Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon satıcı araştırmacıları iş optimizasyonuna nasıl yardımcı olabilirim?

Hiç merak ettiniz, neden Amazon satıcı araştırması yürütmek zorunda kaldınız? Çoğumuzun bilmediği kullanışlı bir Amazon işlevi. Gerçekte, Amazon satıcı araştırması hem müşteriler hem de satıcılar için yararlı olabilir. Bu kısa yazıda, Amazon satıcı araştırmasının gücünü tartışacağız ve satışlarınızı artırmanıza ve markanızın bilinirliğini artırmanıza yardımcı olabilecek bazı temel optimizasyon hilelerine daha yakından bakacağız.

Amazon satıcı araştırması nasıl yapılır?

Hangi öğeleri sipariş etmek istersenbilmemez; Amazon ticaret platformunda neredeyse sınırsız ürünler katalogunda bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Burada yalnızca perakendeciler tarafından satılan ve yerine getirilen ürünleri değil, aynı zamanda iki milyondan fazla üçüncü taraf satıcı tarafından sunulan birçok diğerini de görebilirsiniz. Amazon arama geleceğini kullanarak, Amazon satıcı araştırmalarını gerçekleştirebilir ve bu bireysel tüccarları, sitedeki herhangi bir öğeyi bulurken kullandığınız kadar çok bulabilirsiniz. Ayrıca, tüccar ürünlerinin satıldığı departmanları el ile tarayabilir ve ihtiyacınız olan satıcıyı sol taraf bölümünde bulabilirsiniz.

Amazon'un araması, çeşitli genel ve özel sorgular kullanarak aramanızı daraltmak için özel olarak tasarlanmıştır. Marka adlarını, renkleri ve satıcı adlarını içerir. Öne çıkan satıcılarla işbirliği yapmak isterseniz, arama sonuçlarının üst kısmına yerleştirilmesi gereken şirket logosunu arayın ve markanın vitrini girmek için tıklatabilirsiniz. Sıradan bir tüccar bulmak için, listelenen ürünlerden birini seçip tüccar sayfasına yönlendirilmek üzere o ürünün listesindeki satıcının adını tıklamanız gerekir.

Ayrıca, Amazon, her bölümde tüccarların alfabetik bir listesini sunmaktadır. Burada tacirin adının genel bir fikrini bulabilirsin. Bir tüccar listesini bulmak için "departmana göre alışveriş" fonksiyonunu tıklatmanız gerekir. Hem ürün sayfalarının hem de kategori sayfalarının sol üst köşesine yerleştirilir. Daha doğru sonuçlar elde etmek için sorgunuzu daraltmanız gerekir.

Hiç Amazon'un URL sorgularını nasıl kullandığını merak ettiniz mi? arama sonuçları ve bundan nasıl faydalanabilirsiniz? Amazon URL'leri, doğru kullandıysanız giriş optimizasyonunuzu önemli ölçüde etkileyebilir.

Amazon URL'si şu bileşenlerden oluşur: - & field-keywords = arama sistemi tarafından kullanıcının sorgusuyla eşleşen bir anahtar kelime dizisi ve bir arama sonucu. Her Amazon URL'sinin ilk kısmı "/ s /? Url = search-alias" e benziyor ve sonuçları en çok satanlara göre sıralamaya hizmet ediyor.

Bu nedenle sayfanızı tanıtmak ve daha üst sıraya çıkarmak için; URL'yi şu şekilde kaldırmalısınız:

https://www.amazon.com/s/?url=search-alias&field-keywords= " anahtar kelimelerinizin bir dizini. "

Arama sayfasındaki bir ürünü tıkladığınızda, açık ve uzun olmayan URL'leri de görebilirsiniz. Ayrıca, daha üst rütbeli hale getirmek için iyileştirilebilir. Ürünlerinizi SERP'de görünür kılmak için hedeflenen anahtar kelimelerinizi URL'ye eklemeniz gerekiyor. Görmek istediğiniz sayfayı veren belirli URL dizesi kombinasyonlarını belirlemek için bir deneme yapabilirsiniz.

Belirtmeniz gereken önemli nokta, arama terimlerinizi Amazon URL'sine ayırmak için "+" karakteri yerine "20" karakterini kullanmanız gerektiğidir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport