Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir kuruş ödemeden web siteme daha fazla geri dönüşümü alabilir miyim?

Mevcut SEO stratejinizi daha yüksek bir sıralama potansiyeline sahip gerçekten iyi bir web sitenize dönüştürmek istiyorsanız, yüksek kaliteli geri dönüş almak zorunda olduğunuzu söylemene gerek yok. Elbette, "bağlantı suyu" nızı yaymak ve web sitenizin veya blog'un otoritesini Google'ın gözünde geliştirmek, size daha fazla web trafiği sağlamanın harika bir yoludur. Sonuçta - web sitenizi veya blog'unuzu Google'ın SERP'ler listesindeki ilk 10 arama sonucu arasında görmek için. Fakat hiçbir şansın yoksa ya da o kadar tehlikeli ücretli olanları almak istemiyorsan, daha fazla geri dönüş alabilirsin? Muhtemelen en makul çözüm kendiniz daha fazla geri almaktır - Neyse ki, ücretsiz SEO için genel çaba artırabilir kaliteli bağlantı kurma kullanımı için kanıtlanmış DIY yolları bir sürü - hatta bir kuruş harcamadan ve tabii ki koymadan web sitenize veya blogunuza, Google'la bir sıralama cezası kazanma riski altında yaşayın. Burada, kesinlikle daha erişilebilir ve düşünebileceğinizden daha basit.

Blog Yorumlar

Bir DoFollow özelliğine sahip bloglar hakkında yorum yapmak - daha fazla geri dönüş almak için en iyi ipuçları - Daha fazla geri almak için size yardımcı olmanın harika bir yolu. Tabii ki, her popüler blog, başta herhangi bir spam veya alakasız etkinliği önlemek için, yorum bölümünde DoFollow geri çevirmelerine izin vermez. Yine de, ücretsiz bağlantı kurma kampanyanızı doğrudan orada başlatmanızı öneririm. Burada ihtiyacınız olan şey, bu sınırlama olmaksızın doğru bloga göz atmak için biraz vakit geçirmek ve bunu kendi avantajınıza kullanmaktır.


Sosyal Medya

Zaten varolan sosyal yer imi profillerini güncellemek veya yenilerini eklemek, daha hızlı ve ücretsiz olarak daha fazla geri almak için mükemmel bir pratik çözümdür. Web sitenize veya blogunuza işaret eden yeni bir geri dönüşüme sahip olmanızın gerekmesi, önde gelen sosyal platformlardaki (Facebook, Google Plus, LinkedIn, Twitter vb.) Tüm profillerinizin web sitenize veya blogunuza işaret eden bağlantılar içerdiğinden emin olmaktır - Sen bittin.


Sorular ve Cevaplar

İş dünyasında veya pazar alanlarında uzman olabilirsiniz - sadece bazı sıcak tartışmalara katılın (örneğin Quora'da) web sitenizin veya blogunuzun ana konusuyla ilgili soru ve cevaplarla. Doğru konuyu seçtiğinizden, daha derin bilgi edinmek için biraz zaman ayırdığınızdan ve yalnızca kendi kaynağınıza işaret eden bir geri bağlantı ile takip edilebilmesi için değerli bir fikir veya mükemmel bir çözüm getirdiğinizden emin olun. Bu şekilde, yalnızca web sitenize veya blogunuza daha fazla geri dönüş elde edemezsiniz, ancak uzun vadede genel SEO stratejinizi kullanan güçlü uzmanlığınızı ve güvenilir otoritenizi gösterin.

Ziyaretçi Blogging

Tabii, daha fazla geri almak için kesinlikle ücretsiz bir yöntem değildir. Yani, konuk blog yazımı karşılığında haklı bir geri dönüş almak için çekici ve değerli bir yazı yazarken biraz zaman ve emek harcamanızı gerektirir (örneğin kaliteli makale veya misafir postası). Yine de, ölçekte genel SEO stratejisini iyileştirmek için en iyi bağlantı kurma çözümleriniz arasında bu fırsatı değerlendirmenizi öneririm. Bir blog yazarıyla veya web sitesi sahibi ile mutabık kalınan herşeyi almayı unutma ve bunun için doğal bir geri dönüş elde etmek için değerli bir yazı parçası vermeye devam et.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport