Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: WebHarvest, İşiniz İçin 5 Temel Avantaj

Kazınmış veriler, işadamlarının başarıyla ilgili akıllıca kararlar almalarını sağlar. Bununla birlikte, pazarlamacılar ve yöneticilerin çoğu, sınırlı işlevleri ve özellikleri nedeniyle sıradan web ekstraktı kullanmamak. Bu araçların aksine, WebHarvest güvenilir ve otantik bir veri çıkarma hizmetidir. İşadamlarının veriyi toplayıp analiz etmesini ve son derece yıldırıcı görevlerle baş etmesini sağlar. Bu hizmet hem metin işleme hem de HTML teknolojilerini kullanır ve keyfi web sayfalarından bilgi çıkarır. Başlıca avantajları aşağıda belirtilmiştir:

1. Rakipleriniz hakkında bilgi toplayın:

WebHarvest ile rakipleriniz, ürünleri, hizmetleri, pazarlama stratejileri, gelişmekte olan piyasalar hakkında bilgi toplayın ve son trendler. Kısacası, rakiplerinizle ilgili her şeyi öğrenirsiniz ve işinizi büyütmek için akıllıca kararlar alabilirsiniz. İnternet, bilgi dolu ve anlaşılması gereken çok sayıda rakip var. WebHarvest, ana rakiplerinizle ilgili verileri toplamayı ve düzenlemenizi kolaylaştıracaktır.

2. Makine öğrenme teknolojisi:

WebHarvest en iyi makine öğrenme teknolojisi ile bilinir ve  verileri yapılandırılmış ve organize biçimde sıyırabilir. Verileri vurgulamanız veya sıyırmak istediğiniz URL'yi girmeniz yeterlidir ve WebHarvest işlevlerini yerine getirmeye başlayacak ve size birkaç dakika içinde okunabilir ve ölçeklenebilir veriler sunacaktır..

3. Hızlı ve güvenilir sonuçlar:

Bir işadamı için, kısa sürede bilgi toplanması ve çıkarılması önemlidir. Bazen son başvuru tarihlerini ve zorluklarla uğraşmak zorunda kalıyor. Böyle bir durumda, WebHarvest'i kullanabilir ve işinizi halledebilirsiniz. Bu aracın en belirgin özelliklerinden biri, birkaç saniyede verilerinizi toplar ve bir defada 1200 görevi gerçekleştirebilmesidir. Başka bir deyişle, istediğin kadar çok web sayfası kazabilir ve görevlerinizi birkaç saat içinde tamamlayarak, son başvuru tarihlerini kolayca karşılayabilirsiniz. Buna ek olarak, bu araçta sağlanan sonuçlar doğru ve güvenilirdir. WebHarvest tüm küçük ve büyük hataları otomatik olarak düzeltir ve size hatasız ve okunabilir bilgi verir.

4. Alışveriş sitelerini hedefler:

Eğer bir alışveriş sitesini yeni başlattıysanız ve Amazon ve eBay'den bilgi toplamak istiyorsanız, WebHarvest'i seçmelisiniz. Bu hizmetle, binlerce ürün, açıklamaları, görüntüleri ve hatta müşteri yorumları hakkında kolayca bilgi alabilirsiniz. Tüm bu veriler anında kazınır ve tablolar ve listeler şeklinde erişebilirsiniz. Doğru veri dünyayı kurallar ve WebHarvest, güvenilir ve doğru sonuçlar vaat eder ve kısa sürede işinizi büyütmenize yardımcı olur.

5. Verimlilik:

Bir işadamı çok sayıda görevleri yönetmeli ve bir sürü web sayfasını bir dakika içinde kazıyabilmelidir. Çevrimiçi mağazalardan ve sosyal medya sitelerinden veri toplamak zorunda kalacaktı. WebHarvest, çalışmanızı kolaylaştıracak bir teknolojiye sahiptir. Bu aracı verimli sonuçlar için kullanabilir ve aynı anda sayısız web sayfasını sıyırabilir. Artı, bu hizmetle coğrafi ve topografik bilgileri hedefleyebilir ve kullanılabilir bir biçimde dönüştürebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport