Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

PR10 web sitelerinden geri bağlantı almak mümkün müdür?

Muhtemelen gerçek olamayacak kadar iyi geliyor. Bununla birlikte, soruna akıllı bir yaklaşımınız varsa, her şey gerçektir. Her gün PR 10 geri bağlantıları elde etmek için birçok fırsatın bulunduğunun farkında olmalısınız. İhtiyacınız olan tek şey, gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutmak, daima yeni bağlantı kurma fırsatlarını aramaya devam etmektir. Yüksek PR içe bağlantıları elde etmek için konuk blog yazımından veya yorum linklerinden daha etkili bağlantı kurma tekniklerini denemek mantıklı.

PR10 geri bağlantılarının olası yollarını tartışalım. Bazı web yöneticileri, yüksek kaliteli gelen bağlantılar elde etmenin tek yolunun muhteşem içerik üretmek olduğuna inanmak eğilimindedir. İçeriğiniz faydalıysa, organik kaliteli dış bağlantılar edineceksiniz. Bununla birlikte, gerçeklikten uzaktır. Eninde sonunda işe yarayacak, ancak bekleyecek kadar uzun kim var. PR10 geri bağlantıları oluşturmak için kullanılan diğer bir yaygın yöntem, harika bir içerik oluşturmak ve web sitesi sahipleri ve blogcuların size bağlanmasını isteyen pazar nişinizde bir sosyal yardım kampanyası yapmaktır.

Bununla birlikte, bu bağlantı kurma stratejilerinin her ikisi de gerçekte etkili değildir. Her şeyden önce, kullanıcılara daha önce hiç duymadığınız bilgileri sunan fantastik içerik oluşturmak kolay değildir. Bu kadar kaliteli içerik hazırlamak çok zaman ve çaba gerektiriyor. Başka bir sorun, içeriğiniz layık olmadığı zaman olmasıdır. Bu durumda, orta veya düşük kaliteli web kaynaklarına güvenebilirsiniz. Bu durumlarda outreach işe yaramaz. Dahası, düşünen nüfuz sahipleri her gün bağlantı kurma fırsatları için çok sayıda talep alırlar. Çoğu durumda, yalnızca içeriğinizi okumadan isteklerinizi atlarlar.

Mükemmel bir çözüm ve bu arada hayatımdaki ima, başkalarına güvenmeden her şeyi kendin yapmaktır. Nasıl çalıştığına daha yakından göz atalım.

Kendi geri bağlarınızı oluşturun

Çılgınca gelebilir, ancak diğer yüksek PR web kaynakları üzerinde kendi geri bağlantılarınızı oluşturabilirsiniz. Örneğin, Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube ve diğerleri gibi PR 10 web kaynakları ile ilgileniyorum. Bu siteler, kendi yüksek kaliteli, ilgili geri bağlantılarınızı oluşturmanıza ve sitenizin sıralamasını iyileştirmenize olanak tanır. Bağlantınızı bu popüler web platformlarına koyamazsınız. Bu sitelerden birinde uygun, yüksek kaliteli ve alakalı bir varlık oluşturmanız ve yalnızca geri bağlarınızı orada bırakmanız gerekir. İyi bir profil oluşturmanız ve onu en iyi alakalı bilgi ile doldurmanız gerekir. Birincil göreviniz, bağlantınızla alakalı çok sayıda içerik oluşturmaktır. Bunu yaparak, bağlantınızı güçlü ve bağlamsal yapacaksınız.

Bir sonraki aşamada, sayfanızın bulunduğu tüm web kaynakları arasında bağlantılar oluşturmanız gerekir. Örneğin, Facebook'ta yeni bir yayın yayınlarsanız LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter ve diğer hesaplarınızdan ona bağlantı oluşturmanız gerekir. Ve vaftiz ayeti, böylece tüm sayfaların kendilerinin geri dönüşleri var. Sonuç olarak, herhangi bir kuruş harcamadan çabalarınızla büyük PR 10 geri bağlantıları elde edersiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport