Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google, HQ geri bağlantıları söz konusu olduğunda ne arar?

Google arama motoru bakış açısından HQ geri bağlantılarına bakmaya başlamadan önce, bazı temel tanımlarla başlayalım. SEO amaçlı geri bağlantı nedir? Standart bir geri bağlantı, bir üçüncü taraf web sitesinden veya blog'dan size geri dönen bir bağlantıdır. Bazen geri bağlantılara "gelen" veya "gelen" bağlantılar denir. Her neyse.

Yüksek kaliteli geri bağlantılar gerçekten önemli mi?

Neden özellikle HQ geri bağlantıları, SEO'taki genel ilerleme için çok önemlidir ve sonuçta kendinizi ilk 10 arama sonucu arasında bulmak için? Organik olarak oluşturulmuş yüksek kaliteli geri bağlantılar Google tarafından web sitenizin veya blog'unuzun benzersizliğini ve gerçek değerini güven ve güven "oyu" olarak görüyor. Bu şekilde, Google, bağlantı profilinizdeki tüm geri bağlantıları alır - her web sayfasına kişisel değeri (ayrıca PageRank olarak bilinir) atamak için. İşleri biraz netleştirdikten sonra, Google'ın neyi aradığını görelim - özellikle HQ geri bağlantıları söz konusu olduğunda. Aşağıda size büyük resmi vermek için kısa açıklamalarla desteklenen birkaç mermi puanı verilmiştir.

  • Web sitenize veya blog'unuza atıfta bulunan bireysel alan adı sayısı (Google'ın sofistike arama sıralamasında gerçekten önemli bir faktördür)

    Yüksek kalitede doğal geri dönüşlerle ilgili olarak Google'ın esas amacı: algoritması).

  • Web sitenize veya blogunuza geri bağlantı veren site veya web sayfası yetkisi, HQ geri bağlantılarının temel özellikleri arasındadır (yani, çok güçlü bir otoriteye sahip birkaç bağlantı, kaliteli olanlar).
  • Google gözünde yetki kaynağı, tüm kullanıcılar, sektör uzmanları, diğer web siteleri ve bloglar ile büyük arama motorlarının kendileri tarafından güvenilen bir web sitesi veya blog.

  • HQ geri dönüşleri ne kadar fazla olursa, organik inşa etmeyi başardıkça, o kadar iyi olur.
  • Yaşlanmış etki alanı web siteleri veya bloglar bazen çok zaman test edilmemiş kaynaklardan gelen bağlantılar yerine daha değerli görülebilir.
  • Yalnızca niş ile alakalı ve endüstri kaynaklı kaynaklardan gelen bağlantılar, tamamen ilgisiz olanlardan ziyade SEO'da kesinlikle daha fazla ölçülebilir ağırlık ve değer kazanacaktır (daha fazlası - alakasız geri bağlantılara sahip olmak Google tarafından kolaylıkla ele alınabilir) zor ya da kesinlikle manipüle edici bir eylem olarak - doğal olarak bir sıralama penaltısı ya da manüel indirgeme için geçerlidir).
  • İçerik geri bağlantıları (diğer bir deyişle, orijinal sayfa içeriğine yerleştirilmiş olanlar), ayrı eklentilere, aletlere veya ana gövde metninin başka yerlerine yerleştirilenlerden ziyade çok daha değerlidir.
  • Link profil çeşitliliği, çeşitli web sitelerinden ve bloglar dizisinden birçok farklı HQ geri bağlantısına sahip olduğunuz için doğaldır (yani, aynı alan adından gelen çok fazla bağlantıya asla sahip değilsiniz - bu da spam oluşturmayacak kadar görünür) arama motorları).
  • Bağlantı metni çapa da asla ihmal edilmemelidir - Google'ın bağlantıyı "okur" ve "anladığını" kısmen de belirler (bu noktaya gelince, tam eşleşme anahtar kelime çapaları ile özel bakım yapmanızı öneririz, sadece düşünün Muhtemelen zaten niş yarışmacılar tarafından kullanılan metin içeriği aynı parçalarını uygulamadan önce iki kez).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport