Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt En İmaj Kazıyıcı İpuçları Sağlıyor

Google ve diğer arama motorları sofistike  web kazıyıcıya  bağımlıdırlariçeriği çekmek ve siteleri dizine eklemek için. İşletmeler, programcılar ve geliştiriciler, çalışmalarını tamamlamak için farklı tarama ve  kazıma araçları kullanır . İşletmenizi büyütmek isterseniz, güvenilir bir veri çıkarıcı yardımıyla dinamik sitelerden bilgi çıkarmanız gerekir. Import.io ve Kimono Labs iyi seçeneklerdir. Bu araçlarla, görüntüleri düzgün bir şekilde kazıyabilirsiniz. ContentBomb, İnternetteki en ünlü ve en iyi resim kazıyıcılardan biridir. En belirgin özellikleri aşağıda belirtilmiştir.

1. Dizin web sitelerine ve bloglara yardımcı olur:

Yakın bir zamanda bir blog veya site geliştirdiyseniz ve web sayfalarınızı dizine eklemek istiyorsanız, ContentBomb sizin için doğru seçenektir. Diğer sıradan sıyırma araçlarının aksine, resimlerinizi sıyırır ve tarama işlemini daha kolay ve hızlı yapar. Arama motoru sıralamalarını iyileştirebilir ve ContentBomb ile düzenli olarak görüntü kalitesini izleyebilirsiniz.

2. Fiyat bilgilerini kolayca çeker:

ContentBomb ile farklı web sitelerindeki fiyat bilgilerini kolayca çekebilirsiniz.Ayrıca havayolu web sitelerindeki, alışveriş sitelerindeki, inceleme sitelerindeki ve benzeri diğer ağlardan görüntüleri kopyalayabilirsiniz ContentBomb, aynı zamanda verileri İstediğiniz görüntülerden istediğinizi alabilir ve farklı ürünlerin fiyatlarını karşılaştırabilir, işinizi kolaylaştırabilirsiniz En iyi şey, bu araç fiyat bilgilerini düzenlemez ve yalnızca güvenilir ve otantik sonuçlar elde edersiniz.CodingBomb, farklı siteleri karşılaştırmak için iyi ve verileri kaydeder.

ContentBomb, görüntüler, metin, PDF belgeleri ve HTML dosyaları gibi her türlü veriyi kazıyacak şekilde tasarlanmıştır.

4. Birden fazla çevrimiçi kaynağı hedefler:

ContentBomb, çevrimiçi dizinleri hedefleyebilir , RSS ve ATOM yayınları, haber web siteleri, seyahat portallar (Trivago ve TripAdvisor gibi), e-ticaret siteleri (Amazon ve eBay) ve benzeri diğer ağlar. Yararlı görüntüleri belirleyecek ve ihtiyaçlarınıza göre verileri kazıyacak  olacaktır. Aynı zamanda online forumları ve inceleme sitelerini de hedefler, anında istenilen sonuçları elde etmenizi sağlar. JPG ve PNG dosyalarından içeriği kolaylıkla sıyırabilir. 

5. Kaliteli içeriği otomatik olarak sitenize yayınlayın:

ContentBomb ile kaliteli içeriği web sitenizde otomatik olarak yayınlayabilir ve içeriği tekrar tekrar biçimlendirmeniz gerekmez. İndirilen ve etkinleştirildiğinde, bu araç yayınlarınızı zamanlayacak ve zamanınızı bir ölçüde kurtaracaktır. Sitenize dikkat çekici ve profesyonel bir görünüm kazandırmak için şablonlarından ve temalarından seçim yapabilirsiniz.

6. Tüm standart özellikler:

ContentBomb en iyi BotBomb modülleri ile bilinir ve farklı kazıma yöntemlerini çoğaltmanızı kolaylaştırır. Bu araçla, görüntü kitaplıkları oluşturabilir, videolar yükleyebilir ve video dosyalarını indirebilir ve içeriğinizi her zaman, her yerde paylaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya sitelerinden veri ayıklar ve tüm işletim sistemleri ve web tarayıcılarıyla uyumludur. Otomatik gönderme görevlerini kolayca oluşturabilir ve bu hizmetle dahili ve harici bağlantılar geliştirebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport