Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon anahtar kelime sıralama izci yararları nelerdir?

Online tüccarların çoğu, daha üst sıralarda yer alan rakiplerinden dolayı satışlarını kaybediyor. Bu durumu önceden tahmin etmek kolay değil, en azından anahtar kelime konumlarınızı sürekli olarak izlemiyorsunuzdur. Tabii ki böyle araştırmalar manuel olarak yapılması karmaşık ve zaman alıcı olabilir. Neyse ki, web üzerinde farklı Amazon anahtar kelime sıralama aracı mevcut.

Bu yazıda Amazon tüccarlarının pratikte yüz yüze kaldıkları bazı zorlukların üstesinden nasıl geçileceğini ve ürün satışlarınızı nasıl artıracağınızla ilgili bazı püf noktaları ve temel bilgileri paylaşacağımızı tartışacağız.

Önce Amazon A9 algoritmasının nasıl çalıştığını tartışalım. Bu algoritmaların mekanizmasını anlamak, kazanan bir Amazon optimizasyon kampanyası oluşturmamıza ve ürün rütbesini yükseltmemize yardımcı olacaktır.

Amazon arama nasıl çalışır?

Amazon A3 algoritması oldukça iyi bilinen Google sıralama algoritmalarına benzemektedir. Ancak hala bazı farklılıklar var. Google web sayfalarına odaklanırken Amazon, ürünler üzerinde bir vurgu yapar. İstatistiksel verilere göre, ürün araştırması söz konusu olduğunda kullanıcılar, Google aramasından ziyade Amazon aramasına başvuruyor. Mevcut ürün listesi ve ürünlerle ilgili tam bilgi ile açıklanabilir. Ayrıca, fiyatları karşılaştırıp, seçtiğiniz bir ürün hakkında incelemeleri kontrol edebilirsiniz. Kullanıcıların Google'da olduğu kadar göz atmasına gerek yoktur. Ürünle ilgili tüm bilgiler bir sayfada yer almaktadır. Amazon arama sonuçları, tüketicinin özellikli ürünleri satın alma ihtimaline bağlı.

Amazon bir ürün sıralamasını belirlemek için özellik sayısını dikkate alır:

  • Tüketiciler arasındaki ürünlerin popülerliği;
  • Hangi ürünler en yüksek dönüşüm oranına sahiptir;
  • Hangi ürünler en iyi alışveriş değerini sağlar;
  • Arama sorgusu ile ne kadar alakalı ürünler.

Amazon anahtar kelime sıralama izci kullanarak Amazon üzerinde rütbenizi ölçmek için?

Amazon sıralama algoritması öncelikle anahtar kelimelere dayalıdır. Bu nedenle, hedeflediğiniz anahtar kelimeleri doğru bir şekilde kullanmak, daha üst sıraya yerleşmenize ve daha fazla hedefli trafik elde etmenize yardımcı olur.

Yardım Amazon Kelimeler Aracı ile doğru hedeflenen anahtar kelimeleri seçmek ve konumlarını takip etmek için bir olasılık var. Elde edilen veriler, doğru arama terimlerini seçtiğinizden ve doğru ve stratejik yerlerde kullandığınızdan emin olmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, Amazon anahtar kelime sıralama izci rakiplerinizi zekâsına ve markanıza daha fazla potansiyel müşteri çekmek yardımcı olacaktır.

Anahtar kelimelerinizi araştırmak ve izlemek için iki olası yol var - manuel ve otomatik. Elle her arama terimine gidip alakalı olup olmadığını kontrol etmek için çok fazla zaman harcamak mümkün olsa da, bunun yerine Amazon anahtar kelime sıralama izleyicisini kullanmak daha kolaydır. Bu profesyonel otomatik araç ile zaman kazandıracak ve en alakalı ve doğru verileri elde edecektir.

Nasıl Amazon anahtar kelime sıralama izci kullanarak rakiplerinizin anahtarlarını takip etmek için?

Bu aracı kullanarak, hedeflediğiniz anahtar kelimelerden hangisinin iyi sıralandığını ve rakiplerinizin önünde nerelerde kaldığını kolayca tespit edebilirsiniz. Bu araç, rakiplerinizin Amazon SERP'de sıralamak için kullandığı arama terimlerini ve bu kelimeleri ne derece iyi derecelendirdiklerini belirlemenizi sağlar. Amazon optimizasyon kampanyanız için akıllı bir yaklaşımınız varsa, bu kelimeleri ödünç alıp yararlanmanız için kullanabilirsiniz. Sonuç olarak, içerik pazarlama stratejinize bir adım atacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport