Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitem için geri dönüşleri mümkün olan en iyi şekilde nasıl oluşturabilirim?

Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - Google, diğer önemli arama motorlarının yanı sıra, aslında web sitenize veya blogunuza güvenmek istemiyor. Bana gelince, basit bir amaçla web sitem için geri bağlantı oluşturmak için çok fazla zaman ve çaba harcamak zorunda kaldım - Google'ı, web sitem gerçekten güvenilir bir web sitesi olduğuna ikna etmek için, canlı araştırmacıların güvenebileceği, dolayısıyla bunu yaparken. makul derecede tavsiye edilmez ve SERP listesinde daha geniş bir kitleye gösterilir. Başka bir deyişle, kendi web sitem için geri bağlantı kurduğumda, her bir bağlantıyı üçüncü taraf doğrulaması olarak düşünmüştüm. Böylelikle, sadece kaliteli geri dönüşlerle yetiştirdim. Sonuçta - Web sitemizi orijinal ve tamamen benzersiz sayfa içeriğiyle kullanıcıya daha fazla gerçek değer katan tamamen güvenilir ve güvenilir bir kaynak haline dönüştürmek.

Ve SEO amaçları için sağlam bir backlink profilini şekillendirmenin birçok farklı yolu var. Ve web sitem için geri bağlantı oluşturmak için kişisel olarak stratejik içeriğe odaklandım - her şeyden önce. Küçük işletmeler için gerçekten erişilebilir olan yüksek kaliteli içerikle geri dönüşler kazandığım için değil, çünkü gerçekten işe yaradığından - dağıtıma, paylaşıma ve bağlamaya hoş geldiniz diyelim - sonuçta. Aşağıda, size kendi web sitem için geri bağlantı oluşturmak için başarıyla kullandığım içerik için en etkili yaklaşımları göstereceğim ve ölçekte genel SEO ilerlememizi geliştirdim. Eşit fayda sağlayan bağlantı kurma stratejisini benimkiyle elde etmek için bu basit adımları ve içerik yaklaşımlarını izleyin.

Hedef Kitlenize Hangi İçeriğin Belirlendiğini Belirleyin En iyisi

Her şeyden önce, hangi tür paylaşılabilir içeriğin hedef kitleniz için en iyi olacağını düşünün. Görünüşe göre, herhangi bir niş veya iş dünyasında, insanlar keyifli, kullanışlı ve alakalı olmalıdır iyi yazılmış bir web içeriği arıyorlar - hepsi bir arada. Sadece kendi niş etrafına bakmak ve okurlar tarafından yaygın olarak tüketilen, okunarak, bahsedilen veya bağlantılandırılarak paylaşılan bu içerik türleri hakkında iyi bir karar alın. Genel olarak, paylaşılabilir ve değerli içeriğin en iyi türleri, tematik kılavuzları, vaka analizlerini, tarifleri, pratik ipuçlarını ve püf noktalarını içeren kontrol listelerini, nasıl yapılırlarını kapsar.

Benzersiz Paylaşılabilir İçeriğinizi Araştırın ve Geliştirin

Buradaki herşey neredeyse açıklayıcı değildir - ihtiyacınız olan şey akılda ana stratejik bir anahtar kelime ile değerli bir içerik oluşturmaktır. Çevrimiçi analitik araçlar ile araştırma anahtarının, kitlenizin aradıklarını, hangi yazıların insanlar tarafından daha fazla takdir edildiğini ve aralarında neye ihtiyaç duyulduğunu gösterelim.

İçeriğinizi Dağıtın

Orada özel bir strateji yok, ancak şirketim için iş web sitem için geri bağlantı oluşturması için özel destekleyici bir blogum hazırlamaya karar verdim. Ayrıca, müşterileriniz tarafından sıkça sorulan, konu ile ilgili en üst düzeyde konu tartışmaları veya Sorular ve Cevaplar bölümleri gibi çevrimiçi bir müşteri kaynak merkezi oluşturmayı da düşünebilirsiniz. Bu şekilde, yalnızca daha fazla insanın içeriğinizi paylaşmasını sağlayacak ve size geri dönmeyecek, ancak kullanıcılar arasında daha güçlü bir yetki ve güven oluşturacaktır. Ve bu Google tarafından takdir edilecek, kendi web sitenize veya blog'unuza daha üst sıralarda yer veriyor. Sadece ısrarla çalışın ve zaman ve çaba harcamanıza zahmet etmeyin - bu da her zaman ödeyecektir, eminim.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport