Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sitenizi geri göndermek için proaktif yollar nelerdir?

Bağlantı kurmanın hala hayatta olup olmadığını merak ediyorsanız, bu makale size bu sorunun cevabını açıkça gösterecektir.

Bağlantı kurmanın sıralamalar ve marka yetkileri üzerinde büyük bir etkisi olduğunu güvenle söyleyebiliriz. Gelen bağlantılar, arama motorları tarafından, sıralamaya giren anahtar kelimelere göre bir web kaynağının ne kadar alakalı olduğunu belirlemek için kullanılır.


Gerçekte yalnızca doğal olmayan bağlantı binası öldü olarak kabul edilebilir. Google, gelen bağlantıların kalitesi konusunda çok kaygı duyuyor ve tüm spam içerikli bağlantı kurma düzenlerini tespit ediyor. Organik web sitesi trafik üretme sorumluluğu olan herhangi bir profesyonel web yöneticisi için doğal olmayan bağlantılar günlük iş olamaz. Günümüzde, bağların sayısı hiçbir şey değildir. 2012'deki son Google güncellemesinden sonra, eşit olmayan geri oluşturulan tüm geri bildirimlerin dezinfazlanması gerekiyor.

Bu makalede, yalnızca 2017'de hala yararlı olan organik bağlantı binası hakkında konuşacağız. Kalite içeriği doğal bağlantı kurma sonuçlarını yönlendiriyor. Tüm çabalarınız arama sonucu sayfasında daha yüksek bir derece ile ödüllendirilecektir. Sürekli organik trafik akışını elde etmek isterseniz, çeşitli bağımsız ve yüksek kaliteli geri dönüşler kurmanız gerekir.

Alan adı yetkinizi yükseltmek için, Google tarafından yüksek değer biçilen yüksek PR web kaynaklarında bağlantılar oluşturmanız gerekir. Kural olarak, küçük veya yeni bir işletmeniz varsa, bu tür web kaynakları üzerinde bağlantılar oluşturmak karmaşık görünür. Bununla birlikte, hala mümkün ve nedenini söyleyeceğim. Aşağıdaki bağlantı kurma taktiklerini izlemeniz yeterli ve trafikte bir artış görmeye başlayacaksınız.

Sitenizi geri göndermek için ne yapmalıyım?

  •  Quora'da aktif bir kullanıcı ol 

Quora, kullanıcıların sorunlarını çözmesine yardımcı olmak için tasarlanmış mükemmel bir eğitim web kaynağıdır. Hem kullanıcılar hem de web yöneticileri için fayda sağlayan geniş bir kitle platformu için ücretsiz ve açıktır. Yapmanız gereken her şey pazar nişinizle alakalı anahtar kelimeleri aramaktır. Sonuç olarak, yüz binlerce cevaplanmamış soru bulacaksınız. Ardından, kendinizi profesyonel hissettiğiniz konulara dönün ve sitenizde bir konuyla ilgili daha fazla bilgi sağlamanıza yardımcı olabilecek belirli bir kişi grubuna bir bağlantı koyun.

  •  HARO'da yardımcı olunuz 

Organik ve kaliteli geri bağlantı kurabileceğiniz bir başka yüksek PR web kaynağı, HARO'dur (muhabir yardımına). Yardıma ihtiyaç duyduklarında gazetecinin gittiği bir platformdur. Sorularını yayınlarlar ve onlara alakalı ve yararlı bir cevap verebilirseniz, biraz da ücretsiz basın almak için fırsat bulursunuz. Uygun soruları arama şeması Quora'da olduğu gibi çalışır. Hedeflenen arama terimlerinize göre bir arama yapmanız ve yalnızca kendinizi yetkin hissettiğiniz yerlerde cevaplamanız gerekir. Bir gazeteci yanıt kalitenizi bulursa, haber web sitesinde veya Forbes, Search Engine Journal veya Girişimci gibi bir dergide yayınlayacaktır. Sonuç olarak, kaliteli bağlantı suyu ve hedefli trafik akışı elde edersiniz. Elbette bu haber platformlarından bir sürü bağlantı alamazsınız, ancak kesinlikle bağlantı profilinizi geliştirecektir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport