Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Etkili Bir Web Ekstraksiyon Aracını Sunuyor


İnsanlar zaten  ağ kazımasının  öneminden haberdardır, bu sebeple, dolayısıyla ona büyük bir ihtiyaç duyulmaktadır. İsteğe bağlı olarak nakit para alış verişinde bulunmak için çok sayıda web kazıma programı geliştirildi. Bazılarının bir caydırıcı dezavantajı var ya da diğeri.

Aslında, bazı şirketler işlerine uygun olanı tökezlemeden önce birkaç uygulama denemek zorunda kalmışlardır. İşte sizin için bir öneri. Kullanımı kolay bir Web Sitesi Extractor 9.62'yi  web sitesi kazıma  yazılımını deneyin.

Web sitesi Extractor 9.62 ile tüm bir web sitesini indirmek ve tüm içeriği yerel bir sabit sürücüye kaydetmek oldukça kolaydır. İndirilen siteler, kendi siteleriyle birlikte kaydedildikleri için kullanılabilir ve tekrar kullanılabilir. Programın diğer çekici özellikleri aşağıda tartışılmıştır.

Bir defada 100 yüz sayfaya kadar kazıma yeteneği

Bu aracın durduğu bir şey verimliliğidir. Tek bir çalıştırmada yüz web sayfası, resim, grafik ve diğer veri öğesi türlerini indirebilirsiniz. Ayrıca aynı anda birden fazla web sitesinden dosyaları indirme yeteneğine sahiptir..Yalnızca, tüm hedef URL'lerinizi listelemeniz gerekir.

Filtreleme tesisi

Bazen hedef web sayfalarından yalnızca belirli içeriğe ihtiyacınız olabilir. Bu araç, yalnızca web sayfalarından istenen içeriği filtreleyebileceğinden size yardımcı olacaktır. Başka bir deyişle, Web Extractor 9.62 aynı zamanda yüksek doğruluk düzeyi sunar.

30 günlük deneme süresi

Tabii ki, satın alıp almamaya karar vermeniz için birkaç gün denemek zorundasınız. İşte bu yüzden 30 günlük deneme süresiyle birlikte gelir. Satın almadıkça 30. günden sonra yanıt vermeyecektir.

Uyumluluk

Windows işletim sisteminin çeşitli sürümleri ile çalışır. Windows Vista, 2003, 95, XP, Me, 2000, NT ve Windows 98'i destekler.

Küçük Boyut Boyut sadece 662.62KB'dir. Hatta 1 MB'a kadar değil. Bu nedenle sabit diskinizde göz ardı edebilecek kadar miktarda depolama alanı alacaktır. İnsanlar artık depolarını dikkatli kullandıkları için bu çok önemlidir. Daha küçük uygulamaları tercih ederler. Bu, bu programın üstünlüğünün bir diğer nedeni. Çevrimiçi teknik destek Kullanırken bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu programın 7/24 online teknik destekle birlikte gelmesinin sebebi de budur. Her zaman ve her zaman teknik destek ekibinden yardım alabilirsiniz.

İşte özelliklerini özetlemek:

  • Bir seferde 100 veri öğeleri üzerinde kazıyabilir
  • Bu birden fazla web sitesi kazıyabilir tek bir koşu
  • Kullanımı kolaydır
  • Küçüktür (662.62KB)
  • Windows 98, NT, 2000, Me, XP, 95, 2003 ve Windows Vista
  • Çevrimiçi teknik destek var

Neden bir fikir edinmek için deneme süresinden yararlanmıyorsunuz? Tamamen ücretsizdir ve deneme süresinin ardından herhangi bir şekilde satın almak zorunda değilsiniz. Başka bir deyişle, denemek için kaybedecek bir şeyin yok.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport