Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanına Göre En İyi Web Veri Çıkarıcı

İnternet, kalite ve boyut açısından büyümeye başladığından beri, veri meraklıları ve işletmeler uygun veri çıkarıcıları aramaya başladı. Import.io ve Octoparse epeyce zaman geçirdiler. Bu araçların her ikisi de şu ana kadar yedi milyondan fazla web sayfasını sıyırdıklarını iddia ettiler. Ne yazık ki, hem programcılar hem de programcılar için uygun değildir ve bazı kodlama becerileri gerektirir. Bu nedenle serbest çalışanlar ve kod yazmayan kişiler uygun alternatifler aramaya devam ediyor. Python, C ++ ve Ruby gibi herhangi bir programlama dili öğrenmediyseniz, ParseHub ve Kimono Labs sizin seçiminiz olabilir.

1. ParseHub:

Sitenizin görünümünü ve şeklini organize etme ve tanımlama konusuna gelince, ParseHub programı size göre. Çeşitli Firefox eklentilerine sahiptir ve sizin adınıza birden fazla web sitesi öğesini denetleyebilir. Bu program, bir web sitesini farklı bölümlere bölerek, tüm sayfalarını ayıklar, yedekler ve dosyaları çevrimdışı kullanım için bilgisayarınıza kaydeder.

Ayıklamak istediğiniz web sitesini veya blog'u seçtikten sonra bir sonraki adım ParseHub'un çalışmalarını yapmasına izin vermektir.

Bu aracın yararları:

  • Onun kazıma seçeneği oldukça güçlü ve kullanışlıdır..Verilerin nasıl çıkarılacağını kontrol etmemizi sağlar.
  • Araç seti, dinamik bir dizi siteyi ve blog'u işlemek üzere tasarlanmıştır.
  • Verilerinizi elle indirmek zorunda kalmadan alfabetik olarak düzenleyebilirsiniz.
  • API oldukça sağlamdır ve sonuçları başarısız olmaktan ziyade geciktirerek döndürme eğilimindedir.

2. Kimono Labs:

ParseHub gibi, Kimono kapsamlı bir web ekstraksiyonudur . Bununla birlikte, basit dosyaların ardındaki karmaşık verileri gizlemek ve sayfalarınızı performanslarına ve yapısına göre düzenlemeye yepyeni bir yaklaşım gerekir. Yapmanız gereken, çıkarılacak web sitesini seçmek, geçici bir isim vermek ve Kimono'nun çalışmalarını yapmasına izin vermek.

Bu hizmetin yararları:

  • Herhangi bir tarayıcı veya işletim sistemi ile entegre olabilen basit bir araçtır.
  • Özel bir Chrome eklentisi ile birlikte gelir ve sonuçları gerçek zamanlı modelde görülebilir veya indirilebilir.
  • Bu program, doğru verilerin derhal indirilmesini sağlar.
  • Yeni kullanıcıları desteklemek için çeşitli interaktif ve statik belgeler bulunmaktadır.
  • Hem küçük hem de büyük boyutlu web sitelerini kolayca işleyebilir.

Sonuç

Hangi aracın daha iyi olduğunu söylemek oldukça zor. Bununla birlikte, kullanıcıların geri bildirim ve incelemelerine göre, ParseHub Kimono'ya göre daha tercih edilir. Ancak, Kimono'nun beklentilerinizi karşılamada başarısız olduğu anlamına gelmez. Aslında, bu web çıkarma araçlarının her ikisi de kullanılabilirlik ve güç arasında iyi bir denge oluşturuyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport