Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

2016'da küçük işletmelerin SEO'larını artırmak için geri bağlantı kurmanın en iyi yolu nedir?

En yaygın olarak, küçük işletme sahipleri sıklıkla yerel bir düzeyde kaliteli bağlantı kurma konusunda sıkıntı çekerler. 2016'da geri bağlantı kurmanın en iyi tekniklerini belirlemenin çoğumuz için SEO'daki (Arama Motoru Optimizasyonu) büyük çabalarının temel taşı olduğunu söylemene gerek yok. Özellikle küçük işletme sahipleri tarafından karşılaşılan en yaygın sorunlardan biri, web sitesi bağlantı profilinde düşük kaliteli geri bağlantılara sahip olmaktan kaçınmaktır. Ve hepimiz biliyoruz ki, Google'ın kendisi gibi büyük arama motorları, olası bağlantı oluşturma ihlal şemalarını izlemeye devam ediyor. Bu, 2016 doğal ve güvenli bir şekilde geri bağlantı kurmanın, bağlantı değiş tokuşları (aksi takdirde bağlantı tekerleği), ücretli bağlantı yerleşimleri ve benzeri gölgeli ve zor uygulamaların geri kalanı gibi tüm meşhur Siyah-Şapka bağlantı taktiklerinden kaçınmanız gerektiğini ifade eder Google'ın çekirdek sıralama algoritması ile kandırmak için yalnızca tek bir amacı vardır. Karşılaşalım - bu hileler ve istismarların aslanın payı artık işe yaramıyor. Diğerleri hala çok riskli kalırken, yakın gelecekte web sitenizin devam etmekte olan sıralama ilerlemesine potansiyel olarak zarar veriyor. Bu sebeple, size küçük online projeler tarafından görülen üç White-Hat yaklaşımıyla 2016 yılında geri bağlantı kurmak için en makul ve etkili olarak kısa bir liste göstereceğim. İşte buradalar. 

2016'da Backlink Oluşturmaya 3 Akıllı Yaklaşım

Nişe Özgü Ortaklıklar

Öncelikle, umut verici bazı içerik ortaklıkları kurmanızı öneririm ana endüstrinizle veya işletme nişinizle ilişkili üst düzey etkilenenlerle. Örneğin, popüler nişe özgü bir bloga ayakta katkıda bulunabilir, uzmanlığınızı paylaşabilir ve zaman zaman kendi web sitenize veya blog'unuza işaret eden yüksek kaliteli doğal bağlantılarla ödüllendirilebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, bu tür geri bağlantıların, herhangi bir sponsor postayla veya hatta onların setinden kesinlikle daha güvenilir olduğunu unutmayın.

Yerel Kaldıraç

Müttefik üçüncü parti kaynaklara (yerel haberler blogları veya medya siteleri gibi) sponsorluk etmeyi ve ödül törenlerine, yardım kuruluşlarına ve belirli bir coğrafi bölgedeki insanlara yönelik konferanslara katılmayı düşünün. Küçük bir işletme sahibi olarak, büyük ölçekli şirketlerin veya global ölçekli şirketlerin yerine, yerel olarak sahip olunan şirketleri hedeflemenizi öneririm. Bu şekilde, yalnızca marka bilinirliğini artırmakla kalmaz, aynı zamanda yüksek kaliteli geri dönüşü hak eden "kazanmak" da mümkün değildir.

Gökdelen Yöntemi

Neden direksiyonu yeniden icat etmelisiniz? Demek istediğim, haftasonları bir sürü eşek çalışması yapmak yerine, rakiplerinize veya Web üzerindeki diğer üçüncü kişilere hizmet eden şeyleri kullanabilirsiniz ve kendi menfaatinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Her şey basit - nişinizdeki en iyi performans gösteren içeriğin bazılarını keşfetmekle başlayın (BuzzSumo gibi çevrimiçi araçları kullanmayı öneriyorum - içerik fırsatlarını aramak ve Moz'un Açık Site Explorer, Semalt Analizörü veya Screaming Frog SEO Spider gibi web araştırma çerçevelerini aramak için) rakibinizin geri bağlantılarının kalitesini analiz edin). Ardından, neyi makul derecede iyileştirilebileceğini iyi düşünün ve daha fazla değer sunan bir şeyler yaratın veya aynı temaya daha derin bir bakış açısı kazanın. Yeniden işlenmiş içerik hazır olduktan sonra, destek yoluyla tanıtın - ve işiniz bitti.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport