir?

Günümüzde, dijital pazardaki yüksek rekabet ve sürekli arama motoru algoritması değişiklikleri nedeniyle bağlantılar her zamankinden daha zor hale geliyor. Google'ın onayladığı bağlantı oluşturma teknikleri yarın spamsiz stratejiler olabilir. Ancak, tüm bu olumsuz faktörlere rağmen, geri web sitenize trafik oluşturmak ve sitenizin sıralamasını artırabilecek bir itici güç oluşturmaya devam ediyor. Otomatik bağlantı kurma yazılımına atıfta bulunan veya ücretli bağlantı kurma fırsatlarını arayan organik bağlantılar oluşturma konusunda çok fazla zaman harcamak istemeyen yöneticiler. Bununla birlikte, bir uygulama gösterirken, doğal bağlantı kurma yönteminden daha iyi bir şey yoktur..Sahtekarlık bağlantı kurma tekniklerine katılmamalısınız; bu teknikler gerçekten Google tarafından tespit edilecektir. Artık arama motoru optimizasyonunun yeni kenarındayız ve düşük kaliteli spam arka bağlantıları elde etmek, marka itibarının yanı sıra tüm SEO çalışmalarınızı harap edebilir.

Otomatik bağlantıya karşı elle bağlantı kurma

Düşük kaliteli bağlantı kurma dönemi sona erdiğinde bağlantıyı eşit olarak oluşturmamız gerekiyor. Bu nedenle, sizin lehinize çalışacak bazı etkili elle bağ oluşturma teknikleri toplarız.

  • Forum ve blog yorumları

Yorumlar, alakalı ve yüksek PR web kaynaklarına bıraktığınız sürece, bağlantı kazanmanın basit ve etkili bir yoludur. Yorumlarınızın tartışma konusuyla alakalı olması ve diğerlerinin yanında doğal görünmesi gerekiyor. Yorum manuel olarak yapılırsa Google sitenizi cezalandırmaz. Elle yapılırsa, mantıklı görünür, noktaya yapışır ve diğer okuyuculara değer verir. Bununla birlikte, Google Web Yöneticisi Yönergelerine göre, yayın veya imza içindeki optimize edilmiş bağlantılar içeren forum yorumları kalite olarak sayılmayacak ve yaptırımları hak edecektir.

  • Ziyaretçi blogging

Her zaman işe yarayan bir diğer etkili bağlantı kurma stratejisi konuk blog yazarlığıdır. Bazı web yöneticileri, bağlantı oluşturmanın spam olmayan bir stratejisi olduğunu iddia ediyor. Ancak doğru söylenirse, eğer doğru yapılırsa olumlu optimizasyon sonuçları getirir. En iyi optimizasyon kampanyası kazanmanın bir parçası olarak otoriter konuk bloglamadan bahsedeceğim. Sitenizin sıralamasını iyileştirmek için bir niyetle değil, okuyucularınıza değer katmayı amaçlayan bir içerik oluşturmanız gerekir. İçeriğinizi bir okuyucu düşünülerek hazırlarsanız, konuk blog yazmayı güvenli bir elle bağlantı kurma tekniği olarak kullanabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport