Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana Amazon optimizasyonu hakkında daha yüksek sıralamalarını söyler misiniz?

Amazon optimizasyonu, çoğunlukla, satışları artırmak için sayfa dışı pazarlama (normal satış optimizasyonu) (niş rakiplerini yenmek için daha uzun kuyruklu anahtar kelimeler ve cümleler üzerinde deneyler yapmak) ile başlayıp olumlu ve hoşgörülü bir yapı oluşturan devam eden bir uygulamadır satın alım geçmişi. Ve Amazon'un giderek değişen pazar gerçeklerine uyum sağlamak için ısrarla çalışmaya devam etmeniz gerekecek - sonuçta rekabetten uzak durun ve liderliği ele alın. Tabii ki, gerçekten zor ve zaman alan bir görev gibi görünebilir, ancak aşağıda Amazon optimizasyonu hakkında en azından bir kickstart işaretinin başlaması gereken bir madde listesi sunacağım.

Amazon optimizasyonu, Anahtar Kelime Araştırması ile başlar

Görünüşe göre, bu kalabalık pazarda listelenen her ürün, yalnızca ana hedefe yönelik alakalı anahtar kelimeleri içeren belirli bir arama sorgusu için bulunabilir. Bu nedenle optimizasyonun genel süreci kapsamlı ve derinlemesine bir anahtar kelime araştırması ile her zaman başlamalıdır. İşleri biraz daha kolay hale getirmek için bilinen tüm özelleştirilmiş araştırma araçlarını (örneğin Sonar) deneyebilirsiniz. Birini denemekten çekinmeyin ve gerçek alışveriş yapanların gerçek istekleri hakkında ayrıntılı önerilerin yanı sıra Amazon'da belirli anahtar kelimeler ve anahtar cümlelerin arama hacimleriyle ilgili bazı pratik bilgilerden yardım alın.

  • Anahtar Kelime Seçimi - alışveriş yapanların yaklaşık% 97'sinin arama sonuçlarının ilk sayfasında ilerleme olasılığı daha yüksekken, arama sorgularının yaklaşık% 70'i uzun kuyruklu anahtar cümleler halinde gelmektedir.
  • Doğru Yer Seçin - anahtar kelime yerleşimi için genel sıralamayı aşağıdaki gibi düşünün: alakalı anahtar kelimeler ve LSI eş anlamlı kelimeleri ile zengin ürün başlığı, uzun kuyruk anahtar kelimeler de dahil olmak üzere madde işaret noktaları (ürünün kullanımı, yararları, içerikleri ile ilgili vs.)
  • Uzun kuyruk Amazon Optimizasyonu - bu durum büyük ihtimalle en zor ve zaman alıcı Burada görev, ama özellikle bir ZORUNLU uzun kuyruk arama ifadeler, anahtar kelime araştırma odaklanarak - girişiniz metin için sadece o değil Pay-Per-Click yanı reklamları.

Sonraki Amazon SEO ve TO gelir

Kabul edelim - Amazon'daki her anahtar kelime ve uzun kuyruk bileşimi kişisel sıralamaya sahiptir. Bu, TO'nun daima her bir anahtar kelime için ayrı ayrı ve buna karşılık gelen sıralamalarla belirlendiği anlamına gelir. Basitçe belirtmek gerekirse, TO'nun yüksek olması ilgili ürünün sahip olabileceği en iyi sıralama potansiyeline işaret eder.

TO'nun getirdiği başlıca etkenlerin kısa bir listesi:

  • Ürün Başlığı ve Görüntüsü
  • En Çok Satılan Etiketli Marka Adı
  • Fiyat ve Teslimat Maliyeti
  • FBA, Başbakan
  • Kullanılabilirlik ve değerlendirme
  • Ürün Kategorisi, Özellik Önizleme ve Geri Alma Seçenekleri

Amazon İncelemeleri ve Satışları

Dışarıda genel gözden geçirme politikasına yönelik en güncel güncellemeyi de göz önüne alsak da, yorumlar Amazon optimizasyon stratejisinin genelinde çok önemli bir bölüm olarak kaldı. Niye ya? Çünkü TO'nuzu kullanabilirler. Yani, olumsuz olanları zamanında yanıtlamak için müşteri incelemelerini izlemelisiniz (bazı belirgin eylemler çoğu satıcı tarafından çok sıklıkla ihmal edilmektedir). Bu şekilde, hatalı veya kırık ürünler için geri ödeme seçeneği ve olumsuz vakaları gidermek için diğer standart yollar sunun; yalnızca sağlıklı alışveriş deneyimi ve müşteri memnuniyeti ile ilgilentiğinizi göstermek için.

Alt çizgi

Bunu yaparken, Amazon'un gerçekten başarılı fırsatları güçlü bir performans göstergesi olarak kullandığını unutmayın. Tamam, çok zahmetsiz olabilir, ancak eğer oraya yeni başladıysanız, promosyon hediye çekimlerine, PPC reklamları yayınlamaya, indirimler sunmanın ve satışları güçlendirme için diğer araçların en azından üzerinden işleyişin en erken aşamalarında - bazı başlangıç satış momentumunu elde etmek için. Ve sadece çıplak listeleme optimizasyonu çalıştırmak, özellikle de orada gerçek bir kesme boğaz rekabet göz önüne alındığında, o dönem için pek zor olurdu.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport