Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı Web Sitesi Veri Çıkarma Araçları Üzerine Ayrıntılandırıyor

Web hurdaya çıkarma, bir web tarayıcısı kullanarak bir web sitesi veri toplama eylemini içerir. İnsanlar, bir web sitesinden başka bir yerel depolama sürücüsüne veya uzaktaki bir veritabanına dışa aktarılabilecek değerli bilgiler elde etmek için web sitesi veri çıkarma araçlarını kullanıyor. Bir web kazıyıcı yazılım, ürün kategorileri, tüm web sitesi (veya parçalar), içerik ve görüntü gibi web sitesi bilgilerini taramak ve hasat etmek için kullanılabilen bir araçtır. Veritabanınızla ilgilenmek için resmi bir API olmadan herhangi bir web sitesi içeriğini başka bir siteden elde edebilirsiniz.

Bu SEO makalesinde, bu web sitesi veri çıkarma araçlarının kullanımı ile ilgili temel ilkeler bulunmaktadır. Örümcek, bir web sitesi verilerini web sitesi veri toplamak için yapısal bir şekilde kaydetmek için tarama işlemini yürütme biçimini öğrenebilirsiniz. BrickSet web sitesi veri çıkarma aracını değerlendireceğiz. Bu alan adı, LEGO kümeleri hakkında çok sayıda bilgiyi içeren topluluk tabanlı bir web sitesidir. BrickSet web sitesine giden ve bilgileri ekranda veri setleri olarak kaydedebilen işlevsel bir Python çıkarma aracı yapabilmelisiniz. Bu web kazıyıcı genişletilebilir ve gelecekteki çalışmalarını değiştirebilir.

Gereklilikler

Birisi bir Python web süpürgesi yapmak için, Python 3 için yerel bir geliştirme ortamına ihtiyacınız var. Bu çalışma zamanı ortamı, gerekli bölümlerin bazılarını yapmak için bir Python API'si veya Yazılım Geliştirme Seti'dir web tarayıcı yazılımınızın. Bu aracı yaparken takip edebileceğiniz birkaç adım vardır:

Basit bir sıyırıcı oluşturma

Bu aşamada, bir web sitesinin web sayfalarını sistematik olarak bulup indirmeniz gerekir. Buradan, web sayfalarını alıp onlardan istediğiniz bilgileri ayıklayabilirsiniz. Farklı programlama dilleri bu efekti elde edebilir. Tarayıcınız aynı anda birden fazla sayfayı dizine ekleyebilmeli ve veriyi çeşitli şekillerde kaydedebilmelidir.

Örümcek bir Scrappy sınıfı almanız gerekir. Mesela örümcek ismimiz brickset_spider. Çıktı şöyle görünmelidir:

pip kurulum betiği

Bu kod dizesi, dizgeye benzer şekilde oluşabilecek bir Python Pip'idir:

mkdir brickset-scraper

Bu dizge yeni bir dizin oluşturur. Şuraya gidebilir ve aşağıdaki gibi dokunmatik giriş gibi diğer komutları kullanabilirsiniz:

dokunmatik kazıyıcı .py

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport