Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Doğru anahtar kelime sıralama aracı ile Amazon'taki satışlarımı nasıl patlatırım?

İnternette açık erişimde farklı çok çeşitli e-ticaret optimizasyon ve analiz araçları bulunduğunu söylemeye gerek yok. Bu yüzden, sıklıkla, Amazon için yazılımın doğru türlerini seçmenin, anahtar kelime sıralama aracının yanında gerçekten çok zor bir görev haline gelmesi gerekiyor. Yine de, orada kullanım için tavsiye edebileceğim, kanıtlanmış birkaç yazılım aracı var. Aşağıda, ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize mümkün olan en iyi şekilde uyan anahtar kelime sıralama aracıyla Amazon'da satış yapmaya başlamanız için size özellikli birkaç seçenek sunacağım. 

Bilimsel Satıcı

Söz etmek istiyorum ilk ücretsiz Amazon anahtar kelime sıralama aracı Scientific Seller, belki de bilinen diğer türleri arasında en benzersiz olan ağırlıklı olarak anahtar kelime araştırması ile uğraşan yazılım araçlarının kullanımı. Sonuçta ekranda görüntülenen önerileri elde etmek için saatlerce beklemekten sıkıldın mı? Bu Amazon anahtar kelime sıralama aracı hemen hemen gerçek zamanlı öneriler verdiği için Bilimsel Satıcı, nihai çözümünüz haline gelebilir mi - durdurmaya ve "duraklatmaya" kadar istediğiniz gibi kavrayış ve tavsiyelerin ekstra parçalarını vermeye devam ediyor " buton.

Oldukça basit bir şekilde çalışır - arama çubuğuna bir veya iki ana hedef anahtar kelime doldurarak başlayın. Ardından, Amazon'da hangi pazarın üretildiği anahtar kelime verilerini almak istediğinizi kesin olarak seçin. Bir kuruş ödemeden tam yağlı sürümünden faydalanabilirsiniz - Dolayısıyla, deneme sürümüyle ve herhangi bir sınırlama olmaksızın, Amazon için anahtar kelime önerileri mevcut demektir. En son bulgularınızın listesini istediğiniz zaman (örneğin, geri dönüp daha sonra değiştirirsiniz) kaydedebilirsiniz. Araştırma verilerinizi bir CSV dosyasına içe aktarmak için tek ihtiyacınız Scientific Seller ile yeni bir ücretsiz hesap için bir kayıt işlemi geçirmektir. Bununla birlikte, açık erişim süresinin tek kısıtlamasının günde yalnızca beş arama olduğunu unutmayın. Bu ilk bakışta yetersiz görünebilir. Ancak, PPC kampanyalarınızı optimize etmek, listeleri değiştirmek gibi haftada 35 girişime sahip olacaksınız ve bu Amazon anahtar kelime sıralama aracının faydaları kesinlikle kötü hükmün üstünde performans sergiliyor. 


Sonar

Sonar, 70 milyondan fazla anahtar kelimenin büyük bir veritabanını kapsayan, çok kapsamlı ve verimli bir anahtar kelime araştırma aracıdır. Benim için esas hedef anahtar kelimeler için organik sıralamayı iyileştirmek için çalışırken ve son PPC reklam kampanyalarımı optimize etmek için çalışırken bu yazılımın en güçlü yanlarını buldum. Genel olarak ele alındığında, Sonar, dünyadaki beş ana pazarın tamamında üç farklı anahtar kelime arama türü ile size yardımcı olabilir.

Ve bu Amazon anahtar kelime sıralama aracını kullanmak hiç de zor değil. İlk temel arama seçeneği, bir anahtar kelimeyi, canlı alışveriş yapan kişiler arasında en popüler olan en popüler alakalı arama terimleri listesiyle birleştirmek üzere tasarlanmıştır. Bu şekilde, istediğiniz her anahtar kelime için tahmin edilen en yüksek arama hacmini her zaman görebilirsiniz. İkinci seçenek, potansiyel anahtar kelimeler listenizi artırmak için nihayetinde en uygun eş anlamlı kelimeleri ve LSI anahtar kelimelerini bulmanıza yardımcı olabilen gelişmiş arama yöntemidir. Sonar ile elde edilebilecek son adım, eksiksiz bir derinlemesine araştırma yapmak için potansiyel olarak önemli anahtar kelimelerinizi doldurmaktır. Bunu yaparak, zamanla makul ölçüde beklenen yüksek arama trafiği tahminleri ile birlikte, istediğiniz kadar çok alakalı kombinasyon oluşturabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport