Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon anahtar kelimeleri araştırma, giriş optimizasyonunuzu nasıl etkiler?

Amazon'da satmak için uygun bir ürüne sahip olmak yeterli değildir. Bu ürünü potansiyel müşterileriniz tarafından görünür hale getirmelisiniz. Her bir vining optimizasyon kampanyası ürün anahtar kelime araştırmasıyla başlamalıdır. Rakiplerinizden daha iyi durur ve daha iyi satışlar yapmanıza yardımcı olur. İhtiyacınız olan her şey, girişinizi hedefli ve yüksek hacimli arama terimleriyle optimize etmektir. Kısa süre önce işinizi kurduysanız, size uzun vadeli rekabet gücü olmayan anahtar kelimeler kullanmanızı öneririm. Onları kullanırsanız, daha dar nişlerde en üst sıraya gidebilirsiniz. Anahtar kelimeler, alışveriş alanının arama çubuğundan ürün sayfanıza bağlayıcılar olarak kullanılır. Bu nedenle azami derecede alakalı olmalarının nedeni budur. Doğru anahtar kelimeleri elde etmek için pazar niş araştırmanızı yürütmeniz ve kullanıcının davranışını incelemeniz gerekir.

Amazon liste optimizasyonu için alakalı anahtar kelimeleri aramak için iki olası yol var - manuel ve otomatik. Sonuncusu, sürekli pazar araştırmasına harcama yapacak boş zamanları olmayan iddialı çevrimiçi tüccarlar için en iyi seçimdir.

Profesyonel araştırma araçlarından birini kullanmaktan memnuniyet duyarsanız, kısa bir süre içinde (bir saatten az sürede) Amazon müşterilerinin davranış araştırmalarına dayalı iş anahtar kelimelerinizin en iyi listesini alacaksınız. En çok hedeflenen anahtar kelimeleri bulmak için özel filtreler kullanmanız ve potansiyel müşterilerinizin tercihlerini, cinsiyetlerini, yaşlarını veya coğrafi konumlarını göz önünde bulundurmanız gerekir. Ayrıca, her hedefli arama terimi için arama hacmi analiz etmeniz gerekir. Elde edilen listeden hangi anahtar kelimelerin eğilim gösterdiğini ve hangilerinin dikkatine değmeyeceğini kontrol edin. Son bir ay boyunca her arama teriminin etkinliğini kontrol etmeniz gerekiyor. Bir reklam kampanyası oluşturmak istiyorsanız, sıralamak istediğiniz hedeflenmiş anahtar kelimelerin her biri için tıklama başına maliyeti de kontrol etmeniz gerekir.

Bu yazıda, Amazon'un sıralama sistemi eserlerini ve Amazon arama sonucu sayfasında bir ürün sıralamasını yükseltmek için hangi araçların kullanılması gerektiğini tartışacağız.

 

Amazon satış rütbesi ilkesi

Araştırma araçları analizi anahtar kelimesine girmeden önce, bu sistemin arama algoritmasının nasıl çalıştığını tartışalım.

Amazon, kullanıcılara yalnızca sipariş verme ihtimali olan ürünleri göstermek için çok çeşitli algoritma ve metrik kullanır. Bir sitedeki daha önceki satın alma, tercihler, dilekler ve benzeri tüm kullanıcı eylemlerini izlerler. A9 olarak adlandırılan Amazon sıralama enstrümanı, bir sitedeki en iyi önerileri kullanıcılara sunmak için kullanılır. Her bir Amazon kullanıcısı, ihtiyaçlarına ve bu ticaret platformundaki daha önceki deneyimine bağlı olarak SERP sayfası sunumunu alır. Amazon, kullanıcının ihtiyaç ve tercihlerini net bir şekilde görürse, muhtemelen sipariş verecekleri ürünleri yönlendirir. Müşterilerin düşünme sayısı azaldıkça, Amazon'un bir gelir elde etme şansı da o kadar yüksek olur. Bu nedenle Amazon arama sonuçlarını müşteri tercihleri analizine dayalı olarak otomatik olarak sunar.

Amazon anahtar kelimeleri araştırma aracı

  • Anahtar Kelime Aracı

Amazon Kelimeler Aracının iki sürümü var - ücretsiz ve ücretli. Her ikisi de işiniz için faydalıdır. Bununla birlikte, ücretli olan, ücretsiz sürüme kıyasla ortalama iki kat daha alakalı anahtar kelime sağlar.

Nasıl çalıştığına bazı kelimeler söyleyelim. Anahtar Kelime Aracı arama kutusuna hedeflediğiniz anahtar kelimeyi yazıp ürünlerinizi tanıtmak istediğiniz bölümü seçin (ör. Uygulamalar ve Oyunlar veya Giyim). O zaman öğelerinizi ve nihayetinde dilini tanıtmak istediğiniz ülkeyi seçmeniz gerekir. Bir sistem isteğinizi işlerken birkaç dakika (10'a kadar) sürebilir. Bundan sonra, Amazon sıralama özelliklerine dayanan yüzlerce uzun kuyruk anahtar kelimesi ile anahtar kelime önerilerinin bir listesini alacaksınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport