Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

E-ticaret guruları arasında hangi Amazon satıcı araçlarının en iyi seçim olduğunu biliyor musunuz?

Bu dünyanın en büyük e-ticaret platformunda yeni bir oyuncu olsanız bile büyük olasılıkla Amazon'da sahip olduğunuz ilk şey, satış yapan herkesin ücret almasıdır - aslında onları profesyonel bir satıcı olarak ödemektedir. Yani, aylık planlar, sevk ücreti, FBA karşılama ücretleri, envanter ücretleri ve muhtemelen henüz duymadığımız diğer bazı ücretli ödemeler var. Ama serbest erişim için ücretsiz olarak sunulan gerçekten çok kullanışlı Amazon satıcı araçlarının bulunduğunu söylersem ne olur? Günlük satışlarınızı tamamen kontrol edilebilir bir yolculuğa dönüştürebilirlerse?

Aşağıda, yalnızca işleri daha kolay hale getirmekle kalmayan, kesinlikle yeni bir performans seviyesinde damla nakliye işinizi geliştirmede son derece yararlı olan Amazon satış araçları kullanan bir çift göstereceğim. Üçüncü taraf bir satıcı olarak, çok sayıda farklı çevrimiçi araç denedim - ve tabii ki bazı önemsiz seçenekler vardı. Her şey ücretsiz yazılım dağıtımı ile ilgili, değil mi? Ancak benim için olduğu gibi, aşağıdaki üç Amazon satış aracı kesinlikle değerli veya en azından tek bir denemeye sahip.


Amazon Kârlılık Hesaplayıcısı

Tüm FBA / FBM satıcıları, net kar beklentilerini nasıl tahmin edebileceklerini bilmelidirler, örneğin yeni bir ürünün dahil edilmesi söz konusu olduğunda. satış ya da hatta tüm ürün hattı. Şaşırtıcı bir şekilde, ancak doğru hesap makinesini seçmek, çoğumuz düşünebildiğimiz kadar kolay değildir. Kabul etmem çok tuhaf bir şey. Her neyse, zaman kazanmak ve gelecek planlamanız için iyi bir başlangıç noktasına sahip olmak isterseniz, bu Kârlılık Hesaplama aracı damla nakliye mağazanız için şarttır.

Çok Kanallı Gerçekleştirme (MCF)

Bu program esas olarak Amazon FBA'da bilinmektedir. Dahası, Amazon, firmanızın platform dışındaki işletme iletişim verilerine izin vermesinin tek zamanı olabilir. Çok Kanallı Gerçekleştirme çerçevesinin kullanılması anında bir yerine getirme departmanı sağlayabilir. Amazon yönetimi, dünya çapında envanter yönetimi ve sipariş gerçekleştirme konusundaki itibarı ile oldukça basit bir şekilde çalışır; Amazon'un herhangi bir siparişini, doğrudan müşterilerinize ve sizin adınıza seçip paketleyebilir ve gönderebilirsiniz. Bu özellik, özellikle daha kısa zaman aralığı veya kişisel olarak ayarlanmış teslim şartları söz konusu olduğunda, en güçlü yönlerini gösterir.

Satıcı Uygulaması

Ancak endişelenmenize gerek yok - artık akıllı telefonunuz (Android veya IOS'da - araç her ikisine de uyuyor) günlük basında her konuda hızlı bir şekilde düzeltmek için kullanılabilir. Kişisel olarak, bu uygulamayı telefonumun gerçek bir komuta merkezine dönüştürülmesinin son derece yararlı olduğunu buldum: Şu anki iş performansınızı, belirli bir süre ölçekte satış yapmak, envanter yönetimi, siparişleri işleme, bir sonraki ödeme ayrıntılarını görebilir, ticaretle ilgili ürünler için yeni fırsatlar keşfedebilir ve fiyat istikrar beklentilerini karşılayabilir, listeler oluşturabilir, hızlı bir müşteri yanıtı sağlayabilir - ve çok daha fazlası.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport