Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İçerik oluşturma ve tanıtım ile yeni geri bağlantı kurmak ne kadar güvendedir?

Web sitenize veya blogunuza mükemmel bir şekilde yeni geri bağlantı kurmanın en iyi yönteminin, okuyuculara gerçek değeri veren benzersiz bir içerik oluşturduğuna inanıyorum. Dolayısıyla, yüksek kaliteli içeriğe sahip olmak ve doğru şekilde tanıtmak doğal olarak çevrimiçi topluluk arasındaki popülerliğinizi artırabilir; bu sayede size daha fazla paylaşım, öncülük, takip etme, abone olma ve tabii ki yeni geri bağlantılar oluşturma. Ve içerik oluşturma her zaman yarar sağlar - daha değerli içeriğe sahipsiniz, kullanıcı tarafından takdir etme şansı o kadar iyi ve sonuçta bağlantılı olabiliyor.

Ancak, popüler ve iyi talep edilen bazı konularda sağlam bir içerikle web sitenize veya blogunuza yeni geri bağlantı kurmak ne kadar güvende? Bu konudaki en önemli paket, Google gibi büyük arama motorlarının içerikle ilgili her geri dönüşün editoryal olarak verilmesini istemesidir. Bu, söz konusu geri bağlantıların üçüncü taraf kaynaklarını bağlayan taraftan editoryal olarak kontrol edilmesi gerektiği anlamına gelir. Basitçe söylemek gerekirse, otomatik olarak (diğer bir deyişle gerçek anlamda editoryal kontrol olmadan) oluşturulan tüm bağlantılar, Google arama motoru açısından kötüdür (aksi halde düşük kaliteli olanlar). Tabii ki, bu "tanım" basitleştirilmiş, ancak mantıklı. Bununla birlikte, karşı karşıya kalalım - oldukça agresif bir otomatik bağlantı kurma veya mümkün olduğunca çok sayıda geri almak için miktara odaklı bir plan oluşturmak için kesinlikle Google'ın sıralama cezalarına karşı güvenliğinizle hiçbir ilgisi olmayan şeyler yapmak değil.

İçerik denetimi altındaki içeriğe sahip yeni geri bağlantı kurma genel kabul görmüş ve tam olarak güvenli bir şekilde geldiğinde, içerik oluşturma ve tanıtımın web sitenize veya blogunuza uygulanması için temel taktikleri burada bulabilirsiniz. İçerikle yeni geri bağlantı kurmanın başka yollarını göstermek için bariz editoryal seçimi (röportajlar, bilgi grafikleri, bağlantı yemleri vb.) Atlayacağım. Tam olarak Google'ın gözünde bunları nasıl güvenli hale getirecekleri konusunda biraz aydınlığa ihtiyaçları var. Öyleyse, onlardan çabucak geçelim.

  •  Misafir Blogging  - Her şeyden önce, bağlantı sitelerinin veya blogun, katkınızı hiç düşünmemek veya kabul etmemek için kendi seçimi var . Ve elbette, son yayınlanan makalelerdeki veya blog yayınlarındaki tüm yeni geri bağlantılar için manuel bir editör denetimi olmalıdır.
  •  Dizin Gönderimleri  - Dizinlere göndermek, tüm yorumlarını reddettiğinde güvenli olurdu (aksi takdirde, düşük kaliteli tüm siteleri ve blogları reddettiği sürece).
  •  Basın Bültenleri ve Medya Kaynakları  - Gerçekten layık hikayeler ve başka bir şey için tekrarlayan yayınlar yayınlarlarsa onlarla ilgilenmek iyidir. Unutmayalım, bu tür haber siteleri dağıtım için değil, ilk linkin kendisi için tasarlanmıştır.  
  •  Blog yorumları  - editör seçimin genellikle doğrudan blog yazarına ait olduğunu düşünürsek, yalnızca seçili sayıdaki en çok güvenilen bloglar, bazı gerçekten iyi anlayışlı ve yüksek kalitede yeni geri bağlantı kurmak için yeterince güvende olurdu yorumlar.
  •  İlgili Forumlar, Niş Topluluğu ve Soru Siteleri  - içerik oluşturulması ve tanıtımı ile bağlantı oluşturulması için tartışılmaz bir ortamda güvenli yerler olacaktır. Herhangi bir istenmeyen posta, yöneticilere kısa sürede silinir veya hemen hemen hiçbir zaman yerel topluluk tarafından reddedilir.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport