Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Spam geri bağlantılarını olabildiğince hızlı bir şekilde ortadan kaldırmak nasıl?

Birkaç yıl önce, spam bağlantı, SEO'nun çok iyi uyguladığı çok yaygın bir uygulama olarak kullanılıyordu. Geçmişte (WordPress, Blogspot, vb. Gibi) ücretsiz ana makine mikrositelerinden bir sürü bağlantıya sahip olmaktan ötürü, tamamen etkili bir bağlantı kurmanın yanı sıra genel SEO stratejisini çalıştırmayı mümkün kıldığı anlamına gelir. Yani, açık erişimde mevcut olan web barındırma araçlarından birini kullanarak, istediğiniz kadar çok web sitesi oluşturabilirsiniz - tek bir amaç için. Ana web sitenize veya blogunuza, anahtar kelime bakımından zengin metin bağlantılarıyla desteklenen bir web sayfasına bağlanma. Ancak günümüzde bir Penguin güncellemesi ile bu şeyler çarpıcı bir şekilde değişti; mikrosite spam bağlantı konusu, bu geri bağlantıların hızlı ve iyi bir şekilde ortadan kaldırılmasını sağlamak için bizi arıyor. Tabii ki, halihazırda bu türde Grey-Hat bağlantı yapısının iyi performans sergilediği web'de bulunan web siteleri ve bloglar var. Yani, bu web yöneticileri, blog veya site sahipleri, mikrosite spam bağlantılarını hariç tutmak için genellikle en azından şu anda en azından yardımcı oldukları için eylemi erteliyorlar.

Ancak yine de yalnızca bu geri bağlantıları hızlı bir şekilde kaldırmanın ancak web sitenizde veya blogunuzda olabildiğince kısa sürede ortadan kaldırmayı düşünmenin daha iyi olacağını ısrarla söylüyorum. Neden bu mesele çok zorluyor? Benim varsayımım doğruysa, önümüzdeki Penguen güncellemesinin bu spam bağlantılarını algılaması öğretilebilir. Bu şekilde, Google arama motorunun doğal olmayan her şeye karşı mücadele etmek için en iyi performansı aldığını düşünürsek, bir gün kendinizi büyük bir sıkıntıya sokabilirsiniz demektir. Daha önce de belirttiğim gibi, bu tür bağlantı kurma kesinlikle Google'ın Ana Web Yöneticisi Yönergelerine karşı geliyor. Bu nedenle, kendinize derecelendirmenin düşürülmesi riski bulunduğunu söylemeye gerek yoktur. En kötü senaryoda, her şey elle yapılan bir incelemeyle bile sonuçlanabilir, genellikle daha ağır ve çoğunlukla geri dönüşsüz sıralama cezası için başvurur.

Sonuçta, kendiniz kontrol etmek ve kısa sürede bu potansiyel olarak tehlikeli bağlantılardan kurtulmak veya işlerinizi nasıl olduklarını saptamak yalnızca size aittir. Her neyse, aşağıda, spam geri bağlantılarının algılandığında hızlı ve alınıp alınmadığını gösteren bazı temel seçenekleri inceleyeceğim.

1. Her şeyden önce, Google Web Yöneticisi Araçları'nı kullanarak bilinen en doğal olmayan bağlantıları veya bilinen çevrimiçi Semalt Analyzer (Semalt), Açık Site Explorer (Moz) veya Görkemli SEO gibi kontrol araçları. Bununla birlikte, bu spam bağlantılarının belirli bir bölümünün kaçınılmaz olarak listelenmemiş kalacağını ve dolayısıyla pek algılanamayacağını unutmayın.

2. Daha sonra, Google Analytics Web Trafikinizi kontrol edin ve "Yönlendirmeler" bölümüyle devam edin. Bunu yapmak için, mümkün olduğunca çok veri göndermek, tavsiyelerin listesini incelemek ve belki açık ana bilgisayar mikro site spamının bir bölümüne rastlamak şanslı olacaksınız. Bununla birlikte, hepsinin değil, hepsi değil tıklamalar ürettiğini, ancak bazılarının bunları almış olması gerektiğini unutmayın.

3. Her şeyi temiz ve net hale getirmek için bazı çılgınca elektronik tablo çalışmaları yapabilirsiniz. Her şey basit ama çok zaman ve emek alacaktır. İhtiyacınız olan tek şey, bilinen mikro sitelerin ana listesini oluşturmak, her ikisi de tek bir listeye yeniden işlemek için muhtemelen kullanılan anahtar kelimeler içeren başka bir liste oluşturmak. Sonunda, gerçekten var olup olmadığını görmek için tüm şüpheli alan adlarını taramak için Scrapebox gibi çevrimiçi araçları kullanın - ve gerçekte bunu yaparsanız harekete geçin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport