Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları Web Veri Çıkarıcı'nın En İyi 6 Özellikleri

Web Veri Extractor, en etkili ve ünlü araçlardan biridir. Farklı sosyal medya sitelerinden, dinamik sitelerden, seyahat portallarından, alışveriş web sitelerinden ve özel bloglardan bilgi toplamak için kullanılır.

Belirli URL'lerden, meta etiketlerden, meta başlıklarından ve açıklamalardan veri toplayıp verileri silmek için Web Veri Extractor'ını kullanabilirsiniz. Bu aracı kullanarak verilerinizi kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimelere dayalı olarak organize edebilirsiniz. Web Data Extractor'ın başlıca faydaları aşağıda tartışılmıştır. 

 1. All-in-one aracı: 

Web Veri Extractor çok yönlü ve aynı anda birden fazla görev gerçekleştiriyor. Sadece kapsamlı bir sıyırıcı değil aynı zamanda güçlü bir web tarayıcısıdır. Web Data Extractor ile, kazınmış içeriği sitenizde rahatça yayınlayabilir veya web sitenizi daha iyi arama motoru sıralamaları için tarayabilirsiniz. Bu hizmet aynı zamanda, doğru ve zamanında sonuçlar sağlayan değişik e-posta adreslerinden, telefon numaralarından ve faks numaralarından bilgi alır.


2. Gizlilik ve Güvenlik:

Web Data Extractor, diğer sıradan  veri kazıyıcıların aksine, Internet'te korunmanıza ve güvenliğinize güvenmenizi sağlar. Veriler kazınca, bu yazılım güvenli bir veritabanına kaydeder ve dosyaları sabit sürücünüzde indirmenizi kolaylaştırır. Kazınmış içeriğinize kimse asla erişemez. Aslında, hassas dosyalarınızı bir şifreyle koruyabilirsiniz.

3. Tamamlanan spam koruması:

Web Veri Extractor, verilerinizi kötü botlara ve istenmeyen postalardan korur. En iyi kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve yalnızca orijinal ve doğru verilere erişmenizi sağlar. Bu hizmetle kalite hakkında endişelenmenize gerek yok. Tüm URL'ler gizli bir veritabanında işlenir ve bilgiler kişisel veritabanında saklanır. Dahası, bu araç veri filtreleri, metin filtreleri ve alan filtreleri sunar. Bu, kullanıcı tarafından seçilebilen özyinelemeyi sağlar.

4. İşletmeler için mükemmel web içeriği:

Karşılaştığımız en büyük sorunlardan biri, içeriğin kalitesi ve doğruluğu. Birçok yazım hatası veya dilbilgisi hatası içeren makaleleri yayınlayamayız. Web Data Extractor, web içeriğindeki tüm büyük ve küçük hataları otomatik olarak düzeltir. Artı, bu uygulama çok sayıda siteyi sıyırır ve işletmeler için uygundur.

5. Farklı sürümler mevcuttur:

Aynı anda ücretsiz ve ücretli sürümlerine erişebilirsiniz. Yeni başlayanlar, serbest çalışanlar ve webmasterlar için Web Data Extractor, import.io'ya iyi bir alternatiftir. Orta ve büyük ölçekli işletmeler için ücretli versiyonu mevcuttur. Yazılım çok pahalı değildir ve sizin için tüm ilginç seçenekleri ve özelliklerin kilidini açar. Binlerce sitenin bilgilerini hedef alan patentli makine öğrenimi ve görsel soyutlama teknolojileri kullanıyor. Web Data Extractor ile birkaç saniyede farklı ekstraksiyon ajanları oluşturabilir ve herhangi bir programlama becerisine ihtiyaç duymazsınız.

6. Akıllı Şantiye Navigasyonu:

Web Data Extractor, farklı web sayfalarında gezinir ve size en üst düzeyde bilgi sağlar. Verileri vurgulamanız ve iç ve dış bağlantıları tanımlamanıza izin vermeniz yeterlidir. Yazılım veri toplayacak ve organize edecektir. İstediğiniz sonuçları iki üç dakika içinde alabilirsiniz. Web Data Extractor bugüne kadar 1 milyondan fazla web sayfasını silmeyi öne sürdü.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport