Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En iyi Amazon anahtar kelime araçları nelerdir?

Ürünlerinizi Amazon arama üzerinde görünür yapmak için, girişinizi optimize etmeniz gerekiyor. En önemli optimizasyon öğelerinden biri anahtar kelime araştırmasıdır. Ürünlerinizin sıralamasını iyileştirmek için bu işlemin temellerini anlamanız gerekir.

Anahtar kelime araştırması, potansiyel müşterilerinizin ürünlerinizi bulmak için kullandığı gerçek arama sorgularını ve arama terimlerini tanımlamaktadır. Bu süreç, Amazon tüccarları için, endüstrisi veya pazar alanı içinde ilgili arama terimlerini bulmalarında onlara yardımcı olduğu için gereklidir. Bu alakalı anahtar kelimeler onlara, ürünlerinin sıralamalarını iyileştirme ve genel işletme gelirini artırma fırsatı verir.

Bazı profesyonel çevrimiçi araştırma araçları, anahtar kelime araştırmalarını daha da genişletmek için kullanılabilecek arama önerileri sunar. En iyi Amazon anahtar kelime araştırma aracını ayırt etmek zordur ancak en etkili olanları Google Anahtar Kelime Planlayıcı, Keywordtool.io ve Semalt Amazon SEO'dur. Bu araçlar kapsamlı anahtar kelime araştırma ve anahtar kelime konumları izleme sağlayabilir.

En çok hedeflenen anahtar kelimeleri bulmak ve ürünlerinizin sıralamasını iyileştirmek için?

Çevrimiçi anahtar kelime öneri araçlarının çoğu aynı şekilde çalışır. Önce, arama önerileri kutusuna tohum arama teriminizi eklemeniz ve ardından "aramayı başlat" ı tıklamanız gerekir. Kural olarak, bundan sonra, Amazon önerileri temel alınarak alakalı anahtar kelimeler almaya başlayacaksınız. Anahtar kelimelerinizi kısa listeye koyabilir ve yalnızca sektörünüzle en alakalı bırakabilirsiniz. Aramanızı daraltmaya yardımcı olan birçok işlev vardır. Yakın geçmişte çevrimiçi ticaretinizi kurduysanız, size en yüksek Amazon SERP pozisyonlarına ulaşmak için bir fırsat vereceğinden önce uzun kuyruk anahtar kelimeler kullanmak mantıklıdır.

İş anahtar kelimelerinizle en alakalı bir listesini aldıktan sonra, ürün izleme sayfasına gidip arama terimlerinizi eklemeniz gerekiyor. Hedeflenen arama terimlerinizi sisteme eklediğinizde, anahtar kelimeler otomatik olarak başlar. Amazon izleme aracı, mevcut anahtar kelime konumlarınızı izleyerek size sürekli olarak sıralama güncellemeleri sunacaktır. Bu bilgi rakiplerinizden bir adım önde olmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, ürünlerinizin sıralamasında tam olarak nerede olduğunu kontrol edebileceksiniz.


Ancak, anahtar kelime öneri elde etmek bir sorunun yarısıdır; onların sıralamasını da yükseltmeniz gerekir. Hedeflenen anahtar kelimeleri stratejik olarak kullanmanızın nedeni budur. Öncelikle, en alakalı arama terimlerinizi dikkatle ekleyerek başlığınızı ve açıklamanızı optimize etmeniz gerekir. Ayrıca, marka adınızdan ve hedeflediğiniz anahtar kelimeden kullanıcı dostu URL'ler oluşturmanız gerekir. Kompleksdeki tüm bu optimizasyon taktikleri, Amazon anahtar kelime sıralamalarınızı olumlu şekilde etkiler ve potansiyel müşterileriniz arasında marka bilinirliğini geliştirir.

Ayrıca, listemize özel dikkat gösterilmelidir. Arayüzlerin yanı sıra Amazon bot'ları da, ürün avantajlarınız ve özelliklerinizle ilgili en alakalı bilgilerle sağlamanız gerekiyor. Bu nedenle potansiyel müşterilerinizin olabilecek tüm olası soruları yanıtladığından emin olmak için tüm alanları doldurmalısınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport