Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt'a Göre En İyi Web Kazıma Araçları

Web sitesi hurdaya çıkarma, yapılandırılmamış web sitesi verilerini toplama ve dönüştürme işlemidir Veritabanı veya bilgisayar depolaması için uygun bir form. Web hurdaya çıkarılması, web veri çıkarımı, web hasat veya web sitesi verilerinin ekran kazımasını içerir. Etkili hurda toplama için uygun bir web sitesi kazıyıcı aletini seçmek esastır.


Web sitesi kazıyıcı araçları, tipik bir kullanıcı gibi, Google Chrome gibi bir web tarayıcısı kullanan bir web sitesi bilgilerini etkileşime sokar ve ayıklar. Ayrıca, bu araçlar bir web sitesinden veri topluyor ve yerel klasörler halinde saklıyor. Bir web sitesinin bilgilerini bir veritabanında kaydetmenize yardımcı olabilecek çok sayıda web sitesi kazıyıcı aleti vardır. Bu SEO makalesinde, piyasada bulunan en iyi web kazıma yazılım araçlarından bazılarını açıkladık:

 Güzel çorba.  Bu araç, tüm HTML ve XML dosyalarını alabilen bir Python kütüphanesine sahiptir. Ubuntu veya Debian gibi Linux sistemleri kullanan kullanıcılar bu web kazıma yazılımını kullanabilir. Güzel Çorba aracı ayrıca web sitesi bilgilerini uzaktaki bir yerde saklamanıza yardımcı olabilir.

Import.io  Import.io, kullanıcıların veri toplamak ve bir veri setinde düzenlemek için ücretsiz bir araçtır. Bu çevrimiçi araç hem etkileşimli hem de kullanıcı dostu gelişmiş bir kullanıcı arayüzüne sahiptir..Veri çıkarma o kadar kolay olmamıştı!

 Mogenda.  Mogenda'da sürükle ve bırak özelliklerini kullanarak web hurdaya çıkarma hizmetleri yapabilirsiniz. Bu nokta ve tıklama yazılımı, kullanıcıların dünyadaki sayısız web sitesinden içerik hurdası almasını sağlar.

 Parse Hub.  Parse Hub, kullanımı kolay bir arabirime sahip bir web sitesi kazıyıcı araçtır. Kullanıcılar, sayısız özelliklere sahip olan doğrudan kullanıcı arayüzünden yararlanırlar. Örneğin, Ayrıştırma Merkezi'ni kullanarak, bunları sunmayı teklif etmeyen web sitelerinden API'ler oluşturmak mümkündür. Dahası, kullanıcılar web sitesi içeriğini hasat edebilir ve yerel dizinlerde saklayabilir.

 Octoparse.  Octoparse, web sitesi bilgilerini toplamak için ücretsiz bir Windows uygulamasıdır. Bu istemci tarafı web sitesi kazıyıcı aracı, yapılandırılmamış web sitesi verileri toplar ve kodlamadan yapılandırılmış bir formda düzenler. Böylece, sıfır programlama bilgisine sahip kullanıcılar bile kendi web sitelerini istedikleri şekilde çalışacak hale getirmek için bu aracı kullanabilirsiniz.

 CrawlMonster.  CrawlMonster, web sitesini hurdaya çıkarmayı geliştiren sadece kullanıcıların Arama Motoru Optimizasyonu özelliklerinden yararlanmasını sağlayan bir yazılımdır. Örneğin, kullanıcılar çeşitli web siteleri için farklı veri noktalarını analiz edebilir.

 Connotate.  Connotate, otomatik modda çalışan yenilikçi bir web sitesi kazıyıcı araçtır. Örneğin kullanıcılar, kazıması gereken web sitesinin URL'lerini vererek bir danışma talebinde bulunabilirler. Buna ek olarak, Connotate kullanıcıların web sitesi verilerini kullanmasına ve kazmasına olanak tanır.

 Ortak Gezinme.  Bu aracı kullanarak, taranan web siteleri için birden fazla veri seti oluşturmak mümkündür. Ortak Tarama, kullanıcılarının web sitesi bilgilerini bir veritabanında veya hatta bir yerel depolama sürücüsünde saklamasını sağlar. Ayrıca, Ortak Tarama, kullanıcılara ham veriler ve farklı sayfalar için meta bilgiler toplamasına olanak tanır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport