Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Mümkün olan en hızlı şekilde spam geri almayı nasıl alabilirim?

Birkaç yıl önce, spam bağlantı, SEO'nun çok iyi uyguladığı çok yaygın bir uygulama olarak kullanılıyordu. Geçmişte (WordPress, Blogspot, vb. Gibi) ücretsiz ana makine mikrositelerinden bir sürü bağlantıya sahip olmaktan ötürü, tamamen etkili bir bağlantı kurmanın yanı sıra genel SEO stratejisini çalıştırmayı mümkün kıldığı anlamına gelir. Yani, açık erişimde mevcut olan web barındırma araçlarından birini kullanarak, istediğiniz kadar çok web sitesi oluşturabilirsiniz - tek bir amaç için. Ana web sitenize veya blogunuza, anahtar kelime açısından zengin bir metin bağlantılarıyla desteklenen bir linke bağlanma. Ancak günümüzde bir Penguin güncellemesi ile bu olaylar çarpıcı bir şekilde değişti; mikrosite spam bağlantı konusu bizi bu geri bağlantıların hızlı ve iyi bir şekilde nasıl kurtulacağını öğrenmek için çağırıyor. Tabii ki, halihazırda bu türde Grey-Hat bağlantı yapısının iyi performans sergilediği web'de bulunan web siteleri ve bloglar var. Yani, bu web yöneticileri, blog veya site sahipleri, mikrosite spam bağlantılarını hariç tutmak için genellikle en azından şu anda en azından yardımcı oldukları için eylemi erteliyorlar. 

Ama yine de, bu geri bağlantıları hızlı ve iyi bir şekilde nasıl alacağınızı bilmenizi değil, mümkün olduğunca çabucak web sitenizde veya blogunuzda ortadan kaldırmayı düşünmenizde ısrarcı oluyorum. Neden bu mesele çok zorluyor? Benim varsayımım doğruysa, önümüzdeki Penguen güncellemesinin bu spam bağlantılarını algılaması öğretilebilir. Bu şekilde, Google arama motorunun doğal olmayan her şeye karşı savaşmak için en iyi performansı aldığını düşünürsek, bir gün kendinizi büyük bir sıkıntıya sokabilirsiniz demektir. Daha önce de belirttiğim gibi, bu tür bağlantı kurma kesinlikle Google'ın Ana Web Yöneticisi Yönergelerine karşı geliyor. Bu nedenle, kendinize derecelendirmenin düşürülmesi riski bulunduğunu söylemeye gerek yoktur. En kötü senaryoda, her şey elle yapılan bir incelemeyle bile sonuçlanabilir, genellikle daha ağır ve çoğunlukla geri dönüşsüz sıralama cezası için başvurur.

Sonuçta, kendiniz kontrol etmek ve kısa sürede bu potansiyel olarak tehlikeli bağlantılardan kurtulmak veya işlerinizi nasıl olduklarını saptamak yalnızca size kalmış. Neyse, aşağıda, spam geri algılamanın hızlı bir şekilde tespit edildiğini ve algılandığında hariç tutulduğunu gösteren bazı temel seçenekleri inceleyeceğim. Her şeyden önce, Google'ın Web Yöneticisi Araçları'nı veya bilinen çevrimiçi sitelerden birini kullanarak en belirgin doğal olmayan bağlantıları kaldırmayı deneyin.

 1. Semalt Analyzer (Semalt), Açık Site Explorer (Moz) veya Görkemli SEO gibi kontrol araçları. Bununla birlikte, bu spam bağlantılarının belirli bir bölümünün kaçınılmaz olarak listelenmemiş kalacağını ve dolayısıyla pek algılanamayacağını unutmayın. 

 2. Daha sonra, Google Analytics Web Trafiğinizi kontrol edin ve "Yönlendirmeler" bölümüyle devam edin. Bunu yapmak için, mümkün olduğunca çok veri göndermek, tavsiyelerin listesini incelemek ve belki açık ana bilgisayar mikro site spamının bir bölümüne rastlamak şanslı olacaksınız. Bununla birlikte, hepsinin değil, hepsi değil tıklamalar ürettiğini, ancak bazılarının bunları almış olması gerektiğini unutmayın.

 3. Her şeyi tamamen temiz ve net hale getirmek için, bazı çılgınca elektronik tablo çalışması yapabilirsin. Her şey basit ama çok zaman ve emek alacaktır. İhtiyacınız olan tek şey, bilinen mikro sitelerin ana listesini oluşturmak, her ikisi de tek bir listeye yeniden işlemek için muhtemelen kullanılan anahtar kelimeler içeren başka bir liste oluşturmak. Sonunda, gerçekten var olup olmadığını görmek için tüm şüpheli alan adlarını taramak için Scrapebox gibi çevrimiçi araçları kullanın - ve gerçekte bunu yaparsanız harekete geçin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport