Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO'yu artırmak için site geri bağlantı profili hakkında ne bilmeliyim?

Her şeyden önce, temelleri ile başlayalım. Genel SEO ilerlemenizi ölçeklendirmek konusunda sitenizin arka bağlantı profili ile ilgilenilmesi gereken üç ana bağlantı türü vardır. Bu nedenle, en başından beri, sitenizin link profiline hangi link türlerini ekleyebileceğinizi anlamanız gerekir - bazıları SEO amaçlı çalışır, ancak geri kalanlar trafikteki ölçülebilir etkiyi ve çevrimiçi arama, en azından doğrudan.


Her Sitenin Backlink Profili Var:

  • Dahili Bağlantılar - tek bir web sitesi veya blog içinde farklı sayfaları ve bölümleri birbirine bağlamaktadır. Bir yandan, site mimarisinin iyi bir mantığı için iç bağlantılara ihtiyaç duyulur; bu, yalnızca daha iyi kullanıcı taramaları için iyi olur, ancak arama tarama robotları tarafından daha hızlı ve daha kaliteli dizin oluşturma için potansiyel olarak uygundur. Öte yandan, sağlam bir kuruluş düzeni kendisi, muhtemelen, aktif araştırmacıların daha geniş bir izleyici kitlesine gösterilmeye değer olduğu yönünde olumlu bir sıralama sinyali verebilen bağımsız mülkiyettir. Not: Her site geri bağlantı profilinde bulunan dahili bağlantılar, web trafiği üzerinde aslında ölçülebilir bir etkisinin yanı sıra SEO'nun da tamamına sahip değildir. Bu sadece oyunun kuralı - ve aşağıdaki kurallar en azından zaman zaman karşılanabilir, değil mi?
  • Harici Linkler - genel olarak alınan bu link türü tam olarak SEO amaçlıdır. Google'ın kendisi gibi büyük arama motorlarının gözünde en tehlikeli sıralama faktörlerinden biri olan Yahoo ve Bing'in yanı sıra, harici bağlantılar, web sitenizdeki okuyucuları veya blog'u İnternetteki diğer çevrimiçi dünyayla birleştiriyor. Ve burada, en kararlı bağlantı metriklerinin (PageRank, Etki Alanı Yetkisi, Kullanıcı Güvenliği, Sayfa Yetkilisi, vb.) Bir seti gelir. Bu nedenle, her site geri bağlantı profili mümkün olan en yüksek puanlara sahip olmak istiyor - arama motorları için böyle bir web sitesinin veya blogun SERP'lerin üstünde gösterilmeye değer olduğu konusunda güçlü bir etki yaratabilirler.


Kalite Linkleri Dünyayı Hakimleştirebilir

Cidden, blogunuza veya site backlink profiliniz aslında Düşünebileceğinizden daha önemli. Yani, PageRank ve Etki Alanı Yetkilisi'ndeki güçlü bir puana sahip yüksek kaliteli bağlantılar, yalnızca İnternet'te güvenilir ve güvenilir bir otorite olduğunuz anlamına gelmez, ancak kendi sayfa içeriğinizin o kadar eşsiz olduğunu ve o kadar çok değeri sağladığı anlamına gelir; Web kendi trafiğinin ölçülebilir bir bölümünü direk olarak kendi sitenize ya da blog sayfalarınıza taşımaya yardımcı olamaz, yönlendiremez.

 SEO'da İyi Bir Backlink Nedir

1. Gerçek doğa - profilinizdeki her bağın, bağlantı kurmanın ücretli, zorlu veya açıkça ilişkisel planlarına katılmaksızın güvenli ve organik olarak oluşturulduğu anlamına gelir.

2. Temel alaka düzeyi - anlaşmanın her iki tarafına kesin hedeflenmiş organik web trafiği getirmek için ana konuyu veya konu tartışmasını eşleştirme yeteneğini ifade eder.

3. Otorite ve güven - kendine açıklayıcı bir özelliktir, çünkü o gizemli "bağlantı suyu" nun bir bölümünü aktarabilen her performans backlink de güçlü olmalıdır, yani, ihtiyaçlarını en iyi karşılayan uygun yerlerden gelmelidir canlı kullanıcılar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport