Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da iyi satış araçları ile rekabetten uzak durmamda bana yardımcı olabilir misiniz?

Gerçek olalım - Amazon, sayısız satıcı tarafından listelenen çok farklı ürünleri arayan milyonlarca aktif alışveriş yapan çok kalabalık bir pazardır. Bu, Amazon rekabetin sadece sert değil, ölçülebilir bir rekabet avantajı olmadan karşılanması gerçekten zor olan gerçek bir kıyası tavrı anlamına geliyor. Yani, herhangi bir koşulda damla nakliye mağazanızı en azından belirli bir optimizasyon ve izleme alanı için özel olarak hazırlanmış birkaç Amazon satış aracı ile donatmanız gerekir; böylece kesinlikle dostça olmayan ve bazen düşmanca pazarlarda hayatta kalırsınız. Aşağıda, size zorlu pazar rekabetinden uzak kalmanıza yardımcı olabilecek birkaç iyi Amazon satış aracı göstereceğim.

Jungle Scout

Bir kerede doğru yolda ilerlemeye başlamak için satış fırsatlarınızı araştırmakla başlayalım. Şu anda Amazon'da en çok hangi ürünlerin talep edildiğini biliyor musunuz? Eskiden popüler popüler ürün kategorilerinden ziyade ticari çabalarınızı yoğunlaştırmak için nişler kesinlikle daha umutlu görüldü? Bu sorulara doğru yanıt almanız gerekiyorsa veya bir sonraki adımınızı atmanız gereken yerden emin değilseniz - Jungle Scout'u diğer Amazon satış araçlarından önce denemenizi öneririm. Genel olarak ele alındığında, bu yazılım veri odaklı bir ürün araştırması için tasarlanmıştır - size yeni bir niş veya ürün kategorisine atladığınızda yalnızca iyi kararlar almanız için tüm önemli ölçütlere göre satışa çıkan ürünleri bulmak için bir ürün veritabanı sunmaktadır. Dahası Jungle Scout, size zaman kazandıran bir ürün izleyici, rekabetçi analizör, niş avcı ve değerli bilgi kaynağı jeneratörünün gizli gelir akışlarını bir arada bulduğu gibi birçok Amazon satış araçlarının en iyi fırsatlarını başarıyla birleştiriyor. Bu nedenle, bu araç kolayca tüm amaçlar için küçük evrensel araç kiti haline gelebilir veya hatta tam olarak hedeflenmiş Amazon satış araçlarının ve pazarlama çerçevelerinin temel avantajlarını birleştiren tamamen kendi kendine yeterli bir araç haline gelebilir.

Geri bildirim Genius

Modern tüketicilerin ve muhtemelen her çevrimiçi alışverişin büyük çoğunluğu, örneğin iki farklı marka arasında doğru seçim yapmaya ihtiyaç duyan memnun edici alıcıların müşteri görüşleri veya referanslarına dayanacaktır. Şans eseri, Amazon tarafından sunulan ince bir varsayılan inceleme sistemi var. Ne yazık ki, damla nakliye mağazanıza hizmet eden her müşteri, ürününüzü övmek için en az bir dakika ödeyecektir. İşte Geribildirim Genius'u oyuna getirmeniz gereken yer. Diğer Amazon satış araçlarının çoğundan farklı olarak, bu hizmet çok basit bir şekilde çalışır; bir ürün müşterilerinize teslim edildiğinde, otomatik olarak gözden geçirme isteğinde bulunmak için nazik bir hatırlatma sağlayacaktır. Gerçek sihir gibi işe yarıyor, değil mi? Pazarlama otomasyonuyla güçlendirin ve kendi emrinizde daha fazla boş zamanınız olsun - Amazon satışçılar ve Amazon satıcıları için tasarlanan bu harika araçla ürünlerinizin daha olumlu değerlendirmelerine izin verin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport