Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantı kurmak için kaliteli çevrimiçi siteleri numaralandırır mısınız?

Bağlantı kurma, diğer web sitelerine bağlantılar edinme işlemidir. Organik bağlantı suyu kazanarak, web kaynağınızın itibarını geliştirir ve Google arama sonuçları sayfasındaki konumunu yükseltirsiniz. Sahip olduğunuz daha kaliteli gelen bağlantılar, bir arama motorundan daha yüksek rütbe elde edersiniz. Kuşkusuz geri dönüşler, temel sıralama faktörleri olarak görev yapmaktadır. Arama motorları, yalnızca gelen bağlantı sayısını değil, aynı zamanda kalitelerini de hesaba katar.

Sitenize çevrimiçi geri bağlantı kurmanın sayısız yolu var. Çoğunlukla, siyah şapka SEO bağlantı kurma yöntemlerine (bağlantı çiftlikleri, bağlantı şebekeleri, sıkıştırılmış makaleler, spamli blog yorumları, dizin gönderimleri vb.) Ve beyaz şapka SEO bağlantı kurma yöntemlerine (konuk postalama, kalite araştırması oluşturma) ayrılabilirler tabanlı içerik, sosyal medya pazarlaması vb.). Çoğu web yöneticisi hızlı sonuçlar elde etmek ve spam içerikli bağlantı kurma tekniklerine başvurmak istemektedir. Bu tür teknikler Google Web Yöneticisi Yönergeleri'ni ihlal eder ve yasak çevrimiçi spam olarak etiketlenir. Google, bu günlerde sıralama sistemi oynamak ve spam bağlantı oluşturma planlarına giren siteleri cezalandırma girişimlerini kolayca tespit edebiliyor.

Bununla birlikte, tüm bağlantı oluşturma spam değildir ve aslında, 2017'de bağlantılar oluşturmak sitenize optimizasyon ve sıralama iyileştirme üzerinde hala önemli bir etkiye sahiptir.

Bu makale, arama motoru optimizasyonunda geri bağlantıların rolünün açık bir açıklamasını vermek üzere tasarlanmıştır. Google'ın size ait gelen bağlantıları nasıl kabul ettiğini ve bağlantı oluşturma amaçları için en iyi kaynağın hangisi olduğunu açıklayacağım.

Google, geri bağlantılarınızı nasıl kabul eder?

Google, spam göndericilerine karşı aktif bir şekilde mücadele ediyor. Tüm hileli faaliyetleri tespit etmeye çalışır ve satın alınan bağlantılardan nefret eder. Google, kullanıcının arama deneyimini önemser ve en iyi arama sonuçlarını verme eğilimindedir. Isı imzası üreten ve web kaynaklarını sıralama becerileri edinen web yöneticileri, hak etmeyebilir, deindexation ve derecelendirmeler düşüş şeklinde Google'dan sert cezalar alabilirler. Google kendinden emin olsaydı, algoritmik hesaplama yoluyla spam linkler belirleyebilirdi, tüm İnternet pazarlama endüstrisi ücretli bağlantılarla savaştan bahsetmemişti.

Bunun yerine, Google, web yöneticilerinin birincil amacı daha fazla gelen bağlantı elde etmemekle birlikte kullanıcılara kaliteli ve kullanışlı içerik sunarken doğal bağlantı kurma tekniklerini takdir ediyor. İçeriğiniz kullanıcının ilgisini çekmeye değerse, kendi iradenize bağlarlar. Bu durumda, bağlantı kurma konusunda herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Çalışmalarınız için yalnızca insanlar tarafından ödüllendirileceksiniz.

Neden yüksek PR sitelerine çevrimiçi geri bağlantı kurmanız gerekiyor?

Gelen bağlantılar, arama motoru sonuçlarının ötesinde birçok avantaja sahiptir. Yüksek PR geri bağlantıları sayesinde, siteniz daha karmaşık olumlu sitenizin sıralamalarını etkileyebilir daha marka yetkilisi ve kaliteli bağlantı suyu elde edebilecektir. Bu makalede, dofollow bağlantı olanakları sağlayan kaliteli yüksek PR web kaynaklarının bir listesini vermeye karar verdik.

Online dofollow için yüksek PR siteleri geri üreten:

https://www.google.com/local/add

http : //www.yelp.com/

https://www.articlesbase.com/

http: //www.technorati .com /

https://www.articles.org/

https://www.selfgrowth.com/

http: //www.gather.com/

https://www.article-content-king.com/

http: // www.articlessubmitter.com/

https://www.goodinfohome.com/

https://www.seosubmitarticle.com/

https://www.premiumArticles.biz/

https://www.yellowbot.com/

https://www.bigbook.com/

https://dir.yahoo.com/

https://www.ask-dir.com/

https://www.massivelinks.com/

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport