Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

GitHub Kullanmanın En Sekiz Avantajı - Semalt Uzmanı

Yazılım geliştirici veya programcı iseniz, GitHub'ı duymuş olmalısınız. Bu barındırma hizmeti, görev yönetimi araçları ve web tabanlı bir grafik arayüz gibi olağandışı özelliklere sahiptir.

Birden fazla programlama dilinde kaynak kodu projelerini barındırır ve yinelemelerde yapılan değişiklikleri izler. Aynı zamanda wikiler ve hata izleme gibi ortak özelliklere sahiptir. GitHub'ı kullanmanın en önemli avantajları aşağıda tartışılmaktadır.

 1. Mevcut farklı planlar: 

GitHub, hem temel hem de ileri planları sunar ve profesyoneller ve profesyonel olmayan kişiler tarafından kullanılabilir olmaları için uygundur. Gereksinimlerinize dayalı bir plan seçebilir ve farklı açık kaynaklı yazılım projelerini rahatça barındırabilirsiniz. GitHub, dünya çapında 15 milyondan fazla aktif kullanıcıya ve 55 milyondan fazla depolara sahip olduğunu ve bunu şimdiye kadarki en büyük platformlardan biri haline getirdiğini iddia ediyor.

 2. Dokümantasyon: 

GitHub ile derinlemesine dokümantasyon gibi farklı açık kaynak projeleri üstlenebilir ve uzmanlardan geribildirim alabilirsiniz. Bu program kazınmış içeriğinizin kalitesini analiz etmenizi kolaylaştırır.

 3. Çalışmalarınızı sergileyin: 

Çalışmalarınızı sergilemek ve daha fazla müşteri çekmek istiyor musunuz? GitHub bu konuda en güvenilir ve en iyi araçtır; geliştiriciler işlerini sergileyebilir ve dünyanın her yerinden giderek daha fazla işe alımcı veya müşteri ile meşgul olabilir..

 4. Hesabınızı kolayca oluşturun: 

GitHub'dan yararlanmak istiyorsanız, bir hesap oluşturmanız gerekecek. Bununla birlikte, kamuya açık depolar bir hesap olmadan indirebilir ve taranabilir. Kayıtlı bir kullanıcı olarak, farklı depoları yönetebilir, tartışabilir ve yaratabilir, katkılarınızı gönderebilir ve kod değişikliklerini inceleyebilirsiniz.

 5. Sosyal ağ işlevleri: 

GitHub, wikiler, takipçiler, beğeniler, paylaşımlar, yorumlar ve yayınlar gibi harika sosyal ağ işlevleri sağlar. Özel sosyal ağ grafiği, çalışmalarınızı görüntülemenize yardımcı olur ve trend konularda sizi güncel tutar.

 6. Markdown: 

Markdown, farklı belgeleri düzenlemek veya yazmak için basit bir metin editörü kullanmamıza izin verir. Diğer sıradan araçların aksine, içeriğinizi organize bir biçimde biçimlendirmekle kalmaz, çevrimdışı kullanımlar için kendi veritabanına kaydeder.

 7. Değişikliklerdeki değişiklikleri takip edin: 

Projede farklı insanlar işbirliği yaptığında, her şeyi takip etmek kolay olmayabilir. Ancak GitHub ile değişiklikleri izleyebilir ve revizyonların kayıtlarını tutabilirsiniz. Bu yazılım tam olarak Google Drive ve Microsoft Word gibi çalışır; GitHub ile bir dosyanın farklı sürümlerine erişebilir ve gelişmiş programlama dillerini öğrenmek zorunda kalmazsınız.

 8. Farklı platformlarla uyumlu: 

GitHub'ın en belirgin özelliklerinden biri, Google Cloud ve Amazon ile uyumlu olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca, bu yazılım 150'den fazla programlama dilinde sözdizimi vurgular ve çalışmalarınızı basitleştirir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport