Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google ile yaptığım geçmiş optimizasyon deneyimine dayanarak Amazon listelemeyi optimize edebilir miyim?

Sadece diğer arama motorlarında olduğu gibi, niş rakiplerine karşı önceliğini alabilmek için Amazon listelemeyi mümkün olan en iyi şekilde optimize etmek için hiçbir nihai rehber veya adım adım talimat yok. Yani, aslanın en iyi optimizasyon uygulamalarına olan payı her yıl (ve hatta aylık olarak) sürekli olarak gelişmekte ve değişmektedir. Buraya yeni gelirseniz ve ilk Amazon listenizi nasıl optimize edebileceğinizi düşünüyorsanız - o zaman zaten doğru yerde olursunuz. Yani, bir strateji oluşturma yolunda ilerlemek için harika bir zaman olacaktır.

Tabii ki Google gibi büyük arama motorları bir numaralı öncelik olarak kalmalıdır. Ancak, e-ticaret açısından ve damla nakliye işinin ölçekte olması konusundaki görüşlerine göre Amazon, tartışmasız en önemli ticaret platformu olan ikinci sırada. Bununla birlikte, Amazon'u doğru yolu listelemek için optimize etmek için, en azından başlangıç stratejinizi koymak ve zaman içinde yeniden işlemek için yalnızca bazı temel anlayışa ihtiyacınız olacaktır.

Bunu yapmaktan hoşana bir başlangıç noktası ve hareket etmeye hazır hissedebilirsiniz - şans eseri, Amazon'ın arama algoritması Google tarafından kullanılan kadar sofistike değildir. Sonuçta, dünyanın arama devlerinin oynadığı çok daha kapsamlı sıralama algoritması kadar şiddetle ve sıklıkla değişmiyor. Aşağıda, Amazon listelemeyi bir parça zihinle optimize etmenize yardımcı olması için en azından sitede dolaşan en yaygın tuzakları önlemek için madde imi noktalarının bir listesini göstereceğim.

Sıralama Sıralamanın Temellerini Öğrenme Amazon'da İlerleme

Konuyu incelemek ve Amazon'u doğru yolu listelemek için optimize etmek için bazı pratik ipuçları vermeden önce, bir kez daha vurgulayın - Amazon, Google'ın kendisi gibi diğer arama motorlarından çok farklı. Yani bazı ipuçları ve hileler neredeyse benzer görünebilir. Bununla birlikte, temel farklılıkları ve görünüşte özdeş yaklaşımları anlamak - muhtemelen orada en zor olan şeydir.

Amazon ve Google Arama Motoru arasında Fark Yaratalım

  •  CTR'ye Karşı Memnuniyet  - Kullanıcı dostu deneyim ve dönüşüm, ABD için kesinlikle farklı olduğunu kanıtlayan ilk noktalardır. Amazon ve Google..Arama devi reklamları satacak şekilde tasarlanmışken dünyanın en büyük pazarı ürün satmayı amaçlıyor. Başarılı performansı ölçmek açısından Amazon, CTR gibi ana web ölçütlerine veya kullanıcı ziyaret başına sayfaya ortalama harcanan süreye bahis yaparken Google'ın geliri (aksi takdirde arama başına brüt marjını) değerlendirmeye dayandığı anlamına gelir.
  •  Düzenlemeye karşı secde  - Amazon üzerindeki endeks tamamen belirli formatlar altında yapılandırılmış olmakla birlikte, Google için şu andan itibaren iyi düzenlenmiş düzene doğru yavaşça hareket eden hafif bir secde var demektir 2015.

  •  Sayfa Başı Sayfasına Dön  - Amazon listenizi yalnızca etrafınızda dönerek optimize etmenizi öneriyor sayfa optimizasyonu. Örneğin, oradaki sayfa dışı bağlantı kurma işlemi, gerçek sıralamalarınızda neredeyse sıfır etkiye sahip olacak, kesinlikle Google'ın yaptığı gibi değil.
  •  Nişan ve Özgünlük  - Burada kesinlikle hassas bir kavşağa giriyoruz. İşin aslı, Amazon, özgün ve tamamen benzersiz içerikle ilgilenmiyor - yalnızca trafiğinizin çoğu her zaman zaten orada alışveriş yapan aktif araştırmacılardan alındığı için. Başka bir listeyle birlikte kısmen eşleşen başlıklar veya mermi puanlarınız varsa - endişelenmeyin. Öte yandan, Amazon listelemesini optimize etmek için kitaptaki intihal ya da taklit taklidi yapmak için başvurmak eşit kabul edilemez - Tıpkı Google'daki gibi.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport