Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon fiyatlandırmasını nasıl izleyebilirim ve hangi satış izci aracını önerirsiniz?

Günümüzde, Web Perakendeciliği'nin modern dünyası temelde damlalık nakliye e-ticaret işinde dönüyor. Çoğu satıcı, artık kendi çevrimiçi mağazalarını işletmeden bile ürün tekliflerini almakta özgürdür. Ancak acemi girişimciler, çoğunlukla, özellikle projelerinin başlangıç sonrası dönemlerinde ihtiyaç duyulan rekabetçi bilgi eksikliğinden dolayı başarısız oluyorlar. Ve Amazon gibi böyle ünlü ve kalabalık bir çevrimiçi pazar bu tatsız kuralın istisnası değildir. Aşağıda, size özel, özel olarak tasarlanmış Amazon satış izci araçlarının ve kendi başarılı damla nakliye işinizi başlatmak için en uygun hale gelebilecek faydalı yazılımların bazılarını size göstereceğim.

CamelCamelCamel

Tamamen deli gibi geliyor, itiraf etmeliyim. Fakat bu Amazon satış izci aracı, fiyat konusunda çoğunlukla çok yararlı bir çevrimiçi yardımcıdır. CamelCamelCamel, örneğin şu anda izlediğiniz bir ürünün fiyatı tırmanmaya başladığında ya da aniden düştüğünde tersini izlemeniz gereken herhangi bir fiyat dalgalanması üzerine size e-posta ile ya da Twitter aracılığıyla uyarılmış uyarılar gönderebilir . Amazon'daki 18 milyondan fazla ürünü kapsayan bu satış izci aracı, size mevcut fiyat çizelgesi yoluyla gösterilen gerçek geçmişi de sunabilir. Web tarayıcı uzantısını, fiyatları takip etmede daha uygun bir işlemden yararlanmak için deneyebilirsiniz.

Keepa

Ayrıca fiyatlama üzerine yoğunlaşan ikinci özellikli Amazon satış tracker aracı olan Keepa, 11 farklı ülkedeki kapsamlı fiyat istatistiklerini kapsayan uluslararası bir destek sunuyor. Bana gelince, fiyat geçmişi grafiklerini görüntüleme, mevcut stok durumu ve fiyatlamadaki değişiklikleri uyarma, herhangi bir fiyat etiketini karşılaştırma ve Amazon'daki en yeni fırsatları kontrol etme konusunda mükemmel bir seçenek haline gelebilir. Bu çerçeve kendisi için konuşuyor, bu yüzden kullanmaya değer veya en azından bir denemeye değer.

Satıcı Logic

SellerLogic ayrıca Amazon satış izci araç setinize makul bir şekilde eklenebilecek harika bir şey. Çok sıklıkla uzman pazarlamacılar bile ürün fiyatlandırmasında temel pazarlama bileşenlerini görmezden gelebilirler. Sağlıklı bir marjın belirtilmesi konusunda daha kesin olmak. Genel olarak ele alındığında, bu çerçeve, fiyatlandırma işlemini dört farklı yaklaşımla mümkün kılar - Satın Alma Kutusu (ürününüzün istenilen Satın Alma Kutusu konumuna sürmesi beklenen fiyat tahmini), Konum (ürününüzle birlikte arama sonuçlarına yerleştirilen ürünü bulmak için gereken değer belirli bir pozisyon), Satışlar (net satışlarınızı en yükseğe çıkarmak için en uygun fiyat ortalaması), Maç (rakibinizle eşleşen aynı fiyat). Elbette, Amazon'da fiyatlandırma için başka birçok yaklaşımın yanı sıra, anahtar kelime araştırma, rekabet analizi, liste optimizasyonu vb. Ile uğraşan diğer yazılım araçlarının sayısının yanı sıra çoğu insan açık erişime açıktır, bu yüzden kendinizi sınırlamayın. Amazon fiyatlandırması yalnızca - ilerleyip orada daha iyi fırsatlar keşfetmeye devam ediyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport