Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Küçük işletme SEO'sı için ücretsiz geri dönüşleri nasıl alacağınızı biliyor musunuz?

Yerel SEO ajanslarıyla çalışmanın yanı sıra bölgesel olarak hedeflenen müşteri SEO kampanyalarının yanı sıra küçük çevrimiçi projeler için ücretsiz geri dönüşlerin nasıl yapılacağını biliyorum Evet. Yerel SEO konseptinin dışında, ana zorluk burada işletmeler için bir bütçeyle, çok sıkı olanlarda da Beyaz-Şapka bağlantıları inşa etmektir. Özellikle yerel düzeyde kaç acemi web yöneticisi ve vasıfsız web sitesi sahiplerinin PBN'lere (Özel Blog Ağları) bahis oynamaya devam ettiklerini veya hatta bazen satıcılara HQ ve yüksek PageRank geri dönüşleri satılık olduklarını belirten bazen bağlantı verdiklerine şok oldum . "Müşterilerinin" yalnızca çok riskli ve tehlikeli bir oyun oynadığını söylemeye hiç gerek yok; sonuçta, kendileri Google'la ağır bir sıralama cezası kazanmalarına neden olabilirler. Bazen bu tür bir ceza, geri kazanılabilecek kadar kolay olmadığı anlamına gelmez. Öyleyse, karşı karşıya kalalım - SEO'nun bağlantı kurmanın yalnızca Beyaz-Şapka yöntemlerini kullanarak ücretsiz geri dönüşlerin nasıl yapılacağını bilmelisin. Aksi takdirde, web sitenizi veya blog'unuzu daha üst sıralarda yer alan ölçülebilir ilerlemeler almak yerine, Google aramasından tamamen kaldırılmış olursunuz. Ve nihayet noktaya dönelim - aşağıda, küçük bir işletme için özel olarak tasarlanmış üç akıllı taktik kullanarak ücretsiz geri dönüşlerin nasıl yapılacağını göstereceğim. Tabii ki, özellikle sıkı (sıfır olmasa da) bütçeyle yüksek kaliteli bağlantılar oluşturmak organik olarak zor. Fakat görev, işlendiğinde hala kesinlikle yönetilebilir bir görevdir.

Yerel Atıflar ve İş Rehberleri

Neden öncelikle yerel alıntılar ve iş dizinleri ile başlamalıyız? Sırf bu tür geri bağlantıların başlamak için mükemmel bir fırsat olduğu için. Unutmayın, yerel sitelerin ve çevrimiçi iş projelerinin çoğunda, varolan çok sayıda geri bağlantı yok ya da hiç mevcut değil..Dahası, yerel atıflar, dizinler ve işletme listeleri, fiziksel konum kurmak ve özellikle yerel seviyede faaliyet gösteren her yeni işletme için bir işlev alanını belirtmek için yapılması gereken ilk şeylerdir. İşte orada ücretsiz geri almak için - basitçe yerel bir alıntı bulma aracı seçin, iş verilerinizi içeren bir elektronik tabloyu geri kalan genel verilerle birlikte bir araya getirin, her atıf, listeleme veya gerekli dizin için standart gönderme prosedürlerini gönderin - ve siz yapılır.

İpucu: diğerleri arasından Whitespark'ı, bulunduğunuz yeri ve ana hedef anahtar cümleyi dikkate alarak doğru fırsatları bulmanıza yardımcı olmaya çalışmanızı öneririm.


En Çok Katkıda Bulunanlar veya Yerel Blog Yazarları Outreach

Sponsorlu yayınların sıklıkla herhangi bir sorunun dışında olduğunu düşünüyorsanız (özellikle finans, hukuki meseleler, pazarlama , vb.), konuk post değişimi sadece ekstra kalite geri bağlantıları yakalamakla kalmayıp, bilginizi daha geniş bir kitleye karşılıklı yarar sağlayan bir paya sahip olmak için paylaşmakla kalmayıp aynı zamanda zaman içerisinde kendi güçlü otoritenizi ve kullanıcı güveni oluşturmaya başlamış olmalıydı. Sponsorlu blog yayınları noktasına - Bu kesinlikle Greif-Hat çözümünü tavsiye etmiyorum çünkü desteklenen bir postayla bir geri bağlantıyı ödüyorsunuz, zira aslında gerçekten ücretli bağlantıları satın alıyormuş gibi oldukça riskli bir oyun oynuyorsunuz.

İpucu: Her şey başarısız görünüyorsa, misafir gönderimini de deneyebilirsiniz. Evet, iyi bir yazı yazarken belirli bir beceriye sahip olmanızı gerektiren gerçekten zaman alıcı bir görevdir. Ancak, başlangıç sonrası dönemin sıkı bir bütçesi göz önüne alındığında, bazı ilgili kaynaklara konuk gönderilmesi, küçük işletmeleriniz için bir kickstart bağlantı kurmak için gerçekten iyi bir çözüm olabilir. Anlaşmanın tüm şartlarını ve koşullarını önceden belirlediğinizden ve yalnızca gerçek değerli eşsiz bir yazı parçası üzerinde çalıştığınızdan emin olun ve karşılığında bazı haklı yüksek kaliteli geri bağlantılara sahip olun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport