Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Top Web Veri Kazıyıcı Aletlerini Tanımlar

Web tarama, bir web sitesinin yeni ve mevcut verilerini hedeflemek ve depolamaktır kolay erişim için arama motoru veritabanlarında. Web tarayıcı araçlarının zamanla popülerlik kazandığı doğrudur, çünkü bir web tarayıcısı web veri kaynaklarını internette tüm kullanıcıların erişebilmesi için tarama prosedürünü otomatikleştirdi ve basitleştirdi. Bazı web gezgini araçları, kullanıcıların sitelerine veya bloglarına kodlara ihtiyaç duymadan metodik ve etkili yollarla dizine eklemesine veya taramasına olanak tanır. Ayrıca, verileri farklı formatlara çevirirler ve kullanıcıların gereksinimlerine uygundurlar.

Burada, web sitelerini ve blogları sıyırmak için mükemmel web tarayıcı araçlarını ele aldık.

1. Cyotek WebCopy

Cyotek WebCopy, kısmen veya tamamen siteyi sabit diskinizde yerel olarak kopyalamanıza olanak tanıyan, kapsamlı bir ücretsiz site gezgini olup, hiçbir internet olmadığında okuyabilirsiniz bağ. Bu program, verilerini veya içeriğini belirli sabit diskinize indirmeden önce belirtilen web sitelerini tarar. Aynı zamanda, bir sitenin görüntüleri, web sayfaları ve yerel içeriği gibi kaynaklara olan bağlantıları otomatikleştirir ve arama motorlarına hiç bir anlam taşımayan aynı web sitesinin bölümlerini hariç tutar.

2. HTTrack

Web sitelerini sıyırmak için olağanüstü ve en iyi web tarayıcı araçlarından biridir. HTTrack, tüm siteyi internetten bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirmek için uygun farklı işlevler ve seçenekler sunan ücretsiz bir programdır. Ünlü sürümlerinin bazıları Windows, Sun Solaris, Unix ve Linux'dur. Bu program, sitenizi birden fazla kez yansıtmaya yardımcı olur ve web tarama prosedürünün daha kolay ve hızlı olmasına yardımcı olur. Ayrıca resimlere, dosyalara, HTML kodlarına, dizinlere erişebilir ve indirmeyi her an, her yerde kesebilirsiniz.

3. Octoparse

Octoparse, sitenizden istediğin her türlü bilgiyi ayıklamak için kullanılan güçlü, özgür bir web tarayıcısıdır. Bu program, web sitenizi daha iyi bir şekilde kazmak için birkaç seçenek kullanıyor ve yararlanabilmek için kapsamlı işlevlere sahip. Onun iki ünlü modu, programcılar için hiçbir zaman Octoparse alışması İleri Mod ve Sihirbaz Modu vardır. Bu kapsamlı aracı kullanarak birkaç saniye içinde sitenizi indirebilirsiniz. Artı, siteyi Excel, HTML ve metin gibi farklı yapılandırılmış formatlarda kaydedebilirsiniz.

4. Getleft

Getleft, bir blogu veya siteyi anında sıyırmaya yardımcı olan kullanımı kolay bir programdır. Sitenizin tamamını indirir ve yararlanabilmeniz için birden fazla seçenek vardır. Ayrıca URL'yi girebilir ve bilgisayar sisteminize indirmek istediğiniz dosyaları seçebilirsiniz. 15 farklı dilde gelen, 7/24 desteklenen ve göz atma deneyiminizi harika ve seçkin yapan bu program en iyi programlardan biridir.

5. Kazıyıcı

Sıyırıcı sınırlı veri çıkarma özelliklerine sahip ünlü bir Chrome uzantısıdır ancak çevrimiçi araştırmayı kolaylaştırmak için yardımcıdır. Ayrıca, verilerinizi kendi bilgisayarınızdan ziyade Google Spreadsheets'e dışa aktarır ve çok zaman kazandırır. Kazıyıcı, web tarayıcınızla entegre edilebilir ve URL'nizi arama motorlarına tanımlamak için küçük yollar üretir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport