Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bugün en iyi Amazon SEO araçları hangileri?

Gerçekten hırslı bir pazar rekabet seviyesinin altında, Amazon pazarını kazanamayacağınızı söylemene gerek yok - sadece ürününüzü yerleştirip, kabaran satışları göreceğiniz umudunu umarak bekliyoruz. Yani, potansiyel müşterinize ulaşmak ve onu gerçek alıcıya dönüştürmek için, özellikle de ürün listeleme optimizasyonunuz için her şeye sahip olmanız gerekir. Ancak, yönetmek, izlemek ve kısa sürede uyum sağlamak için halihazırda fazla sorum var. İşte Amazon SEO araçları kullanıma girdiğinde.

Bu küçük çevrimiçi yardımcılar, Amazon satıcı olarak işleri sizin için daha kolay hale getiremiyor, ancak orada hayatta kalmanız için kesinlikle daha iyi bir sıralama potansiyeli sunuyor. Aşağıda, size yardımcı olması için muhtemelen en iyi Amazon SEO aracını gösteren bir satır göstereceğim. Hadi, her birine çabucak geçelim!

En iyi Amazon SEO Araçları

  •  Sonar  - ücretsiz erişim için en iyi Amazon SEO araçlarından biri olarak kabul edilen ücretsiz bir Google uzantısıdır. an. Evet, Sonar'ın kullanımı kesinlikle ücretsizdir. Ürün listeleme optimizasyonunuz için daha fazla zorunlu arama kombinasyonlarını tanımlamak için ihtiyaç duyulan kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yürütmek için oldukça iyi bir tek çözüm olabilir. 
  • Google Anahtar Kelime Planlayıcı - çok fazla e-ticaret satıcıları hala yıllardır sektör profesyonelleri tarafından bilinen ve iyi kullanılan bu eski eski SEO araç kitinin gerçekten büyük bir potansiyelinin farkında değiller. Google Kelime Planlayıcı, özellikle tek bir pazardan (Amazon, eBay, Alibaba mağazası, vb.) Çekilen kapsamlı bir veri ile çok yönlü bir anahtar kelime araştırma yürütmeye geldiğinde, muhtemelen en iyi Amazon SEO araçlarından biri dizine eklenen Web'in her köşesinde. Basitçe söylemek gerekirse, Google Anahtar Kelime Planlayıcı, Amazon'daki anahtar kelime araştırmanız için satışa veya yaptığınız ürün kategorisindeki öğelerinizle ilgili tüm arama trendlerinin büyük bir resmini veren en mantıklı başlangıç noktası olabilir. Sonuçta, dünyanın arama devi tarafından hazırlanan bu çok kullanışlı araç, her zaman olduğu gibi kesinlikle ücretsizdir.


  • Tüccar Kelimeler - özel olarak, ürün listeleme optimizasyonu ve rekabetçi anahtar kelime araştırması için tasarlanmış, kişisel olarak uyarlanmış Amazon SEO araçları arasında yer almaktadır. En güçlü tarafları arasında Tüccar Kelimeler, belirli anahtar kelime öbeklerini ve en yüksek kazanma potansiyeli olan uzun kuyruk kombinasyonlarını geliştirerek rekabet edebilirliğinizi korumak açısından son derece yararlı oluyordu. Bu SEO aracı (daha hassas olmak için çevrimiçi platform) hakkındaki tek kötü şey aylık erişim için yaklaşık 40 dolar civarında bir şey ödemeniz gerekeceğidir. Sonuçta, en yakın niş rakiplerinizin öncülüğünü üstlenmek veya yalnızca ücretsiz bir yazılımla yardım almak için uğraşmak karar vermek yalnızca size aittir.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport