Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, düşünmek için En İyi Web Sayfası Kazıyıcı Öneriyor

Selenyum, web uygulamaları için farklı bir alanda kullanılan açık kaynak kodlu bir otomatik test paketidir. platformlar ve tarayıcılar. Selenium, web tarayıcılarıyla uyumlu bir programlama arabirimi olan W3C WebDriver belirtimi için altyapı sunar. Bu yazılım, çeşitli web tarayıcı otomasyonunu sağlayan çeşitli kütüphanelerden ve araçlardan oluşur.

Neden Selenyum yazılımı?

Selenium yazılımı bir web sayfasından veri ayıklamak için web tabanlı otomatikleştirilmiş uygulamaya odaklanmaktadır. Bu yazılım,  web kazıma  spesifikasyonlarınızı karşılamak üzere tasarlanmış bir yazılım paketinden oluşur. Selenyum yazılımının dikkate alınması gereken dört ana unsur vardır.

WebDriver

Selenium WebDriver basit bir programlama arabirimi sunmak üzere tasarlanmıştır. Dinamik bir web sayfasını kazıma üzerinde çalışıyorsanız, Selenium-WebDriver dikkate alınacak bileşendir. Bu araç, içeriğin sayfayı zorunlu olarak yeniden yüklemeden değiştirebileceği web sayfalarında web veri çekimini destekler.

WebDriver, web sınaması ve kazıma için gelişmiş destek sunan nesne yönelimli Uygulama Programlama Arabirimi (API) sağlar. Araç, otomasyona yönelik genel desteği kullanarak tarayıcıya çağrı yaparak çalışır.

Selenyum Izgara

Selenium Izgara, birden fazla sanal makinede metin dağıtımı yapmak için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Basit bir deyişle, Selenium Grid, farklı sanal makinelerde testlerinizi birden fazla tarayıcıya karşı çalıştırmanıza olanak tanır. Izgara, dağıtılmış bir yürütme ortamında kazıma yapmanıza izin verir.

Web kazıma konusunda zaman önemli bir faktördür. Dinamik bir web sayfasını kazıymak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Görevlerin icrasını hızlandırarak bu sayfayı kazın. Bunu, aynı anda birden fazla test çalıştırarak yapabilirsiniz. Selenyum'u kullanmanın en iyi yanı, aynı tarayıcı, sürüm ve tipli bir ızgarayı çalıştırabilmenizdir.

Selenyum Uzaktan Kumanda (RC)

JavaScript etkin tarayıcılar kazıma üzerinde mi çalışıyorsunuz? Selenyum Uzaktan Kumanda göz önünde bulundurulması gereken bir araçtır. Bu araç, otomatikleştirilmiş uygulamalar testlerini tercih ettiğiniz programlama dilinde yazmanıza izin verir. 


Selenyum IDE, Selenyum Entegre Geliştirme Ortamı (IDE)

Selenyum IDE, verileri düzenlemenize, kaydetmenize ve hata ayıklamanıza olanak tanıyan bir Firefox eklentisi olarak çalışan bir komut dosyasıdır. Yeni başlayanlar için Selenium IDE, Firefox tarayıcısı ile son kullanıcı etkileşimlerini kaydeder ve oynatır.

Selenyum yazılımı hem Python 2 hem de Python 3 ile uyumludur. Internet Explorer sürücüsünü derlemek için çalışıyorsanız, 32 ve 64 bit çapraz derleyicilere ve Visual Studio 2008'e ihtiyacınız olacaktır. Ruby 2'ye aşinalık ek bir avantajdır.

Selenyum'la web sayfalarını silme

Selenium ile JavaScript web formlarıyla etkili bir şekilde etkileşim kurabilirsiniz. Makinenize bir WebDriver'ı yükleyin ve formu XPath kullanarak bulun. Selenyum'u kullanarak, açılır menüye tıklayarak tercih ettiğiniz seçeneği seçin ve bir sonraki öğeye tıklamadan önce tarayıcınıza yüklemek için birkaç dakika süre verin.

Tüm formlar doğru şekilde doldurulduktan sonra hedef sayfanız kazınmış verileri görüntüleyecektir. Bazı web sayfaları içeriği yüklemeden önce zaman alır. Bu tür sayfaları sıyırmak için, belirli web formlarında bulunan tüm açılır seçenekleriniz arasında dolaşın. Selenyum yazılımının Windows İşletim Sistemi, Mac OS ve Linux ile uyumlu olduğunu unutmamak önemlidir. Selenyum yazılımıyla web  sayfanızı kazıma yapın .

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport