Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Rakiplerimi casusluk yapmak ve Amazon satıcılarının anahtar kelimeler için sıralamasını nasıl görürsünüz?

Bu noktaya gecikmeksizin geçelim. Kendinizi her zaman en güncel Amazon satış sıralamasına sahip en büyük çevrimiçi perakendeciler tarafından en çok kullanılan arama eğilimlerinde ve en çok kazanan anahtar kelime kombinasyonlarında her zaman güncel tutmanın önemini kabul ederek, kullanışlı, sorunsuz, rekabetçi araştırma. Sonuçta, Amazon'daki en başarılı rakiplerinizin en iyi bulguları ve yüksek performanslı anahtar kelime kombinasyonlarını kullanmak. İşte burada.

  • Google Keyword Planner - dünyanın önde gelen arama motorunun arama hacimleri üzerinden hesaplanan, alakalı tüm anahtar kelimeleri ve diğer benzer anahtar kelime kombinasyonlarını anında verebilen ilk kapsamlı anahtar kelime analiz aracı olmalıdır. Önemli olan, bu varsayılan araç, sizin için oldukça iyi olabilir - belirli anahtar kelimeler için Amazon satıcı sıralamasını izlemeniz gerekse bile. Tabii ki Google Anahtar Kelime Planlayıcı, ana hedef anahtar kelimeler için Amazon satıcı sıralamasını izlemek için özel olarak tasarlanmış rekabetçi araştırma araçları ve çevrimiçi çerçevelerdeki aslanın payı kadar basit değildir. Yine de, düzenli olarak yanında bu varsayılan aracı kullanıyorum. Ayrıca, Amazon'daki rekabetçi anahtar kelime araştırmalarınız için güzel bir başlangıç noktası haline gelebilir. Bununla birlikte, bu ücretsiz aracın hepimiz için kullanılmasının, Amazon'da başarılı bir satıcı olabilmeniz için yeterli olmayacağına dikkat edin. Yani, bu varsayılanın üstünde en az bir ekstra izleme aracı seçmeniz gerekir - bu nedenle, gerçek bir profesyonel gibi anahtar kelimeler için rakibinizin Amazon satıcı sıralamasını izlemek için aşağıdaki seçenekleri göz önünde bulundurun.

  •  SpyFu  - Bu, rakiplerinizi casus etmek ve en iyi sonuçların yararlanmak için özel olarak tasarlanmış, premium bir anahtar kelime analiz aracıdır. ilgili anahtar kelime araştırması ile birlikte, ancak muhtemelen hayal edebileceğiniz SEO'nun başka bir yönüyle (yani, backlink profili, genel optimizasyon stratejisinin yanı sıra kendi avantajınıza göre kullanılacak diğer performans metrikleri). Ayrıca Amazon web sitenizdeki ana hedef anahtar kelimeleriniz için Amazon satış sıralamasını kolayca yükseltebilirsiniz - yalnızca gerekli tüm kuyruk önerileri ve pazar niche'deki en yakın rakiplerden veya Amazon'daki aynı ürün kategorisindeki değerli rekabet anlayışından yararlanarak. Muhtemelen SpyFu ile ilgili tek kötü şey onun tam yağlı versiyonu ayda yaklaşık 30 dolar bir şey için kullanılabilir olmasıdır. Bununla birlikte, temel ücretsiz sürümü benim için oldukça iyi, itiraf etmeliyim.
  •  SECockpit  - yalnızca e-ticaret platformlarında değil, başka yerlerde canlı kullanıcılar tarafından kullanılan herhangi bir anahtar kelime ve uzun kuyruk arama cümlecikleri için Amazon satıcı sıralamasını izlemenize yardımcı olan başka bir mükemmel anahtar kelime analiz aracıdır Google dizini içindeki İnternet'te. En havalı özellikler arasında, rekabetçi anahtar kelime araştırmalarının gerçekten yüksek bir hıza sahip oldum. Her şey kolaylıkla ve gerçekten sezgisel bir şekilde çalışıyordu. SECockpit ile, Amazon'daki her acemi satıcı Amazon'da ürün kategorinizdeki önde gelen tüccarlar tarafından ve muhtemelen diğer popüler e-ticaret platformlarında zaten kullanılan en iyi anahtar kelime bulgularına göre neyin iyi çalıştığını ve nelerin değiştirileceğini veya muhtemelen revize edilmesi gerektiğini çabucak anlayabilir eBay, Walmart, vb. gibi.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport