Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, Ücretsiz Online Web Kazıyıcı Aletlerini Ayrıntılandırıyor

Farklı web sayfalarından içerik ayıklamak veya kazımak genel bir veri toplama görevidir çevrimiçi işletmeler ve web geliştiricileri için. Yüzlerce ila binlerce uygulama alanını kapsamakla birlikte, en iyi ücretsiz web kazıma yazılımını seçmek mümkün olmayabilir. Bununla birlikte, zaman ve paradan tasarruf edecek en doğru ve en doğru otomasyon aracını bulmaya çalışmalısınız.

Burada en meşhur web kazıma aletlerinin bir listesi var.

iMacros

Ipswitch Inc. tarafından geliştirilmiştir ve farklı web tarayıcıları için bir uzantıdır. iMacros kolayca kayıt, tekrar oynatma işlevleri ekleyebilir ve yüklemeler, indirmeler, resimlerin ve metinlerin test edilmesi gibi web etkinliklerini yakalamamıza izin verir. Dahası, XML, PHP ve CSV dosyalarını kullanarak web uygulamalarına veya web uygulamalarına veri veya dosyaları içe aktarmaya ve dışa aktarmaya yardımcı olur. Daha sonra kullanışlı verileri kendi veritabanında veya başka bir belirtilen kaynakta kaydeder. Bu program bize gerçek iş veri çıkarma olanakları sağlar ve web test görevlerinde yardımcı olur.

Import.io:

Import.io Corporation tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sunulmuştur..Import.io internetteki en iyi ve en ünlü ücretsiz web kazıma programlarından biridir. Hem bireyler hem de işletmeler için mükemmel ve kullanıcıların web sayfalarını yalnızca birkaç tıklama ile API'lere çevirmelerine izin veriyor. Ayrıca, import.io web geliştiricilerinin ve programcıların verileri istenen web sitesinden çekmesini kolaylaştırır. Benzersiz teknolojisi, kullanıcıların herhangi bir sorun olmadan verileri belirli formatlarda kaydetmelerini sağlar.

Scrapebox:

Scrapebox, serbest çalışan, geliştirici ve SEO şirketlerinin tüm dünyada kullandığı, kullanışlı ve ücretsiz bir SEO aracıdır. Herhangi bir sorun olmaksızın web sitelerini ve blogları sıyırmaya yardımcı olur ve anahtar özellikleri arama motoru biçerdöverleri, anahtar kelime biçerdöverleri, vekil biçerdöverler, yorum posterleri ve bağlantı ekipleri oluşturur. Önemli seçeneklerinden bazıları, sayfa sıralarını kontrol etmek, RSS yayınları oluşturmak, e-postaları çıkarmak, kayıt edilmemiş alan adı bulmak ve diğerleri. Scrapebox, kişisel SEO olarak hareket edebilir ve hasat yapan URL'lerden görevlerinizi otomatikleştirecektir. Rekabetçi araştırmalar yapacak, bağlantılar kuracak, site denetimleri yapacak ve ücret ödemeden sizin için daha bir çok şey yapacaktır.

Scrapy:

Scrapy, en iyi web kazıma programlarından biridir. Bu, hızlı ve üst düzey bir web tarama çerçevesi görevi görür ve yapılandırılmış ve yapılandırılmamış verileri kolayca ayıklamak için kullanılır. Aynı zamanda bilgi işleme, verilerin incelenmesi ve geçmiş arşivlerin oluşturulması için de kullanılabilir. Scrappy yerleşik desteği ile bilinir ve HTML ve XML kaynaklarından veri çıkarmaya yardımcı olur. Üstelik, genişletilebilirlik desteği, işlevlerimizi belirli sinyaller ve iyi tanımlanmış API'ler kullanarak takmamıza olanak tanır.

Mozenda:

Bu program Mozenda Inc. tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür. En iyi ve yaygın olarak kullanılan web kazıma araçlarından biridir ve Bize birden fazla siteden içerik çekme. Toplanan verileri düzenler ve ihtiyaç ve beklentilerimize dayanarak farklı kategorilere böler. Bu aracın bulut depolama veritabanı, dosyalarınızı hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kullanıcılar için kaydedilmiş halde tutar. Düşük bakım gerektiren, doğru veri doğruluğunu garanti eden, analitik odaklanmamızı sağlayan ve kullanışlı ve güvenilir yayıncılık seçenekleri sunan doğru ve kullanımı kolay bir programdır. Ayıklanan dosyalar CSV, Txt, XLS ve diğerleri gibi formatlar halinde gelir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport