Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları Online İşinizi Arttırmaya Yönelik Bir Web Kazıyıcı Eğitimi

Hurdaya çıkarma söz konusu olduğunda, hem HTML hem de HTTP önemlidir. Yeni başlayanlar için, kazıma olarak da bilinen sıyırma, içeriği, resimleri ve önemli verileri başka bir web sitesinden çekmeyi ifade eder. Web yöneticileri, son birkaç aydır, web kazımasında programların ve kullanıcı arayüzünün kullanımı ile ilgili sorular sormaktadır.

Web kazıma, yerel bir makine kullanarak gerçekleştirilebilen, kendi başınıza yapmanız gereken bir görevdir. Yeni başlayanlar için web kazıyıcı eğitimlerini anlamak, sorun yaşamadan diğer web sitelerinden içeriği ve metinleri çıkartmanıza yardımcı olacaktır. Çeşitli e-ticaret web sitelerinden elde edilen sonuçlar genellikle veri kümelerinde veya kayıt dosyası biçiminde saklanır.

Yararlı bir web tarama çerçevesi, webmasterlar için vazgeçilmez bir araçtır. İyi bir çalışma yapısı, pazarlamacılar tarafından çevrimiçi mağazalar tarafından yaygın olarak kullanılan içerik ve ürün açıklamalarının elde edilmesine yardımcı olur.

E-ticaret web sitelerinden değerli bilgileri ve kimlik bilgilerini elde etmenize yardımcı olacak araçlar.

Firebug tabanlı araçlar

Firebug araçlarını daha iyi anlamak, istediğiniz web sitelerinden araçları kolayca almanıza yardımcı olacaktır. Bir web sitesinden verileri çıkarmak için iyi düzenlenmiş planları haritalamanız ve kullanılacak web sitelerine aşina olmanız gerekir. Web kazıyıcı eğitimi, pazarlamacılar tarafından büyük web sitelerindeki haritalama ve çıkarma işlemlerine yardımcı olan prosedürel bir kılavuzdan oluşur.

Çerezler bir web sitesinde nasıl geçiyor da web kazıma projenizin başarısını belirler..HTTP ve HTML'yi anlamak için hızlı bir araştırma yapın. Bir fare yerine bir klavye kullanmayı tercih eden web yöneticileri için, mitmproxy en iyi araç ve konsol kullanmaktır.

JavaScript ağırlıklı sitelere yaklaşım

JavaScript ağırlıklı siteleri sıyırmaya gelince, proxy yazılımı ve krom geliştirici araçlarını kullanma konusunda bilgi sahibi olmak bir seçenek değildir. Çoğu durumda, bu siteler HTML ve HTTP yanıtlarının bir karışımıdır. Böyle bir durumda kendinizi alırsanız, iki çözüm olacaktır. İlk yaklaşım JavaScript siteleri tarafından çağrılan yanıtları belirlemektir. Belirledikten sonra, URL'ler ve yapılan yanıtlar. Yanıtlarınızı vererek bu sorunu çözün ve doğru parametreleri kullanarak dikkatli olun.

İkinci yaklaşım çok daha kolaydır. Bu yöntemde, bir JavaScript sitesi tarafından yapılan istekleri ve yanıtları anlamaya gerek yoktur. Basit bir deyişle, HTML dili içerisindeki verileri anlamaya gerek yoktur. Örneğin, PhantomJS tarayıcı motorları bir sayfa yüklerken JavaScript çalışır ve tüm Ajax aramaları tamamlandığında bir webmaster'a bildirir.

Doğru türdeki verileri yüklemek için JavaScript'i başlatabilir ve etkili tıklamaları tetikleyebilirsiniz. Ayrıca, verileri çıkarmak istediğiniz sayfaya JavaScript'i başlatabilir ve verinin sizin için ayrıştırmasına izin verebilirsiniz.

Bot davranışı

Genellikle hız sınırlaması olarak bilinen bot davranışı, pazarlama danışmanlarına hedef alanlara yapılan isteklerin sayısını sınırlamalarını hatırlatır. Verileri bir e-ticaret web sitesinden etkili bir şekilde çıkarmak için, ücretinizi mümkün olduğunca yavaş tutmayı düşünün.

Entegrasyon testleri

Veritabanınızda işe yaramayan bilgileri saklamayı önlemek için kodlarınızı sık sık entegre etmeniz ve test etmeniz önerilir. Test, pazarlamacıların verileri doğrulamasına ve bozuk kayıt defteri dosyalarından tasarruf etmelerine yardımcı olur.

Kazıma konusunda etik konuları gözlemlemek ve onlara bağlı kalmak zorunlu bir ön şarttır. Politikalara ve Google standartlarına uymamak sizi ciddi şekilde zorlandırabilir. Bu web kazıyıcı eğitici, kazıma sistemlerini yazmanıza ve çevrimiçi kampanyanızı tehlikeye atabilecek botlara ve örümmelere kolayca sabotaj yapmanıza yardımcı olacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport