Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon Arama Motoru Optimizasyonu en iyi şekilde hangi yazılım araçlarına uyabilir?

Her şeyden önce, Amazon'daki en zor şey, potansiyel müşterilerin gerçek ihtiyaçlarını, taleplerini ve niyetlerini anlamak ve böylece sizinle ve başka kimseyle tekrarlayan satın alma yapan gerçek alıcılara dönüştürmektir. Ancak, Amazon'daki her çevrimiçi girişimci ve hatta büyük zamanlı satıcının zaten yapması gereken çok şey var ve öncelikli olarak ele alınması gereken güncel öneme sahip birçok konu var, çünkü bu hiç de kolay bir iş değil. Ancak şans eseri Amazon Arama Motoru Optimizasyonu ile desteklenebilmeniz için piyasada bulunan çok sayıda iyi araç bulunmaktadır.

Ancak kendi özellikli araçlarımdan ve yararlı çevrimiçi çerçevelerden oluşan bir seti sunmadan önce, bununla yüzleşelim - Amazon Arama Motoru Optimizasyonu esas olarak ana hedef anahtar kelimeler etrafında dönüyor ürün listelemenizin birincil bölümleri aracılığıyla doğru yerleştirmeleri gibi. Aşağıda, esas olarak, Amazon arama motoru optimizasyonu anahtar kelimeleri ve uzun kuyruklu arama cümleleri üzerinde odaklanacağım, işleri kolaylaştırmak için oldukça iyi araçlardan oluşan bir çift ile destekledim (en azından derin rekabetçi anahtar kelime araştırma ile ilgili olanlar - Cidden, basitçe ve kolaylıkla ele alınabilir - elbette, doğru çevrimiçi yardımcıyla birlikte olduğunuz düşünüldüğünde).

Amazon Arama Motoru Optimizasyonu Anahtar Kelimeler için

 1. Merchant Words  - en popüler Amazon Arama Motoru Optimizasyonu araçları arasında, özellikle de gerçekten gelişmiş bir teknolojiye gelince rekabet gücü yüksek ve potansiyel olarak uzun kuyruklu arama kombinasyonları kazanmayı hedefleyen anahtar kelime araştırması. Ve ürün kategorisine veya orada satışa hazır olduğunuz belirli bir öğeye özgü umut verici anahtar kelime öbekleri tonları oluşturmak gerçekten kolaydır. Bu, Tüccar Kelimeleri, doğru anahtar kelimeler için Amazon Arama Motoru Optimizasyonu ile doğru başlangıç noktasına ihtiyaç duyan acemi satıcılar için ideal bir çözüm haline gelebileceği anlamına gelir.

 2. Anahtar Kelime Dominator  - Amazon Arama Motoru Optimizasyonu'ndaki çok yönlü stratejinizde kullanmanız için iyi bir araçtır. Tüm bu araç kitine ömür boyu erişmek yaklaşık 50 dolardan ücret almasına rağmen, on beş bin üzerindeki ayakta olan kullanıcılar, geniş bir yelpazedeki benzersiz menfaatleri şimdiden teyit ettiler. Diğerleri arasında, Anahtar Kelime Yöneticisi araç kitinin kendi yolunda size hizmet edebilen üç farklı dahili araç vardır. Doğrudan Google'ın SERP'lerinden çektiğiniz, pazar niş / ürün kategorinizle alakalı potansiyel olarak kazanan tüm anahtar kelime kombinasyonlarını belirlemek için hazırlanmış olan Google Otomatik Tamamla Anahtar Kelime Aracı'nı (doğrudan ücretsiz Google ürünü SERP'lerden edinmek için hazırlanmış) içeren bir denemeniz yeterli, YouTube Anahtar Kelime Aracı (gerçekten değerli uzun kuyruk anahtar kelime önerileri sunar) Bu, Amazon'un Anahtar Kelime Aracı'nın yanı sıra Amazon Anahtar Kelime Aracı'nın (talep edilen milyonlarca aktif ürün araması kapsayan geniş bir anahtar kelime veritabanına doğrudan erişimini sağlayan, dünyanın ikinci ziyaret edilen web sitesinde destekleyici bir profili veya pazarlama kanalını mahveden işletme sahipleri için son derece yararlı olacaktır) Amazon online pazarda günlük alışveriş yapan canlı alışverişçiler).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport