Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Mozenda Veri Çıkarıcı - En Güvenilir En İyi Aracı

Mozenda, kapsamlı web kazıma servisi; en iyi, kullanışlı özellikleri ve bir kerede birden fazla görev gerçekleştirme yeteneği ile bilinir. Bu yazılım, Aliexpress.com, Boohoo.com, Amazon ve eBay'den içerik kazamanıza izin verir. Dosyaları Dropbox'a ve Google Drive'a kaydedebilir veya doğrudan sabit diskinize indirebilirsiniz.

Mozenda nasıl çalışır?

Mozenda görevlerini aşağıdaki örneğe göre yerine getirir:

1. Birden çok siteden veri çıkarır. İlk olarak, Mozenda veri modellerini tanımlar.

2. Bir sonraki adımda, veri kümelerini birleştirir.

3. Üçüncü olarak, Mozenda iki ana bulut depolama hizmetine Dropbox ve AWS sonuçlarını yüklemektedir. 

Mozenda Web Konsolu ve Aracı Oluşturucu

 1. Mozenda Web Konsolu  - Bu web uygulaması aracılarımızı (kazı projeleri) çalıştırmamızı sağlar. Sonuçları da görüntüleyebilir ve organize edebiliriz ve çıkarılmış verileri CSV ve JSON'a verebiliriz.

 2. Agent Builder  - Aynı anda çoklu veri çıkarma projeleri oluşturmak için kullanılan bir Windows uygulamasıdır.

Mozenda'nın en belirgin özellikleri:

1. All-in-one yazılımı : 

Mozenda, kullanıcı dostu arayüzü ile en iyi bilineni yalnızca web çıkarıcı değil, aynı zamanda tarayıcıdır; bu yazılım, web sayfalarınızı taramak için farklı botlar kullanmaktadır. yasaklanmış web sitelerini barındırıyor ve anında sıyrılmak için URL'yi vurgulamanız gerekiyor.Ayrıca spam koruması sağlıyor ve içeriğinizdeki tüm küçük hataları düzeltiyor.

 2. Küçük ölçekli işletmeler için uygundur: 

Başlangıç olarak, pahalı veri kazıyıcıya veya web tarayıcılarına yatırım yapmanız mümkün olmayabilir.Ancak Mozenda ücretsiz bir yazılımdır Web dokümanlarını analiz eder, rakipler hakkında en son trendleri, gelişmekte olan piyasalardaki bilgileri toplar ve istenilen sonuçları birkaç dakika içinde alır. Mozenda freelance için iyi bir seçenektir. rs ve küçük ölçekli işletmeler için tasarlanmıştır ve kodlama veya programlama becerilerine sahip olmanızı gerektirmez.

 3. Web sitesinin tamamını sıyırın: 

Web sitesinin tamamını sıyırmak istiyorsanız Mozenda sizin için doğru seçenektir. Araştırmacılar, deneylerini yapmak için dergilerden ve e-kitaplardan bilgi almalılar. Bu araç, nitelikli ve niceliksel verileri daha iyi bir şekilde toplamaya yardımcı olur ve şirketler, farklı ürünleri piyasaya sürmek ve pazarlamak için Mozenda'yı kullanabilir.

 4. Marka bilinci için iyi: 

Bir markayı başlattıysanız veya ürün ve hizmetlerinizi internette tanıtmak istiyorsanız Mozenda'yı kullanmalısınız. Bu veri kazıma servisi ile, verileri kolayca toplayabilir, bir dizi deney yapabilir ve belgelerinizin kalitesini izleyebilirsiniz. Ayrıca, bu araç daha fazla potansiyel müşteri oluşturmanıza ve markanızı sosyal medyada etkili ve verimli bir şekilde tanıtmanıza yardımcı olur. Kısacası, bu yazılımı kullanarak işinizi büyütebilirsiniz ve tüm dünyadaki potansiyel müşterileri hedefleyebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport