Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, En İyi Web Çıkarma Araçlarını Açıkladı

Bazı web sitesi geliştiriciler için, bazı web çıkarma araçlarını otomatikleştirmek esastır. Bir kişinin web sitesindeki verilerin bir siteden hasat edilmesine ve uzaktaki bir yere veya fiziksel bir sabit sürücüye depolanmasına yardımcı olurlar. İnsanlar bir web sayfasından bir tarayıcı kullanarak sayfa verilerini kaydetme seçeneğinden nefret eder. Bununla birlikte, bazı web sitelerinde çok sayıda sayfa var. Bir kişi birden çok sayfayı hareket halindeyken kaydetmek için bir web çıkarma aracını kullanabilir. Bu araçların çoğunda önceden ayarlanmış tutarlı bir program yapılandırma gibi otomasyon hizmetleri sunulmaktadır. Bu araçlar, web sayfalarını ziyaret eden ve önemli veriler toplamayan basit web tarayıcıları haricinde standart tarayıcılarda olduğu gibi çalışır.

Bu SEO makalesinde, en etkili web çıkarma araçlarından bazıları mevcuttur:

Octoparse

Bu web sitesi bilgilerini indirebilen görsel bir web çıkarma aracıdır. Kullanıcı, birçok özellik ile gelen kullanımı kolay arabirimin avantajına sahiptir. Hiçbiri veya en az programlama bilgisi olan insanlar, bir hedef URL'den veri çıkarılmasını sağlamak için Octoparse'yi kullanabilir.

Hubdoc

Bir web kazıyıcı, faturalar, makbuzlar ve e-postalardan veri almak isteyebilir. Tüm bu durumlarda, Hubdoc, bu bilgiyi bir hedef etki alanına tarayabilir ve toplayabilir. Buradan itibaren, bu araç gelecekteki referanslar için verileri yapılandırılmış bir şekilde depolayabilir.

Winautomation

Windows kullanıcıları için WinAutomation, insanların web siteleri için içerik geliştirmesini kolaylaştırır. Windows kullanıcılarının, yerel bir sürücüye bir web sitesi verisinin yapılandırılmış bir dizini oluşturmanın yanı sıra tasarruf edebilecekleri otomatik bir araç elde etmelerini sağlar. 

Sağlık Veri Archiver

Hastane webi çıkarma araçlarını düşünürken Health Data Archiver, kullanıcıların sağlık sistemi web sitelerinden veri çıkarmasına yardımcı olur. Bu bilgileri hastaneler, ambulans ve doktor hizmetleri gibi kullanmak mümkündür. ETL hizmetlerine ihtiyaç duyan kullanıcılar için Health Data Archiver, sistemlerinde kullanmak üzere belirli tıbbi URL'lerden veri toplamayı otomatikleştirir.

Diggernaut

Bu araç, web sitesi verilerinin hurdaya çıkarılması için kolay bir çözüm sunar. Program bilgisi az veya sıfır olan kullanıcılar, bir web sitesi verisini alıp kaydedebilir. Diggernaut, basit sürükle ve bırak özelliklerinin yanı sıra basit bir kullanıcı arayüzüne de sahiptir.

Salestools.io

Satış oluşturmak isteyen kullanıcılar için, Salestools.io gibi araçları kullanarak doğru verileri elde edebilirsiniz. Bu araç, rakip bir web sitesinin verilerini alma seçeneğine sahiptir. Ayrıca, rakip web sitesinin pazarlama planıyla etkileşime girebilir.

Veri Entegrasyonu

Bazı hurda ihtiyaçlarında, API'ler uyumsuz olabilir. Bu gibi durumlarda, gerçek zamanlı veya akışlı gereksinimler arasında veri taşımak Veri entegrasyon aracını kullanarak mümkün hale gelebilir.

Datahut

İşletmeler Datahut'u iş içeriğini kullanmaya hazır hale getirmek için kullanabilirler. Bazı insanlar belirli bir iş analizi yapmak isteyebilir. Datahut, kullanıcıların bir web sitesinde veri indirmesini sağlayan bir web çıkarma aracıdır. E-ticaret başlatma şirketleri bu uygulamadan yararlanabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport