Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yeni başlayanlar için ne Amazon anahtar kelime sıralama izci tavsiye edebilirim?

Amazon gibi böylesine rekabetçi ve açıkçası konuşkan bir pazarda yeniyseniz, gerçek bir mücadele ile karşı karşıya kalacaksınız. İşin aslı damla nakliye işinizde başarılı olmak basit bir görev değildir. Yeni başlayan satıcıların Amazon'da yeni çıkarılan ürün listelemeleri ile daha az şans elde ettiklerini söylemelerine gerek yok. Google'daki kıyasıya arama yarışmasında olduğu gibi damla nakliye işinde başarı daima ana hedef anahtar kelimeler için seçilen doğru havuzdan kaynaklanmaktadır. Aslında, Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) kavramının tümü içerik ve anahtar kelimelerle ilgilidir. Unutma, içerik kral, değil mi? Ancak, Amazon'da damla ticareti yapan bir işletme yürütmek açısından, anahtar kelimeler için izci araç setini sıralama, artık yalnızca rakiplerinize karşı belirli bir avantaj sağlayan lüks değil.

Sadece yeni başlayanlar değil, Amazon'daki her büyük zamanlı satıcı, sürekli güncel kalmak ve en yakın rakiplerinden bir adım önde olmak için sıralama izleyici araçları ve araştırma yazılımını kullanıyor . Her şeyin, doğru anahtar kelime araştırma, ürün listeleme optimizasyonu ve fiyat kontrolü ile başlamak üzere kesin ve devam eden bir kontrolü olması gerekir. Bu yüzden en azından sağlam bir başlangıç noktası olması için, en uygun Amazon anahtar kelime sıralama izleyici aracını seçmeye devam etmeniz önerilir, acemi bir satıcı olarak. İşte size bir karar verip gerçekten satış yapan ürün listelemelerini oluşturan en seçkin seçeneklerin kısa bir listesi. Neyse ki, başka hiçbir şeyden önce denemeye değer, kolay ve hala devam eden birçok araç bulunmaktadır.

Amazon Kelime Sıralaması Tracker Çözümleri Yeni Başlayanlar İçin Tavsiye Edilenler

Sonar anahtar kelime aracı esas olarak karmaşık arama ve dizine ekleme algoritmalarıyla, Amazon'daki gerçek alışverişçiler tarafından kullanılan tüm ilgili verileri toplamak için bahis oynuyor . Bazı insanlar daha gelişmiş bazı seçenekler için yoksun olduğunu söylese de, çok amaçlı performans, Sonar'ı ilk kez açılan gemicilik sektörüne atlamış olan her yeni başlayanın en iyi özellikli seçimi yapan şeydir.

  • Anahtar Kelime Aracı, hızlı ve kolay bir şekilde, ürün listelemelerinizle ilgili doğru anahtar kelimeleri bulmak ve bulmak için en iyi ikinci seçenektir. Dahası, gelişmiş yetenekli oyuncular için Pro sürümü mevcutsa, en azından temel anlamanıza ihtiyaç duyan daha kapsamlı analizlere kaydırılmak üzere bir kickstart için temel versiyonunu deneyebilirsiniz.

  • Tüccar Kelimeler belirli bir uzun kuyruk anahtar kelime öbeği geliştirmek söz konusu olduğunda mutlak liderdir. Tek kısıtlama bazı acemi satıcıların kendi ülkelerinde veya bölgelerinde bulunabilirlik sorunuyla yüz yüze gelebilmesidir.
  • KeywordInspector, Amazon'taki ürün listelemelerinizin her zaman rekabetçi kalmasını istiyorsanız iyi oluşturulmuş kararınız olacaktır, çünkü 40 dolardaki bir şeyin aylık ücreti başlangıç için çok ağır bir fiyat değildir.
  • Bilimsel Satıcı platformu ismiyle açıklayıcı niteliktedir. Bununla birlikte, her bir anahtar kelime aramanın tam bir saatini veya daha fazlasını almaya yetecek kadar titiz olduğunu unutmayın. Bununla birlikte, Amazon'daki anahtar kelime sıralamasını derinlemesine anlamak için kesinlikle yüksek performanslı bir çözüm. Elbette, yalnızca hızlı ve hassas anahtar kelime sıralama araçlarına ayrılmış değilseniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport