Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

UiPath: Güvenilir Web Kazıma Hizmeti - Semalt Expert

Web sayfaları, XHTML ve HTML gibi programlama dilleri kullanılarak oluşturulmuştur ve bir dizi zenginliği içermektedir (bkz. Metin ve resim biçiminde yararlı bilgiler. Bir  web kazıyıcı , birden fazla blogdan ve dinamik sitelerden bilgi alan bir Uygulama Programlama Arabirimi (API) 'dir. Google ve Amazon gibi şirketler, çalışmalarınızı tamamlamak için düzinelerce web kazıma aleti sağlar. UiPath sıradan bir web kazıma servisi veya tekniğinden çok daha iyi. Bu araç otomatik olarak bir siteye girer, farklı web sayfalarını kapsayan verileri ayıklar, filtreler ve farklı formatlara dönüştürür. Sonra dosyaları doğrudan sabit diskinize indirir ve zaman ve enerjiden tasarruf sağlar. Sitenizi dizine ekleyebilen gerçek zamanlı bir web tarayıcı ve tarayıcıyı andırır. UiPath, sitelerinizin arama motoru sıralamalarını iyileştirmeye yardımcı olur ve sizin için akıllı web ajanları oluşturur.

Dinamik web sitesini hedefleyin:

Kazınmış verileri çevrimdışı ve çevrimiçi olarak görüntüleyebilirsiniz. Örneğin, verileri dinamik bir web sitesinden veya e-ticaret sitesinden sıyırmak  istiyorsanız, URL'sini girmeniz ve UiPath'ın görevi yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir. UiPath size doğru ve güvenilir sonuçlar veren fiyat bilgileri ve Alibaba, eBay ve Amazon ürün tanımlamalarını karşılaştırır. 

Profesyoneller için iyi:

UiPath üretkenliği artırır ve profesyoneller, geliştiriciler, web yöneticileri ve işadamları için iyidir. Veri çıkarma projelerini hızlandırır ve birkaç dakika içinde son derece doğru ve verimli sonuçlar elde etmenizi sağlar. Benzer şekilde, bu araç araştırmacılar için de faydalıdır ve onlara  çevrimiçi  dergi ve e-Kitapları kolaylıkla kazandırmaya yardımcı olur.

Kullanıcı dostu arayüz:

UiPath en iyi kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir. Bu servisle seyahat portallarından ve özel bloglardan metinleri kolaylıkla kazıyabilirsiniz. Ayrıca kullanıcılar için görüntüleri, video ve ses dosyalarını, PDF belgelerini ve HTML dosyalarını kazıyabilir. Bu araç, mümkün olabilmesi için özelleştirilmiş özellikleri sayesinde, herhangi bir web sayfasında mükemmel çalışır.

Büyük ihracat yetenekleri:

UiPath, diğer sıradan web kazıma araçlarının aksine mükemmel ihracat yeteneklerine sahiptir. Bu araçla, kazınmış verileri bir metin dosyasına kaydedebilir, XML ve HTML'ye dışa aktarabilir veya disketlere kopyalayabilirsiniz. Bu araç, tüm işletim sistemleri ve web tarayıcılarıyla uyumludur. UiPath derinlemesine analiz yapar, özet raporlar oluşturur ve kazınmış verilerinizi çevrimdışı kullanımlar için FTP'ye yükler. Sabit diskinize bile indirebilir veya verileri veritabanında saklayabilirsiniz.

Mükemmel otomasyon özellikleri:

UiPath en iyi otomasyon özellikleri ile tanınır ve herhangi bir bakım gerektirmez. İçerik kazındığında, bu araç içeriğinizi yayınlayacak ve zaman ve enerjinizden tasarruf edecektir. Bu program otomatik olarak URL'lerinizi tarar ve internette gizliliğinizi ve güvenliğinizi garanti eder. Firehose API kullanır ve endeksleme ve tarama çalışmalarının% 95'ini yönetir. UiPath, verileri belirli anahtar kelimeler kullanarak filtrelemenize yardımcı olur ve alakasız içeriği temizler. Bu sıyırıcı, çerezleri, yönlendirmeleri, AJAX'ı ve JavaScript'i kullanan web sitelerinden veri çıkarılmasını desteklemektedir. Makine öğrenme teknolojisi ile donatılmıştır ve kalite ve doğruluğu garanti eden web belgelerini okuyabilir ve analiz edebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport