Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ücretsiz Amazon araçlarını biliyor musunuz?

İşletmenizi Amazon'da çalıştırıyorsanız, Profesyonel Satıcı olarak ödemek zorunda olduğunuz çok miktarda ücretin olduğunu bilmelisiniz. Geleneksel Amazon harcamaları, FBA gerçekleştirme ücretleri, aylık plan, Amazon'un sevk ücreti ve envanter ücretlerini içerir. Amazon'da yoluna yeni başlayan online tüccarlar, ödemek zorunda oldukları masraf sayısından ötürü sinirli hissedebilirler. Bununla birlikte, çevrimiçi işiniz için faydalı olabilecek bazı ücretsiz ve kaliteli Amazon Satıcı Araçları bulunmaktadır.

Bu yazıda Amazon arama sonucu sayfasında marka sıralamanızı yükseltebilen ve satışlarınızı artıran TOP ücretsiz Amazon araçlarını tartışacağız. Aşağıdaki araçları kullanıcı dostu, profesyonel ve verimli olduklarından kullanmanızı öneririz.

Ücretsiz Amazon araçları

  • Kârlılık hesaplayıcısı

Bu profesyonel ücretsiz araç, online tüccarların hesaplamasına yardımcı olmak için kullanılır onların toplam kârı veya satacakları ürünlerin bir kârı. Bu çevrimiçi hesap makinesinin hem FBA hem de FBM satıcıları için kullanımı kolaydır. Bu çevrimiçi hesap makinesini Amazon gösterge tablosu tarayıcısından bulabilirsiniz. Bu Amazon ücretsiz hizmet, Amazon.com'da yerine getirilen müşteri siparişleri için yerine getirme teklifiniz arasında gerçek zamanlı maliyet karşılaştırması yapabilir. Geçerli veya gelecekteki kârınızı doğru bir şekilde hesaplamak için, öncelikle ürün adınızı, UPC, EAN, ISBN veya ASIN'i bir arama kutusuna girmelisiniz. Burada, sattığınız pazara göre hesaplanan ücretlerin ABD, Kanada veya Meksika'da olup olmadığını seçmek için bir seçeneğiniz var.

Sonra, satmayı planladığınız ürünle eşleşen bir ürün seçmeniz gerekiyor. Hesaplamada geçerli olacağı için uygun kategori ücretlerini seçmek önemlidir. Burada, Hem Yerine Getirme hem de Amazon'ların numaralarını doldurabilirsiniz. Boş bölümün tamamı doldurulduğunda "hesapla" düğmesini tıklatmanız gerekir.

  • Çok kanallı yerine getirme

Amazon fahrileştirme merkezlerine ürünlerinizi getirmeye yardımcı olan Amazon FBA programı. Ürünlerinizi Amazon'da, e-ticaret sitenizde veya eBay gibi diğer ticaret platformlarında sattığınız durumlarda, MCF aracı bunları sizin yerinize müşterilerine sunar. Sonuç olarak, şirketiniz kısa sürede bir yerine getirme departmanı edinecektir.

Profesyonel bir satış hesabınız varsa, Amazon'unuzda ürünlerinizi satmadan Çok Kanallı İflas Envanterinizi bile listeleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan her şey, ürün listelemenizi oluştururken gelecekte başlayacak satış tarihini girmektir.

Bu ücretsiz Amazon aracının yardımıyla, Amazon karşılama merkezlerinde hesabınıza geri dönüş elde edebilirsiniz. Ayrıca, Kaldırma Siparişi seçeneğini uygulamak istediğinizde size envanterinizin tamamını iade etmesini isteyebilirsiniz.

Satıcı hesabı gösterge tablosundaki ayarlar sekmesi altında Amazon tarafından gerçekleştirmeyi seçmeniz gerekir. Sonra çok kanallı yerine getirme ayarlarını bulup "düzenle" düğmesini tıklamalısın. Burada marka adınızı ve birincil web sitesi adresinizi, telefon numaranızı, e-postanızı ve diğer iletişim bilgilerinizi girmelisiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport