Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

A9 Arama Motoru Optimizasyonu ile ilgili en yaygın hatalar hangileri?

Sanki zahmetsiz gibi görünebilir, ancak e-ticaret alışveriş edenler tam olarak neye ihtiyaç duyduklarını bulabiliyorlar - yalnızca ürün listelemeniz potansiyel alıcı tarafından doldurulan arama sorgusu ile yakından ilgili gerekli tüm arama terimlerini içerdiğinde. Ancak aslanın anahtar kelime optimizasyon tekniklerindeki payı neredeyse aynı kaldığı için Amazon'un A9 Arama Motoru Optimizasyonu bu işleme çok farklı bir yaklaşımı vardır. Bunun anlamı, pek çok Amazon satıcının hâlâ haberdar olmadığı sıklıkla oluşan hataların birçoğu olduğu anlamına gelir. Aşağıda, A9 Arama Motoru Optimizasyonu etrafındaki gizemi temizleyeceğim ve size çok kalabalık bir pazarda ürün satan çok sayıda çevrimiçi girişimcinin yinelenen hatalarına paralel olarak en yaygın tuzakları göstereceğim nedeni budur.


 Öyleyse içeri girelim! Amazon'un A9 Arama Motoru Optimizasyonu

Mistake One: Backend Arama Terimleri

Amazon'daki çok fazla satıcı, ana hedef anahtar kelimelerinin geri kalanını içeren (aslında ürünlerinin başında veya açıklama bölümünde yerlerini bulamayan) ürün listelemesinin arka uç bölümü, A9 Arama Motoru Optimizasyonu için en önemli alanlardır. Ve hepsi çok yanlış. Dolayısıyla, ürün listelemeniz için anahtar kelime optimizasyonunuzdan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, ürün sayfanızı en iyi duruma getirmenin doğru yolu aşağıda belirtilmiştir:

1) Ürün Başlığı;

2) Madde İmkanları Noktası Listesi;

3) Backend Arama Terimleri;

4) Ürün Açıklaması.

İşte Bu kadar!

Burada, A9 Arama Motoru Optimizasyonu ile en sık karşılaşılan hatalar arasında, satıcı aslanın ana alanından payı koyduğunda oldukça yaygın bir durumdur demektir.

Hata İki: Her Yerde Tek Bir Yerde Vermek 

Anahtar kelimeleri hedefleyin - her şeyi beş satıra ayırmak yerine tek bir yerde. Bu, 250 karaktere tek bir alana, ne kadar çok önem verdiğinize bakmaksızın vermek zorunda olduğunuz anlamına gelmez.

Bu nedenle yalnızca bir satıra odaklanmak, muhtemelen kalan anahtar kelime fırsatlarının% 80'lik bir bölümünü harcamak anlamına gelir.

Amazon'a göre, ürün listelemenizin diğer tüm özelliklerinde zaten bulunan içeriğinizin herhangi bir bölümünü çoğaltmaya gerek yoktur.

Hata Üç: Aynı Kelimeleri Tekrar Kullanarak

Amazon'a göre içeriğinizin herhangi bir bölümünü çoğaltmaya gerek yoktur. Bu, ana hedef anahtar kelimeleriniz için herhangi bir tekrar tekrar kullanılması anlamına gelir - bu değerli alana israf etmekten başka bir şey değildir. Sonuçta, ürün listeleme optimizasyonunu daha doğru ve daha akıllıca bir şekilde ele almanız, daha fazla sayıda anahtar kelime elde etmenize, anahtar kelimeleri kullanmanıza ve kazanç elde edebilmenize olanak tanır. Basitçe söylemek gerekirse, burada her ana hedef anahtar kelimeden sadece bir kere bahsetmek (kesinlikle yeterli olacak) ve ürün sayfanızın, tam olarak hedeflenen arama terimlerinin geri kalan kısmı için optimizasyona ihtiyaç duyan sonraki bölümlerini doldurmaya özgürce geçmek yeterlidir. .

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport