Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'taki anahtar kelimelerinizi araştırmanın ve izlemenin yolları nelerdir?

Ürünlerinizin piyasaya sürülmesi kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yapılmadan gerçekleştirilebilir. Her müreffeh Amazon çevrimiçi ticaret acentesi, anahtar kelime araştırmasında çok fazla zaman ve çaba harcıyor. Doğru seçilmiş arama terimleri genel işletme gelirinizi en üst düzeye çıkarabilir ve Amazon arama sonucu sayfasındaki rütbeli konumunuzu iyileştirebilir.

Amazon ürünlerinin başlıklarında ve açıklamalarında uzun kuyruklu anahtar kelimeler fark etmişsinizdir. Tüccarların çoğu başlıkta yalnızca hedeflenen anahtar kelimeleri değil, aynı zamanda boyut, renk, fiyat ve bir araştırmacı tarafından bu öğeyi satın alabilecek diğer önemli özellikler de içerir. Kullanıcıların bu kadar uzun zamandan hoşlanmadıklarını düşünseler bile, anahtar kelimeler başlıkları doldururken, Amazon farklı düşünüyor ve iyi optimize edilmiş Amazon sayfalarının üst sıralarını veriyor.

Bu nedenle, optimizasyon kampanyanızın ilk aşamasında, size en yakın arama terimlerini tanımlamak için bir anahtar kelime araştırması yapmanız gerekir Ürün başlığı, açıklaması, madde imi noktaları, sıkça sorulan sorular, URL'ler ve hatta resimlerde çeşitlemeler yapmak ve hedeflemek istemektedir.

Bu verileri elle günlerce ve hatta aylarca harcayarak keşfedebilirsiniz. Bununla birlikte, zaman kazanmak ve en doğru veriyi elde etmek isterseniz, Amazon anahtar kelime araştırma araçlarını Keywordtool.io veya Jungle Scout'a göndermek daha mantıklı olacaktır. Bu makalede, bu optimizasyon araçlarına daha yakından bakacağız ve Amazon anahtar kelime araştırma kampanyanız için bunların ne kadar yararlı olabileceğini tartışacağız.

Amazon'da anahtar kelimeler kazanma yolları

  • Keywordtool.io

İyi anahtar kelime fikirleri almak için mükemmel bir platform Keywordtool.io'dur. Hızlı ve doğru sonuçlar veren bu platform, Amazon online tüccarları arasında popülerdir. Hedeflenen arama teriminizi girmeniz gereken bir öneri listesini elde etmek için kullanıcı dostu bir platformdur. Burada Amazon için olduğu kadar Being, YouTube, eBay ve diğer sosyal ve e-ticaret platformları için de anahtar kelime arama yapabilirsiniz.

Ürün listelemenizde göz önüne almanız gereken ilgili uzun kuyruklu arama terimlerini bulmak için, Keywordtool.io Amazon'un Otomatik Tamamla'sını uygular.

Sizin için en uygun olanını kontrol etmek için bu arama terimlerini kopyalayıp Google Anahtar Kelime Planlayıcı'ya takın. Önerilen her arama terimi için arama hacmini kontrol edebilirsiniz. Bu veriler, girişiniz için en uygun trafiği oluşturmakta size yardımcı olacaktır.

  • Jungle Scout

Keywordtool.io yararlı anahtar kelime araştırma aracı yanı sıra Google Kelime Planlayıcı ve diğer profesyonel araçlar. Bununla birlikte, tüm bu araştırma araçları hangi araştırılmış anahtar kelimelerin en çok satış yaptığı bilgileri sağlamıyor.

Jungle Scout işiniz için onun döneminde çok yardımcı olabilir. Bu araç, seçilen her bir anahtar kelimenin ortalama satış ve fiyatını hızlıca tarayabilir. Ortalama satışları farklı dönemlerde (yıl, ay, hafta vb.) Kontrol edebilirsiniz. Tüm bu toplanan verilerle, gelir potansiyellerine dayalı olarak sıralamak için arama terimlerinizi inceleyebilirsiniz. Üstelik, en yüksek dereceye sahip olabileceğiniz niş ürünlerinizin özel türünü tanımlamanıza yardımcı olacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport